Jump to content
Hundesonen.no

Recommended Posts

Har en Y-sele til henne nå. Står ikke på hvilket merke det er, men den har samme bredde på reimene som hurtta sine seler. Problemet er at denne lager store floker/tover på brystet, ved frambeina.(Albuene?) Er ute etter en sele som kanskje ikke har reimer akkurat der, eller om de eventuelt er litt tjukkere. Step in seler går ikke fordi hun kommer seg ut av alle jeg har prøvd. Noen gode tips? Har tenkt litt på om puppia kunne vært noe..

Link to post
Share on other sites
Akkurat nå, Grim skrev:

Solgte en Hurtta adventure sele til en med cocker, og hun er veldig fornøyd! Den laget ikke floker. Sett på den?

Den så ikke så dum ut...:Djeg klarte ikke å vente på svar her, så jeg dro til dyrebutikken og forhørte meg. Hehe. Hun anbefalte ikke puppia pga mengden stoff. Det kunne lett bli statisk og når det regna så ble selen gjennomvåt. Hun anbefalte vanlig hurtta Y-sele pga reimene var plassert litt lengre bak enn rett under albuene. Kjøpte den, men syns den sitter dårlig på henne. Bare sklir til siden.. nå er hun ikke ferdig utvokst så jeg vil vente å se det an litt før jeg eventuelt kjøper ny...hun anbefalte også ruffwear selen, men jeg kjøper ikke en sele til 800 til en valp som fortsatt vokser:blink:

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Ja, hun sover i armkroken under to dyner så jeg tror ikke hun fryser om natta i hvertfall. Om dagen ligger hun stort sett innpakket i dundyne/saueskinn, men hvis hun skal være alene hjemme går hun i gangen og legger seg og der er det iskaldt... Hittil har jeg slått på varmen når jeg går hjemmefra hvis hun skal være alene, men strømregninga begynner å se skummel ut 
  • Det kommer ann på hva parringsavtalen dere mellom sier. Er det avtalt betaling, så er det hva hannhundeier har rett på.  Det sagt, så er parringsvalp også normalt sett noe en oppdretter ønsker at hannhundeiere mottar, da det forteller noe om sistnevntes tro på kombinasjonen. Det er dog vanlig at oppdretter har førsterett på valp til seg selv først og fremst, deretter til hannhundeier.  Til syvende og sist er det viktigste å ha en god dialog med hannhundeier, det er tross alt denne som skal skrive under på parringbeviset som gjør at valpene kan registreres. 
  • Har en hannhundseier krav på 1.retten på en valp etter parring.De ville først ha penger så ble det endret en mnd etter parring. 
  • Altså det kan gå fint. Er í samme situasjon som dere med barn no 3 og vurderer hund. Men har kommet frem til at valp blir for mye, og jeg kan ikke følge opp en valp og to små barn samtidig, eller jo det kan gå men travelt blir det 🤔 og tenker at man går med konstant dårlig samvittighet, enten at hunden ikke får det hen trenger eller barna blir nedprioritert...  Spesielt de rasene du vurderer, grusom blanding som jeg ikke skjønner at noen vil ha, to raser som er avlet for å jobbe hele dagen nesten hele året, på to forskjellige måter, som så skal bo i en rolig familiehverdag. Det må være sykt krevende å ha en sånn blanding...  Grøsser av tanken 🤣   Ja der tok adhd min over 😅 men min konklusjon var at en omplasseringshund passer bedre på dette tidspunktet i livet.  Lykke til +
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...