Jump to content
Hundesonen.no

Reinskinn, Valdres/østlandet?


Guest Vims
 Share

Recommended Posts

Veit noen hvor man kan få tak i gode, tørka reinskinn til turbruk, når man ikke bare kan ta turen over til Finland? :P

Hundedyret har vært mye på overnattingstur med foreldrene mine det siste året, og turskinnet mitt begynner å bli litt "oppbrukt". Derfor ønsker jeg meg to nye skinn, et til meg og et til krølledyret.

Har sett at de har garva og impregnerte (og svindyre) skinn på f.eks XXL, men jeg vil helst ha tørkaskinn. :) Om nødvendig kan jeg gjerne vente til slaktinga er over, men bor litt i koffert for tida og har derfor ikke plass til å tørke skinn sjøl.

Akkurat nå er jeg nord i Valdres (så det burde jo love godt), men fra september av blir jeg i Oslo på litt ubestemt tid.

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror ikke Granberg selger direkte til forbrukere, i hvert fall ikke på nettet.  @Anette jeg rekker ikke gjøre så mye i kveld, men kanskje du kan sende meg en pm om jeg glemmer å kontakte deg i morgen? :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror ikke Granberg selger direkte til forbrukere.  @Anette jeg rekker ikke gjøre så mye i kveld, men kanskje du kan sende meg en pm om jeg glemmer å kontakte deg i morgen? [emoji4]

Ja skal prøve på det. Jobber hele helga men skal få gravd opp skinnene.

De ble ikke brukt til leker, så selger de unna :)

Sent fra min SM-G950F via Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lenge siden jeg målte henne, men 50 - 55 ish cm høy og ca 20kg.    og som simira nevner så er det nok værre med butikker og sånt ja. Du får nok sitte på uteservering da. ☺️
  • Jeg kjøpte meg leilighet med slitemerker etter dyr. Er det parkett der kan du nesten banne på at det blir merker etter klør etterhvert uansett. Jeg har også leid ut leilighet til noen som skaffet seg valp mens de bodde der og der så vi ingenting på gulvet, men der var det også linoleum som stort sett tåler mer.    Utleier vet hvilken risk de tar tenker jeg når de leier ut til noen med dyr, og uhell kan skje den beste. Det er derfor man har depositum. Som utleier kan man også ha utleieforsikring som også eventuelt dekker sånt.    Som leietager så hadde jeg nok lagt opp til suksess med valpebinge/bur når jeg ikke kan følge med/til hjemme alene bruk. Jeg husker vi hadde beaglen løs på badet når han var liten for der var det mest hardført og minst ting å ødelegge. (Gikk løs på innholdet i bosset noen ganger da 🤮 ) Dog må man jo da ta hensyn til eventuelt gulvvarme og sånt da.   Hamstre inn diverse tygg og leker som er lov for hunden å eventuelt ødelegge når det klør i tennene og har lopper i blodet. Fylt kong/toppl/sodapup/lickimat, eventuelt også fryse dem er fint tidsfordriv for dem. Gå valpekurs også så får du hjelp også om det er noe du sliter med. Og også husk å lære valpen ro, ikke alle som helt klarer å finne roen selv når de er alene uten søsknene sine lengre. 
  • Gleder meg så på dine vegne! Og spent på hva du ender opp med! 😁
  • Har med hensikt leid eldre leilighet med noe slitasje fra før av med valp, og passet godt på at det ikke ble unødvendig slitasje selvsagt. (Nå som vi eier nesten ny bolig og hatt valp ser man bruksmerker veldig mye lettere for å si det sånn.) Synes ikke det er helt god dyrevelferd å la en valp være mer i binge enn løs, så noe slitasje må man regne med selv om man passer godt på. 
  • Tispen hadde stådager, sto for andre hannhunder, men ikke den utvalgte. Ble inseminasjon.  Har det noe å si for valpene? og kullet sånn i helhet? Er det negativt??  Hadde dere kjøpt fra denne tispen?  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...