Jump to content
Hundesonen.no

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 01/11/21 in all areas

 1. 8 points
  Krysser fingrer for at du får jobben! JEG HAR KJØPT LEILIGHET!!! WOOOO! Selger ga seg endelig på pris!!! Forstår at det er noe dritt når du har kjøpt på topp og selger når markedet er dårlig, men for meg var det bra! Flere enheter som var like i størrelse i samme bygg som har gått for 2,3 og ned til 2.150.000,- Da er det ikke så ille og selge for 2,3 tenker jeg. Selvom selger selv kjøpte den for 2.790.000,- (antageligvis i 2012? ferdigstilt i 2014) 2,3 var absolutt max jeg kunne gi forøvrig. Ikke fordi jeg er gnien jeg ikke bydde mer. Priantydning var 2.390.000,- Bydde første gang i desember, jeg var på visning nummer 2 eller 3 tror jeg. De som hadde kikket på den før valgte å kjøpe de som var til salgs i 2 og 3 etasje istedenfor. Og de som var på privatvisning nå i januar bydde ikke så da valgte hun å selge til meg. Virkelig ikke værst med 2 soverom og PR: 63 m², BA: 68 m² her i området til den prisen!! Signerte skjøtet i går og overtar den 29.jan. Blir deilig å få flyttet inn før jeg henter Limit i februar! Så får pus finne roen litt og bli bedre vant til å bo med hund igjen også. (Ei venninne skal leie gjesterommet mitt frem til sommeren, så hun og whippeten flytter inn samtidig som meg) Har ikke egen hage da, men er i 1 etasje og jeg har en bitteliten platting og gressområde utenfor der, kommer til å søke om å få sette opp hekk/gjerde. Worst case så får jeg midlertidig bruke kompostgjerder og utvide utpå gresset fra plattingen når jeg aktivt lufter løs valp der. Går tursti rett forbi 10 meter ifra, og stoler ikke på at jeg har 100% innkalling med gang akkurat. Bor midt i smørøyet for turer da! "Hundeskogen" ligger 15min rusling ifra, det samme er et vann med tursti rundt hele, og 2 skoger med oppgrusede stier i ca samme gåavstand! Bruker jeg en liten halvtime ekstra så kan jeg rusle bort til et 3 skogsområde! Rimelig sikker på at jeg kan gå til den ene hundeklubben også om jeg ønsker det når Limit er eldre, må bare utforske litt alternative stier eventuelt så det ikke blir så mye langs trafikkert vei. Åh jeg gleder meg enormt!
 2. 6 points
  Fantastisk dag i dag - startet med å søke på jobb som jeg så gjerne vil ha, så ut på herlig tur på fjellski i sol og etterhvert solnedgang, og vel nede igjen fikk jeg vite at hallen åpner igjen for egentrening, så i morgen skal vi trene agility 🤩Så nå koser jeg meg med et glass bobler for å feire livet 😂🥂
 3. 6 points
  Bare la meg vise dere at det ER SNØ I ROGALAND!! Som faktisk har ligget i mer enn to timer før regnet kommer. Hundene er overlykkelige og jeg er glad for rene hunder på tur😇❄️
 4. 3 points
  Når veldig mange snakker om "menneskemat" som de gir hunder så er det snakk om brødmat og middagsrester. Med mye fett, varmebehandlet bein, salt og til og med en del løk. Det var det mange, mange hunder som fikk da jeg var liten. Og uendelig mange døde nok av udiagnostisert pankreatitt. Rene råvarer som er tilpasset hunder er det selvfølge ingenting i veien med å gi hunden. Det tror jeg veldig få vil hevde
 5. 3 points
  Her er der kommet rundt 30+ cm i helga. Bor ca. 1,5 utenfor Bergen... Helt fantastisk fint. Tuija elsker al snøen 😍
 6. 2 points
  Nytt år ny tråd! Og i år er det ENDELIG min tur til å ordentlig delta! Vel, hun er vel streng tatt født i fjor, men close enough. Flere som venter på valper?
 7. 2 points
  Det ser du på dem, de gir beskjed om det begynner å bli kaldt eller de er slitne, de 'herdes' nokså raskt også Ha dem under oppsyn, prøv å ha litt bevegelse i dem i starten mens de likevel får tid til å utforske. Jeg bruker starte med å gi dem mat ute, slik at dem gjør fra seg ute etterpå, ofte holder de par minuttene i starten. Regn og vind er værre enn opphold selv med minusgrader. Jeg bruker sette ut en flykasse i området vi er i ute, eller legge boksen jeg bærer dem ut i på siden med teppe i, slik at de kan trekke dit når de syntes det er kaldt eller er trøtte. Iallefall ha et underlag som er tørt og isolerende tilgjengelig.
 8. 2 points
  Jeg bruker Lightroom og Photoshop når jeg tar bilder. Første runde i Lightroom og så pirke mer i Photoshop. Det er så gøy og jeg ELSKER det
 9. 1 point
  Har endelig fått meg Lightroom, og det er jo såå gøy! Her er bildene jeg er mest fornøyd med så langt. Hadde vært gøy å sett noen av deres bilder, og info om type kamera og objektiv 😊
 10. 1 point
 11. 1 point
  Åh hjelpes, så søtt😍
 12. 1 point
  Vet ikke om dette funker, men Lill la ut video av gjengen i kveld på kennel siden! https://fb.watch/30EwAi4GHG/
