Jump to content
Hundesonen.no

tmp

Medlemmer
 • Content Count

  717
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tmp last won the day on August 24 2016

tmp had the most liked content!

Community Reputation

867 Excellent

1 Follower

About tmp

 • Rank
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Mellomstor brun krøllert

Recent Profile Visitors

3894 profile views
 1. tmp

  Akkurat nå mai

  Hvordan går det med Mini? ❤️
 2. tmp

  Håndarbeidstråd!

  Er det noen som har handlet garn på ullgenseren.no? Lurer på om det er en ok nettbutikk? Søsteren min skal strikke villmarksgenser til meg og må kjøpe garn 😊
 3. Jeg har helt glemt bort dette har du solgt baggen-veska?
 4. Jeg er interessert i vesken tik baggenbeltet hvor stor er den? Er det plass til matpakke og en liten termos feks?
 5. Nettbutikken Divine Dog har ofte veldig bra priser på Hurtta, så verdt å sjekke der :-) Jeg har kjøpt både regndekken og vinterdekken der for sikkert halve prisen av vanlig butikkpris.
 6. Hei hei, stikker innom en liten tur for å oppdatere med et par bilder. Gutta trives og har det fint! Albert har fått seg jobb på Oslo Nye Teater, skuespiller og teaterstjerne blitt <3 Her er han sammen med sine kollegaer som spiller Selma og Casper Premiere 1. november Høst ved Akerselva Bob har blitt grå siden sist, men like fin <3 Bildene vises ikke, og vet ikke hva som skjedde må prøve å fikse senere.
 7. tmp

  Uinteressert valp

  Det er ikke min oppfatning av puddelen. Hører om en del som er kresne på mat, men ingen av de jeg kjenner er det, inkludert mine to. Matvrak er en bedre beskrivelse ;-) Veldig lett å belønne med både mat og lek. Men uavhengig av rase, så er det jo lurt å teste ut forskjellige godsaker for å se om du finner ut noe interessant nok verdt å jobbe for. Lykke til!
 8. tmp

  Godbitbag.

  Skjønner hva du mener altså men det har funket for meg med nøytral liten og svart. som for eksempel denne https://www.zalando.no/spiral-bags-core-bum-bag-rumpetaske-bh754h03h-q11.html Den du linket til så jo veldig fin ut :-)
 9. tmp

  Godbitbag.

  Jeg har en enkel liten svart «rumpetaske» fra puma som jeg synes er grei å bruke til godbiter når jeg vil se litt mer sivilisert ut på bytur feks den har jo glidelås, men funker fint til sitt bruk
 10. tmp

  Marvin

  Tamara på Løkka og The flyfisher (eller noe i den duren) på Bislet ;-) Hvilken er det på Torshov?
 11. Oslomarka Trekkhundklubb arrangerer Hundekjøreskolen for barn/ungdom (11-17 år) i oktober, og det ser ut som et supert tilbud. Er det noen som kjenner til dette, eventuelt til klubben eller miljøet?
 12. tmp

  Bytte forsikringsselskap

  Jeg har en hund med HD. Er det noen som vet om det går å få dekket veterinærutgifter/behandling ifbm HD om vi bytter forsikringselskap, og i så fall i hvilket selskap? Han har vært kontinuerlig forsikret hele livet og har foreldre som er frirøntget. Jeg har brent med ved å misse en viktig detalj i vilkårene hos DNB, men er redd vi er stuck der i alle fall..
 13. tmp

  Acana vs. Orijen

  Jeg signer borderen her. Våre fóres rått og med acana. Etter hva jeg har skjønt er det "samme" fór i prinsipp også, og samme produsent, der forskjellen mest er mengde kjøtt/fisk vs. grønnsaker. Vi har også fóret en sekk orijen, men kom til at, iom at de hovedsakelig får rått kjøtt, er best med acana som inneholder mer grønnsaker. Det blir dessuten billigere, og mindre slakt av dyr.
 14. Jeg kan bekrefte at det kan være mye jaktinstinkt i puddel, men det varierer mye tror jeg. Jeg har to mellom, en med mye jakt og en med ekstremt mye.
×