tmp

Medlemmer
 • Innholdsteller

  631
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

1 følger

Om tmp

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Mellomstor brun krøllert

Nylige profilbesøk

2,818 profilvisninger
 1. Glad hale ved søk! Mine to gutter logrer/vipper alltid med halen når de søker etter for eksempel en kongle jeg har kastet, eller en ball. Er dette en mekanisme som "alle" hunder har? Det kan for eksempel ligge 20 kongler på et område, og de bruker nesen intens og har full fokus på å finne riktig kongle, den jeg kastet, og samtidig går halen konstant. Fascinerende både å se hvor uinteressant alle de andre (helt like ) konglene er og hvordan halen går
 2. Tusen takk for tips 😊 skal gjøre det!
 3. Trodde ikke man søkte bolig før man fikk studieplass jeg.
 4. Datteren har fått mail fra saksbehandler om at boligene hos studentskipnaden på Ås egentlig er fulle og at hun med stor sannsynlighet ikke får der. Jeg må si at jeg synes det er rart at de ikke har full dekning av studenthybler, det er vel et lite sted og mange studenter.. Vi tar derfor gjerne i mot tips om noen vet av hybel/leilighet på det private markedet 😊
 5. Da søker man kanskje ikke spesifikt hvor man ønsker bo, men sender generell søknad og får tildelt tilfeldig?
 6. Ja det tenker absolutt jeg og. Hun er førstegangsstudent, så da er hun i gruppen som blir prioritert 😊 Er det en sudentbolig som hun bør prioritere på ønskelisten foran andre tro, dere som er kjent?
 7. Så fint å høre😊 Hvor bør hun ev søke seg hybel, har du anbefaling?
 8. Er her noen her som studerer på Ås? Er det fint studiested? Har en datter som tenker som det knaker om ho skal takke ja til masterstudie i landskapsarkitektur.
 9. Det er vel for at reglene praktiseres/ tolkes litt ulikt at folk spør om andres erfaringer og tanker.. På norwegians hjemmeside står det også at man kan reise med to dyr pr bur: "Du kan sende opptil to katter eller to hunder i samme bur hvis de går godt overens. De må være minst 8 uker gamle og omtrent like store (maks vekt er 14 kg per dyr). En katt og en hund kan ikke dele bur. Hvis kjæledyrene dine ikke oppfyller disse kravene, må de sendes i separate bur."
 10. Hvordan tror dere det blir med størrelse og bur med to hunder? Jeg planlegger å bruke størrelse L99xB66xH76 for to hunder på ca 11 og 12 kg, mankehøyde ca 42 - 43 cm og rygglengde ca 40-45 cm. Tenker det er stort i massevis, men er usikker.. Eller er det kanskje for stort? Jeg har ikke fått testet de i det sammen heller, for skal få låne buret og vi er på ferie mens hundene er hos hundepasser. Hva tror dere?
 11. Superinspirerende og bra kurs med Maren Teigen og Jørgen Rørvik i Sande i Vestfold 28-30 juli. VI reser på ferie og kan desverre ikke dra på kurset alikevell. Er det noen her som kan være interessert så ta kontakt med meg 😊 Får ikke lagt inn link om kursinfo fra mobilen min, men google så finner du nok. Ellers kan jeg finne senere når jeg har pc.
 12. Hei Familien, vi foreldre, to 10 åringer og en 19 åring, har tenkt oss på togloffing nå til helgen/over helgen. Det blir en impulsiv tur, da vi ikke har planlagt noe som helst egentlig, annet enn at vi må begrense oss til to uker, og vi ønsker å dra innom Venezia. Blir nok generelt østover også, da vi vil holde budsjettet så lavt som mulig. Har dere noen gode tips hvor vi bør dra, gjerne skjulte små perler (om de finne)?
 13. Smelt Håper den beste valpekjøper dukker opp
 14. Jeg kjenner meg jo litt usikker på det, derfor jeg vil høre andres erfaringer, samtidig er jeg ikke helt happy med å ta Bob med på fly da han har det med å stresse. Nå viser det seg at om det skal bli tur nordover må de bli med begge to da vi ikke har annet alternativ og jeg vet han slapper mye mer av om han ligger med Albert
 15. Er det ingen som har erfaring med dette? @Kangerlussuaq vet du noe om dette?