tmp

Medlemmer
 • Innholdsteller

  588
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om tmp

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Mellomstor brun krøllert

Nylige profilbesøk

2,516 profilvisninger
 1. Jeg stiller meg i kø for Canelana hundeseng
 2. Det er jeg ikke enig med deg i det hele tatt. En puddel i pels floker (noen mye lettere enn andre) mer, for eksempel ved bruk av sele, drar med seg hjem mer skog etc. I tillegg som du skriver, medfører en times tur i regnet en og en halv time bad og føn etterpå. Det velger man jo selv om man "gidder", men om man vil holde pelsen fin velger man kanskje det. Min erfaring er at det ble mye enklere med nedklippet krøller. Albert ble "skrellet" (ikke helt, da jeg beholder litt på hode og ben, men det er kort) når han fikk sin championtittel og var ferdig med utstilling. Jeg bader han og klipper ansikt/poter ca annenhver uke og klipper hele han han ca hver 6. uke. Jeg går over med børsten og sjekker for knuter (noe det sjelden er) før bad. Han lufttørkes eller blåses alt etter hvor god tid jeg har og hva vi skal gjøre/om det er kalt (om vinteren blåses han som regel). Man MÅ belage seg på pelsstell uansett om man har nedklippet eller puddel i pels, men min erfaring er at det er "lett som en plett" med nedklippet Jeg bruker maskin på kropp og saks på ben hode for å forme. Det er det som tar lengst tid, men det er fordi jeg ikke er veldig dreven og samtidig er jeg nøye. Her har du en ide om hvor kort han er med den type pelsarbeid:
 3. Er det noen som har kjennskap til rasen og kennelen og som kanskje til og med har tilgang til svenske dogweb og kan si noe om valp derfra er et godt valg? En kjenning står på valpeliste hos dem på kommende kull. De blir førstegangs hundeeiere uten erfaring av rasen så tenkte jeg skulle slenge inn et spørsmål siden det er så mye kunnskap her Ser på hjemmesiden at det er velmeriterede hunder og hanhunden er helsesjekket. Ut over det så vet jeg jo ikke hvilken helsetester som bør gjøres eller noe om mentaliteten på deres hunder. Om noen der ute har info og anbefalinger send meg gjerne en pm
 4. Takk, da satser jeg på den 😊 og skal ta biten om blindbytte med en klype salt.. vi trener allerede på det og har instruktør som ikke sier annet heller 😉
 5. Hvilken av disse bør jeg kjøpe tro, som min ene agilitybok? Agility 1-2-3 og Agility right from the start
 6. I Oslo, hvor?? Da kommer det i blokk da kanskje? Hørtes veldig bra ut, men er ikke så keen på blokk i grunnen..
 7. Min datter begynte på "allergi-vaksine" i sprøyteform for en del år siden. Hun kom bare til første sprøyte da hun fikk allergisk sjokk og kunne derfor ikke fortsette behandlingen. Det var for gresspollen, og den gang var det kun det og bjørkpollen man kunne vaksineres for. Er det nå mulig å vaksineres for dyreallergi også?
 8. Vi bruker dette til våre, men kun "en neve" sammen med v&h, så det blir jo ikke det samme som fullforing, men vi er i alle fall fornøyd.
 9. Min 2016 valp er blitt 6 mnd, 41 cm høy og ca 10 kg 😍
 10. Er mr-koppelet bredt og tungt, slik at det best passer til større hunder. Mine er ca 11 kg og har vært litt skeptisk til at båndene blir for tunge/upraktisk til såpass små hunder.. Er ellers veldig glad i baggen som jeg bruker til ski og sykkel. Ruffwear som pixie nevner har vi også. Det er fint til rusleturer/joggeturer om hunden ikke drar så mye synes jeg, men om den ligger i sela blir strikket for slakt og "utbrukt " fort.
 11. Har noen kjennskaptil denne skolen og kan dele erfaringer? Og er dette noe man kan leve av tro...mistenker at det er mer egnet som en bigeskeft? For øyeblikket tror jeg ikke jeg har kapasitet til nye studier i hverdagen, men jeg sliter veldig med motivasjon på jobben og har begynt å drømme meg bort. Edit: tenker da på hundeterapaut.
 12. Så bra Om du ikke har noe forhold til Bob Hund (bandet) så var det nok i overkant vanskelig tenkte jeg..derfor måtte jeg fylle på med ett til
 13. Jepp Håper det falt i smak!
 14. For en fin frøken
 15. Tuusen takk veldig fin gave både til Krøllebarna og meg