tmp

Medlemmer
 • Innholdsteller

  626
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

1 følger

Om tmp

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Mellomstor brun krøllert

Nylige profilbesøk

2,766 profilvisninger
 1. Har noen erfaring med å fly med to hunder i samme bur? Mener det er mulig ihht regler, men usikker hvor lurt det er..? Men ene min har en tendens til å stresse og roer seg mye mer ned sammen med pappaen sin og tenker derfor det hadde vært lurt ifht det..
 2. Har noen tips til fin firedagers sykkeltur med utgangspunkt fra Oslo? Alle tips mottas med takk av tre eventyrlystne 18 årige jenter som har noen dager ledig og vil finne på noe gøy 😊 I utgangspunktet ingen preferanser utover at det må være overkommelig for noen med sånn midt-på-treet-form. Idéer anyon?
 3. Når eldste vår var 4 og 4,5 år fløy vi til Vietnam og Tanzania, inkl. togloffing der.. Det gikk helt fint, og det selv før smartphones og nettbrett fantes Jeg sier og for it
 4. Hvordan gjør jeg det ? *finnerikkeidag*
 5. Her ble det en feil og tre like tråder ble opprettet. Kan noen slette to av de?
 6. Er det noen som har erfaring derfra og som kan anbefale? Gjerne med anbefaling om hvilken veterinær også? Har vært på foredrag om sportsskader/rehabilitering med ene veterinæren derfra. Ho virka veldig flink i allefall.
 7. Er det noen som har erfaring derfra og som kan anbefale? Gjerne med anbefaling om hvilken veterinær også? Har vært på foredrag om sportsskader/rehabilitering med ene veterinæren derfra. Ho virka veldig flink i allefall.
 8. Så utrolig trist Sandra Høres ut som ho har fått en fint nytt hjem Gode gode Imouto
 9. Spennende! Den så litt stor ut i armene ja
 10. Acanas to typer (hvit)fiskefôr står det spesifisert at det kan brukes til alle aldre. Har derfor gitt både unghunden og den voksne det de siste mnd, i tillegg til råfor.
 11. Bruker dere det kun ifbm å redusere røyting? Eller kan den ha positiv effekt på feks tørr puddelpels også?
 12. Søøt Er det mellom og hvilken oppdretter kommer hun fra?
 13. Jeg synes lovverket i Sverige er sympatisk og fornuftig, som sier at under tiden 1. mars til 20. august skal hunder holdes under tilsyn slik at de hindres fra å løpe løs i områder der det fins vilt. Altså ingen absolutt båndtvang, men du skal holde hunden under kontroll. Utover det er det lokale varianter med strengere regler for eksempel parker, naturreservat badestrender etc. Våren/ sommeren Albert var 1,5 fantes det ikke en celle i kroppen eller hue hans som ville jakte og han gikk alltid veldig nært oss. Han gikk løs i skogen nesten daglig, gjorde ikke "en flue for tred", og etter min vurdering var det helt forsvarlig. Nå derimot, har jaktlysten eksplodert og han dirrer om han får øye på en hvit rådyrrumpe og er veldig keen på fugler. Lille bebben Bob like så, og nå er de jo to så det blir ekstra gøy. Med andre ord blir båndtvangen nå overholdt 100% i motsetning til for to år siden.
 14. Da er begge krøllene badet og Bob har fått en kjapp omgang med klipper og saks i tillegg? Og vi er klare og gleder oss til kurs i morgen Er det flere krøller som skal? @2ne ? @belgerpia ?
 15. Og dette er en veldig liten bygd..tror vedkommede at hen skal komme unna?? Helt ufattbart at det går å oppføre seg sånn.