Jump to content
Hundesonen.no

tmp

Medlemmer
 • Content Count

  731
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

tmp last won the day on November 25 2019

tmp had the most liked content!

Community Reputation

884 Excellent

1 Follower

About tmp

 • Rank
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Mellomstor brun krøllert

Recent Profile Visitors

4231 profile views
 1. tmp

  Bedlington terrier eller puddel?

  Jeg har to mellompudler. Begge er aktive hunder med masse futt. Om rasen vil være fornøyde med hovedsaklig fysisk aktivitet vil nok variere fra individ til individ. Der er mine to forskjellige. Yngstemann krever mer for å være fornøyd og blir veldig kreativ innomhus i perioder han ikke får brukt seg nok. Det livet du skisserer for en hund hos dere høres ut som et godt hundeliv som jeg tror de fleste pudler vil ha det godt med edit: det er mye lyd i mine, både varsler og "prater" mye. Og så er de gode til å oppdra sine eiere disse pudlene
 2. tmp

  Jeg vil se!

  På jobb på Oslo Nye Teater, hvor Albert har en rolle som Casper i stykket Snøfall ❤️
 3. tmp

  Jeg vil se!

  Albert ⬆️ Bob Hund ⬇️❤️ Jeg vil se en hund som geiper 😊
 4. tmp

  Jeg vil se!

 5. tmp

  Jeg vil se!

  Min Albert og bilde tatt av Helene Dybedal 😊
 6. tmp

  Jeg vil se!

  Jeg vil se rare posisjoner/bevegelser
 7. tmp

  Jeg vil se!

  Jeg vil se en hund baser i snø
 8. Hvordan gikk det med behandlingen og hvordan går det nå? Fikk han noen bivirkninger og funket kuren? Jeg Var hos vet med Bob (3 år) i dag og han skal også få ypozane av samme grunn.
 9. tmp

  Stikker når hun skjønner båndet skal på

  Jeg har en mellompuddel på 3 år som går å gjemmer seg under bordet når jeg tar frem turbuksa og han skjønner vi skal ut På morgenen vet han at den "snille" selen skal på så det er greit og han gjemmer seg ikke, det samme med halsbånd, men så snart han ser tur/trekkselen fordufter han snart. Han får godbit hver gang han har fått den over hodet, men misliker bare veldig sterkt å ta den på (samme med dekken), for selen er den beste vi har og han VIL på tur. Han har for øvrig en stor personlighet og viser med hele seg hva han mener om både det ene og det andre
 10. tmp

  "Stor" valp på fly

  I utgangspunktet er vel grensen absolutt, men som det skrives over er det stor sjanse for at den ikke blir veid. Reglene sier også noe om hvor stor baggen skal være ifht. hunden, men også det er noe som ofte ikke blir overholdt tror jeg. Vil tro at sjansene er gode selv om den bikker over 8 kg., men at du må være forberedt på at det er en risk å ta og i verste fall blir dere ikke sluppet om bord.
 11. tmp

  Smittsomt sykdomsutbrudd i Oslo

  De har gått ut med at det trolig ikke er veldig smittsomt mellom hunder, altså de vet ikke enda. Linken til aftenposten er bak betalingsmur. Hva sier den?
 12. tmp

  Bilbur; Aluconsult vs Kela

  Tror jeg blir å gå for dette 👍 Fordelen er også at han kan møte meg i Oslo for mål og diskusjon om løsning Takk for hjelpa!
 13. tmp

  Bilbur; Aluconsult vs Kela

  Høres bra ut, takk! Er det stor vektforskjell? Har du tett- eller nettingbunn? Jeg har i dag tett bunn (kela) og forstrekker det, men vurderer netting for å få så lett som mulig. Er dog veldig usikker om det blir veldig upraktisk og hvilken løsning jeg skal bruke til å ha i bunnen i så fall.
 14. tmp

  Bilbur; Aluconsult vs Kela

  Hei, lurer på om noen her har erfaring med begge disse burene og kan si noe om fordeler og bakdeler med begge ifht hverandre og hva dere liker best? Jeg har nå kelabur, men skal få ny bil og må få spesialtilpasset nytt bur. Jeg er fornøyd med kela, men det er så himla tungt (dobbeltbur til mellompudler) så jeg leter etter et lettere alternativ, noe jeg tror aluconsult er. Dere som har erfaring med det, er dere fornøyde? Nybilen blir en Tesla Modell S, og jeg vil gjerne også høre om andres burløsning og erfaring med hund i den bilen om det er noen her.
 15. tmp

  Akkurat nå mai

  Hvordan går det med Mini? ❤️
×