tmp

Medlemmer
 • Innholdsteller

  620
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

1 følger

Om tmp

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Mellomstor brun krøllert

Nylige profilbesøk

2,680 profilvisninger
 1. Da er begge krøllene badet og Bob har fått en kjapp omgang med klipper og saks i tillegg? Og vi er klare og gleder oss til kurs i morgen Er det flere krøller som skal? @2ne ? @belgerpia ?
 2. Og dette er en veldig liten bygd..tror vedkommede at hen skal komme unna?? Helt ufattbart at det går å oppføre seg sånn.
 3. For en fin liten knert Gratulerer 😊
 4. Kult! Hinder er faktisk ingen hindring, i alle fall ikke for sånne som oss, fra vår familie. Mine folk setter opp grind foran trappa om jeg ikke får bli med opp. Som om det har noe å si! Om jeg vil opp hopper jeg jo selvfølgelig bare. Stå på. Hilsen brosjan Bob Hund 9 mnd.
 5. Jeg er hektet på Shameless og det er bare fire av syv sesonger på netflix. Er det noen som vet om et bra nettsted for å streame gratis serier/film? Og helst hvor man ikke må registrere seg.. Ellers GOD PÅSKE alle sammen
 6. Det er min bertbert ja Samme kombinasjon som Bob så han og Diva er helsøsken Hund er supersøt
 7. Til å spise opp faktisk
 8. Vi har kosemoset med ho i dag Søøøøt
 9. Bor dere i et område med mye flott og det har god effekt? Hvordan erfaring har andre med det? Våre hunder har fått bravecto. Ingen merkbare bivirkninger og ikke flått. Om ravhalsbånd funker høres det veldig interesant ut, men kjenner jeg er litt skeptisk..
 10. Vi må virkelig få fingeren ut å få satt i gang prosjekt gjerde! Men vi er ganske dårlig på å ¨å ut fingeren...så HVEM kan man få til å gjøre sånt?? Hvilken profesjonelle bruker dere? Ev. om noen har tips til noen som påtar seg sånn jobb til en rimelig penge, hadde jeg blitt glad
 11. Usj..på tide å tenke flottmiddel og å klippe ned hund nr 2 med andre ord
 12. Takk :-)
 13. Finnes det litteratur om temaet oversatt til norsk? :-)
 14. Er det greit å få det gjort ordentlig selv? Ser for meg at det lett blir ranglete... Vi trenger sårt gjerde nå, da rampetassen Bob har funnet ut at det går å hoppe over kompostgrinden..
 15. Til Bob bestilte jeg et gjeng av denne typen i flere størrelser når han var helt liten http://www.ebay.com/itm/Pet-Control-Harness-for-Dog-Puppy-Cat-Soft-Walk-Collar-Safety-Strap-Mesh-Vest-/381378177825?var=&hash=item58cbe92b21:m:mg-KIJcH_xUX3TivMIUHnaw og http://www.ebay.com/itm/Adjustable-Small-Pet-Dog-Cat-Harness-Puppy-Walking-Soft-Mesh-Chest-Vest-Harness-/152417048392?var=&hash=item237cc39748:m:mk9YCi1_2jDij_AKgdcja1A Når han vokste seg litt mer til fikk han denne som han har kunnet vokse i (regulerbar i hals og bryst). Det sitter ikke ideelt lenger nå som han har blitt stoor så skal byttes ut nå :-) http://www.ebay.com/itm/TrueLove-Dog-Harness-a-Stop-Pull-True-Love-Harness-Glow-in-Dark-Stitching-Tape-/222435523234?var=&hash=item33ca30baa2:m:mN_eN2nUTLG__p6uta-d_rA Albert har denne http://www.ruffwear.com/Front-Range-Harness Den er og regulerbar i hals bryst. Er godt fornøyd med den så lenge det ikke er til trekk, da har han minapina som gjelder. Har også Zero Dc. Den er også ok.