Jump to content
Hundesonen.no

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/23/20 in all areas

 1. 1 point
  Torvald har allergi. Jeg begynte å mistenke det da han fikk sin fjerde ørebetennelse på ett år, og også klødde mye, særlig i potene. Veterinæren anbefalte allergifor for å eliminere, men jeg er ikke veldig glad i sånne kunstige, karbohydratrike for, så jeg begynte å råfore med en proteinkilde av gangen. Fant ganske raskt ut at kylling var synderen. Siden har han ikke, bank i bordet, hatt en eneste ørebetennelse, og det er nå over to år siden. Finn en ny veterinær, gjerne en med kompetanse på allergi, og ta den opp. Det kan være det bare er anatomien i øret, men allergi er i hvert fall verdt å sjekke!
 2. 1 point
  Har vært på besøk til valpene, de er så sjarmerende 💕 Venter spent på å få vite hvem av valpene som blir vår.
 3. 1 point
  Jeg har vurdert ideen om at det kan være allergi da hun har visst tegn til kløe andre steder, men uten noe forandring i huden. Veterinær mente det kunne være kjedsomhet, men jeg tror nok heller jeg skal ta henne til konsultasjon på annet veterinærsenter. Takk for lykkeønskninger, lykke til selv!
 4. 1 point
 5. 0 points
  Takk, det gikk feil vei, magen hadde rett. Nå blir ho pensjonist... https://prima.sysrq.info/index.php/2020/07/23/av-og-til/
 6. 0 points
  Og knuten i magen stemt den... Så idag blir det trøste, kos og litt grining...
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00


×