Jump to content
Hundesonen.no

tmp

Medlemmer
 • Content Count

  722
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tmp last won the day on August 24 2016

tmp had the most liked content!

Community Reputation

868 Excellent

1 Follower

About tmp

 • Rank
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Mellomstor brun krøllert

Recent Profile Visitors

3987 profile views
 1. tmp

  "Stor" valp på fly

  I utgangspunktet er vel grensen absolutt, men som det skrives over er det stor sjanse for at den ikke blir veid. Reglene sier også noe om hvor stor baggen skal være ifht. hunden, men også det er noe som ofte ikke blir overholdt tror jeg. Vil tro at sjansene er gode selv om den bikker over 8 kg., men at du må være forberedt på at det er en risk å ta og i verste fall blir dere ikke sluppet om bord.
 2. tmp

  Smittsomt sykdomsutbrudd i Oslo

  De har gått ut med at det trolig ikke er veldig smittsomt mellom hunder, altså de vet ikke enda. Linken til aftenposten er bak betalingsmur. Hva sier den?
 3. tmp

  Bilbur; Aluconsult vs Kela

  Tror jeg blir å gå for dette 👍 Fordelen er også at han kan møte meg i Oslo for mål og diskusjon om løsning Takk for hjelpa!
 4. tmp

  Bilbur; Aluconsult vs Kela

  Høres bra ut, takk! Er det stor vektforskjell? Har du tett- eller nettingbunn? Jeg har i dag tett bunn (kela) og forstrekker det, men vurderer netting for å få så lett som mulig. Er dog veldig usikker om det blir veldig upraktisk og hvilken løsning jeg skal bruke til å ha i bunnen i så fall.
 5. tmp

  Bilbur; Aluconsult vs Kela

  Hei, lurer på om noen her har erfaring med begge disse burene og kan si noe om fordeler og bakdeler med begge ifht hverandre og hva dere liker best? Jeg har nå kelabur, men skal få ny bil og må få spesialtilpasset nytt bur. Jeg er fornøyd med kela, men det er så himla tungt (dobbeltbur til mellompudler) så jeg leter etter et lettere alternativ, noe jeg tror aluconsult er. Dere som har erfaring med det, er dere fornøyde? Nybilen blir en Tesla Modell S, og jeg vil gjerne også høre om andres burløsning og erfaring med hund i den bilen om det er noen her.
 6. tmp

  Akkurat nå mai

  Hvordan går det med Mini? ❤️
 7. tmp

  Håndarbeidstråd!

  Er det noen som har handlet garn på ullgenseren.no? Lurer på om det er en ok nettbutikk? Søsteren min skal strikke villmarksgenser til meg og må kjøpe garn 😊
 8. Jeg har helt glemt bort dette har du solgt baggen-veska?
 9. Jeg er interessert i vesken tik baggenbeltet hvor stor er den? Er det plass til matpakke og en liten termos feks?
 10. Nettbutikken Divine Dog har ofte veldig bra priser på Hurtta, så verdt å sjekke der :-) Jeg har kjøpt både regndekken og vinterdekken der for sikkert halve prisen av vanlig butikkpris.
 11. Hei hei, stikker innom en liten tur for å oppdatere med et par bilder. Gutta trives og har det fint! Albert har fått seg jobb på Oslo Nye Teater, skuespiller og teaterstjerne blitt <3 Her er han sammen med sine kollegaer som spiller Selma og Casper Premiere 1. november Høst ved Akerselva Bob har blitt grå siden sist, men like fin <3 Bildene vises ikke, og vet ikke hva som skjedde må prøve å fikse senere.
 12. tmp

  Uinteressert valp

  Det er ikke min oppfatning av puddelen. Hører om en del som er kresne på mat, men ingen av de jeg kjenner er det, inkludert mine to. Matvrak er en bedre beskrivelse ;-) Veldig lett å belønne med både mat og lek. Men uavhengig av rase, så er det jo lurt å teste ut forskjellige godsaker for å se om du finner ut noe interessant nok verdt å jobbe for. Lykke til!
 13. tmp

  Godbitbag.

  Skjønner hva du mener altså men det har funket for meg med nøytral liten og svart. som for eksempel denne https://www.zalando.no/spiral-bags-core-bum-bag-rumpetaske-bh754h03h-q11.html Den du linket til så jo veldig fin ut :-)
 14. tmp

  Godbitbag.

  Jeg har en enkel liten svart «rumpetaske» fra puma som jeg synes er grei å bruke til godbiter når jeg vil se litt mer sivilisert ut på bytur feks den har jo glidelås, men funker fint til sitt bruk
×