Gå til innhold
Hundesonen.no

Da har vi vært i hardanger(Bilde)


Lazita

Recommended Posts

HE HE HE, en gøy opplevelse dette ja, festing fra fredags kveldi til lørdasg kveld/natt og reise hjem igjen søndag formiddag.

det var jo kjempe kjekt det, men så er det jo bare tredje gangen vi har vært på en sånn tur til samme stedet så vi vet hva vi får.

Må jo si at maten er bare digg(Vi har vært på Ullensvang hotell) og vi har nesten spist oss i hel der inne.

For hele 1500,- så har meg og Jostein vært på hotell med full pensjon(altså alle måltider innkludert) noe som egentlig etter våre utregninger av priser der inne skulle ha kostet ca 5000,- pr pers.

Bare et dobbeltrom og en pers. koster 1800,-

så det var en rimlig tur må jeg si.

Kine og Helge(boren til jostein) har vært hundevakter for 10 hunder og de har gjort en god jobb, huset stod når vi kom hjem igjen :P:P

Nå vi kom hjem så kom det et par og ville se på valpene, og det endte med at de tok med seg en hjemigjen B) også var det en som ringte i forgårs og hun lurte på om å få kjøpe en, vi reiste til henne og hun plukket ut en valp så den bor på Os.

Begge valpekjøperene virket utrlig hyggelige så vi hadde ikke noe problemer med å selge dem valper, de som kom søndagen og kjøpte hadde hatt samme rasen før og hun som kjøpte en i forgårs hadde mistet gammle hunden dagen før(den hade hjertefeil og ble 13 år) og hun ville ha ny hund i hus igjen så fort som mulig for å komme seg letter igjennom sorgen(meget forståelig).

Men hun ble veldig overrasket når hun kunne få hunden den dagen, hun hadde regnet med å måtte vente litt lengre , men hun ringte no i går å sa at det gikk kjempefint og valpen hadde slått seg til ro hos henne med en gang(vi satt hos henne i over 1 time når vi var og leverte nurket som hun forelsket seg helt i).

Her har dere Grytestek anno 2006. :P:P

GrytesteikUllensvang2006.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...