tmp

Medlemmer
 • Innholdsteller

  650
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

1 følger

Om tmp

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Mellomstor brun krøllert

Nylige profilbesøk

2,900 profilvisninger
 1. Hei, har noen erfaring med denne klinikken generelt og veterinær Hans Petter Riise spesielt? Jeg har bestilt time til HD og ad røntgen og patellasjekk hos han, men har ingen referanser til om han er flink. Skulle gjerne hatt det kjenner jeg, hadde vært mer komfortabel da Send gjerne pm om du ikke vil skrive i tråden.
 2. Fant den ikke på hjemmesiden. hvilken jakke er det? Merke?
 3. Ot men er det noen som vet om og hvordan man kan følge en slik sak, på et tidligere stadiet, før resultatet ev. kommer i media? En tilsvarende grusom sak det har vært linket til her, handler om en i mitt nærmiljø, og jeg lurer på hva "status" er der.
 4. For sånne som meg som har så lyst å strikke noe fint men ikke er den beste med håndarbeid ev. ikke har tålmodighet, kan jeg tipse om dette fine hundeteppet Jeg har en superstrikkende søster som vet jeg aldri blir ferdig med den Dortegenseren (frem og tilbakestrikk ;-) )som jeg så opptimistisk strikket på en sommerferie mens vi satt ute påkledd og nøt midtattsola. Hun sendte meg denne oppskriften som hun mente jeg burde klare å fullføre Og det skal jeg, og kanskje det til og med blir et springbrett til litt mer avanserte ting *drømmeomåstrikkemegengenser* http://gjestal.no/oppskrift/gg17-09-valpepledd/
 5. Jeg har kjøpt eske med 10 kg, fordelt på kjøttstykker på 250 g. Tror den koster 500 kr.
 6. Hundehuset, Lilletorget 1, tror jeg adressen er. Rett ved Oslo Spektrum
 7. Gir du da kun det og vitamintilskuddet? Tiner du også kjøttet nesten helt eller har du en lur måte å dele (halv)frossent? Synes det høres litt skummelt ut å tine og fryse igjen..
 8. Tror du det vil være tilstrekkelig å tilsette en "håndfull" tørrfor og hovedsakelig fore på oppskjæret for eksempel, ifht å få dekket alle nødvendige næringsstoffer/vitaminer? Eller blir det for enkelt tenkt..? Liker veldig det etiske perspektivet med å fore reinsdyr.. Jeg har dog ikke nok kunnskap om sammensetning av for, så trenger å vite at de får i seg det de trenger. Jeg holder meg også helst langt unna kyllingbasert. Har nettopp oppdaget Mush i 10 kilospakker med "burgere" (uten kylling). Det er mye mer økonomisk (og veldig praktisk størrelse) enn poser med kjøttboller, men fremdeles ikke billig. Provit har jeg testet for lenge siden og det var egentlig greit.
 9. Har du fóret med reinsdyr fra Stensås? Er du fornøyd og sånn generelt, hvordan er reinsdyrkjøtt til hund? Vet du om varianten med lever, om det er fullfór? Det så jo veldig rimelig ut! Og samvittighetsfullt og et dyreetisk alternativ til mye annet tenker jeg..
 10. Noen som vet hvor jeg finner "fór- og vannskålunderlegg"? Sånn matte-ish som suger til seg fuktighet..
 11. Det der har skjedd et par ganger med meg også. Jeg skjønte ikke hva jeg hadde gjort eller hva jeg skulle gjøre og bare ignorerte den. Det endte med, etter et par purringer, at eBay (ikke selger) åpnet *etellerannet* case på meg for at jeg ikke hadde betalt. For å få de til å trekke saken måtte jeg kontakte selger og forklare min uvitenhet og be hen gi beskjed at den skulle trekkes. Jeg hadde jo ikke bestilt eller fått noe vare 😊
 12. Dere som har denne og har flere hunder enn en, har dere en pose til hver eller deler de en større pose? Tenker kanskje det er mest praktisk med en til hver, men samtidig varmer det jo mer når de ligger sammen..
 13. Hundens eier har fortalt det på en raseside (Livet med puddel) på fb.
 14. Hyggelig, det skal jeg gjøre
 15. Vet vi noe om dyra ulla kommer fra, om de har blitt behandlet bra?