 13. 1 point
  Litt i dyreste laget synes jeg, da er den ca. like gammel som vår (2011) og har gått omtrent like langt (vi er på 165000 nå). Ville sjekke litt prisforhold mellom firhjuls og vanlig, men enig i at firhjuls er praktisk å ha, jeg savner det. Kan jo også prute litt da, starte på 70 k og lande på 80?
 14. 1 point
  Ja, veldig kjedeligt at finne ny bil, men blir helt sikkert bra når den først er funnet... Håper på at finne en skikkelig god eventyr/hunde bil... Den har gått 160000km og er fra 2012. Vet ikke med service, men absolutt noe jeg må sjekke ut. Skrev til forhandleren i dag tidligt om jeg kunne få prøvekjører, men har ikke hørt fra de ennå. Jeg trenger ikke mer enn 2 seter. Er bare meg og Tuija i familien min. Så er vigtigere med plass til utstyr, hund og overnatningsplass på lang ture. Tror det må bli en lang utgave, selvom jeg ikke er så lang, så komfort litt vigtig, når jeg skal ligge der indimellom. Jeg klare meg uten firehjulstrekk nå, men bor ganske langt ute i midten av ingenting og med bratte vestlandsveier i vinterføre, vil det ha vore utrolig godt med firehjulstrekk... Men om ikke det kan finnes indenfor overkommelig kjøre avstand, må jeg jo tenke over det igjen.
 15. 1 point
  Har kigget på en vw caddy maxi med firehjulsdrift til 90000... Det er en veldig grei pris, tror jeg, syns bare det er mange penge, men vil jo ha en bil jeg kan ligge i og som har firehjulsdrift... Nå har jeg verdens mindste kia og har haft den i 10 år... har de siste 5-6 år drømt om noe større...
 16. 1 point
  Det beste oljetilskuddet jeg har gitt til ham (og meg!) er Calanus oil, men det ble for dyrt i lengden.
 17. 1 point
  I helgen var det en annonse med JRT-valper tilsalgs for 79.000 pr stk. "Blandingsvalper selges dyrt, så derfor legger vi oss høyere" 😄 Forsvant fort den også.
 18. 1 point
  Fant Doctor Who (sesong 5 og utover) på Prime... rart hvordan timene flyr😄 Ble bråstopp gitt, strømløst. Mye tung snø og knekte trær nå.
 19. 1 point
  Ja, jeg håper dette ikke er noe hun skal bli plaget med. Har foreløpig bare sett det an, merker ikke noe forskjell enda. Hun halter ikke, og slikker ikke unormalt mye på potene. Takk 🙂 Her er det jobbehelg. Bilen ville ikke starte etter jobb i går, så den måtte jeg la stå, og bli hentet og kjørt til jobb i dag. Skal prøve å starte den etter jobb idag. Hvis den ikke starter så må jeg nok overnatte hos foreldrene mine for å komme meg på jobb i morgen. Og om den starter så spørs det om jeg tør å ta sjansen på å kjøre hjem med den likevel. Så det blir nok å overnatte hos de uansett. Tør ikke ta sjansen på at den plutselig stopper på e39, eller at jeg ikke kommer meg på jobb i morgen.
 20. 1 point
  What she said!! Jeg vurdere å kjøpe enda en bare fordi den er så fin! xD Og da kan man matche når man plutselig har 2.
 21. 1 point
  Anbefaler å lære hunden å gå pent i en vanlig Y-sele (festet bak), frontfeste gir helt feil belastning.
 22. 1 point
  Jeg skrev ikke ned noen mål her for 2020, men målet med Eine var å nyte den siste tiden og det har jeg fått gjort til gangs! Mye lengre enn veterinæren og jeg selv trodde. Fikk vite at kreften hadde spredt seg i januar og ingen trodde vel egentlig jeg skulle greie seg over påske. Men nå er det desember og vi har fått gjort mye fint sammen! Kvalitetstid og gjør det vi begge liker. Blant annet padlet vi en god del SUP i sommer og det var så fint! Målet for neste år er å fortsette og ta vare på tiden med Eine også håper jeg at jeg får en til hund.
 23. 1 point
  Herre min skaper 😳😳😳 At en førstegenerasjonsblanding med Dalmatiner i seg ikke er røytefri har nesten lyst å vedde penger på! Hvis jeg noensinne er i alvorlig pengetrøbbel og har nok tid, skal jeg jaggu meg blande en eller annen stor rase med puddel og ta 25’’ per valp. Man er jo nesten garantert å få seks-syv valper, og med to kull per år blir det nesten en årslønn. Så mye penger rett i lomma uten å bli kriminell: det er nesten et under at det ikke er flere som driver stort med dette.
 24. 1 point
  Jeg har vært dårlig til å ta vare på originalen, men da jeg redigerte i Lightroom ble jo dette gjort automatisk så fant to bilder der. Disse er ikke mine «beste» redigeringen, men de viser litt hvor forandret bildene blir. Nå redigerer jeg i Photoshop og har bare nylig innsett at jeg må la det nederste laget være uberørt av endringer så jeg alltid har originalen 😅.
 25. 1 point
  Det er første gang jeg prøver lightroom, men dette var jo veldig enkelt og morsomt 😄 Skal definitivt utforskes mer.
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00


×