Gå til innhold
Hundesonen.no

tmp

Medlemmer
 • Innholdsteller

  706
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

tmp last won the day on 24. August 2016

tmp had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

861 Excellent

1 følger

Om tmp

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Mellomstor brun krøllert

Nylige profilbesøk

3,396 profilvisninger
 1. Påmelding hundesonens snap

  Jeg har aldri vært med på dette før, men kanskje jeg kan prøve meg på en dag. 24/6? Noen må fortelle meg hvordan det funker ;-)
 2. Er det noen som har disse bøkene overflødig og kunne tenke seg å selge til meg?: 1. Behavior Adjustment Training, BAT for Fear, Frustration, and Aggression in Dogs, Grisha Steward 2. Control Unleashed, Leslie McDevitt
 3. Bølla - hollandsk gjeterhund, korthår

  Nydelig hund, og veldig trist med diagnosen. Min Bob Hund har også det, i tillegg til HD. Han fikk diagnosen (oppdaget ved hd røntgen) i fjor høst og har fortsatt et aktivt liv uten symtomer. Vi har trent agility, han har dratt på ski og mye å springer i kupert terreng. Både veterinær og kiropraktor har vært positiv til det, da det er jo er ekstra viktig med godt trent/muskelsatt hund med sånn diagnose. MEN han hadde et smerteanfall for et par mnd siden som vi ikke helt vet hva var, men etter vi tok nytt røntgen syntes veterinær det så værre ut enn han først tenkte og syntes ikke det var usannsynlig at det kunne komme fra ryggen. I forkant var han på skitur og trødde uheldig igjennom sneen i fart. Dagen etter var han fin igjen. Vet. mener fremdeles at feks agility er fint, men fornuftig så klart, og ikke overdrevet. Jeg har dog blitt usikker på om vi to skal finne på noe annet gøy. Er det mulig å få se røntgenbildet? Det hadde vært interessant å sammenligne. Også fra dere andre (Tonje og Marie) som har hunder med dette? Vet du om det er mulig å få en gradering fra Finland? Føler st det er veldig lite info generelt om det. Jeg snakket med ei i helseutvalgene på elghund, der de gjør en registrering på LTV. De har visst også et forskningssamarbeid med nmbu (og NKK?) om dette. Håper Bølla holder seg symtomfri og sprek lenge <3
 4. Raser som har gått av moten

  Hei, orker du å lage en graf for pudler (alle størrelser)?
 5. Reptiltråden

  Hva mener du med ikke kjæledyrstanker..? (jeg har ikke lest hele tråden, så beklager om jeg burde vite hva du mener. Har du dem i plastbokser bare midlertidig før de flyttes i større terrarium?
 6. Fjerne hår i ørene

  Jeg har også hørt at flere pudler funker best når de ikke napper ørene på dem, så tror det er litt individuelt ja. .
 7. Reptiltråden

  Kjempevakre og fascinerende skapninger Men hva slags liv har de i små plastbokser? Jeg har ikke lest hele tråden og jeg kan null og nada om slanger, men det kan da ikke være noe særlig til liv? Elller?
 8. Fjerne hår i ørene

  Jeg bruker også fingrene og pulver. Jeg synes også det slipper lettere, men det er nok trolig bare for taket blir bedre. Jeg har lest/hørt at det kan være uheldig å drysse ned i ørene ( det kan klumpe seg med ørevoks etc), så jeg tar bare litt pulver på fingrene i stedet for å drysse ned i ørene.
 9. Merkelig adferd? Stabler puter?

  Så søt Krølle seg godt sammen så passer han så vidt inni senga
 10. Fitpaws

  Det lurer jeg også på, hvordan brukes den når hunden er for lang..? Om den er perfekt til din på 6 kg, tror jeg den må være for liten for mine ja, vil jeg tro, men har jo ikke fysisk sett/prøvd.
 11. Fitpaws

  Hvorfor fortalte du meg ikke det da? Jeg har jo ikke prøvd, men innbiller meg at mine, spesielt Bob er litt stor til donuten? Men takk for tips Edit: Finner det ikke på nettsiden, men den er kanskje ikke oppdatert bare..
 12. Fitpaws

  Takk alle! Jeg har tenkt på beinet først egentlig, men finner det ingen plass. Hvor har dere andre kjøpt? Virker som det for det meste er donut og peanut som selges mest.. Men er kanskje vanskeligere å starte med det som MaritaS skriver? De putene fra Jula/Biltema så egentlig veldig kjekke ut, og billigere ikke minst. Kanskje vi skal starte med disse
 13. Dette har lengde 250 cm :-) https://www.hurtta.com/global_se/training-rope
 14. Vet du lengde på dette? Er det tungt, eller lett som i fint å bruke på små hunder?
 15. Fitpaws

  Det finnes så mange ulike typer og vet ikke hvilken jeg skal satse på... Hva er dine erfaringer med dette? Har du prøvd flere typer og hvilken anbefaler du? Hovedgrunnen til innkjøp er forebyggende og styrkende til hund med HD.
×