Samojed_Aiko ? Skrevet 15. April 2016 Rapporter Skrevet 15. April 2016 Hva bruker dere som godbit til hunden? :-) Her er det pølse, men blir noe lei av det i lengden :-) Siter
simira Skrevet 15. April 2016 Rapporter Skrevet 15. April 2016 Kjøper små, myke godbiter, gjerne når jeg eller mannen er i England eller USA. Ala mini-mix, mini-hjerter osv. Har også hatt noen runder med lufttørking av lever som har funket veldig bra. Ellers blir det ofte rester, siste rest av osten delt opp i småbiter, pannekaker, fiskekaker osv. Det finnes forresten en god del godbittråder etterhvert, og et par tråder om "superbelønning" som ikke er så gamle. 1 Siter
Annegru Skrevet 15. April 2016 Rapporter Skrevet 15. April 2016 Vi veksler hovedsaklig mellom pølser, blodpølse (skåret i biter og fryst ned i små pakninger så det ikke blir for klissete) Gildes svenske kjøttboller, fiskekaker og hjemmelagde kyllinggodbiter (kyllingfilet trukket i vann med ett laubærblad og litt pepper). Ellers bruker vi Frolic og andre butikkkgodbiter også, men varierer mellom forskjellige typer her også. 1 Siter
mokken Skrevet 15. April 2016 Rapporter Skrevet 15. April 2016 Frolic og kylling/kalkunpølse går det endel av. Ellers varierer vi litt, training bites(forskjellige typer) med kylling eller fisk, fiskekaker, levergodis. Eller hva nå enn vi vinner eller kommer over på tilbud. Siter
Gjest Skrevet 15. April 2016 Rapporter Skrevet 15. April 2016 Alle typer kjøtt, fisk, vilt og lever tørket på lav varme i ovnen til de er såpass tørre at man ikke blir klissete på fingrene av dem. Innimellom leverpostei (i engangspakning, bruker en pinne som jeg finner på turen til å ta ut litt) for superinnkallingen. Siter
MegaMarie Skrevet 16. April 2016 Rapporter Skrevet 16. April 2016 Dr. Clauder Beste godbitene jeg har hatt. Ikke møtt en hund som ikke liker de. Ellers hender det jeg kjøper Frolic, eller Handlers godbiter. Bruker og pølse og skinke av og til. Siter
Avani Skrevet 16. April 2016 Rapporter Skrevet 16. April 2016 Har brukt det meste men alltid karbis, falukorv, svenske kjøttbullar o.l. til lp trening. Nå har jeg laget hjemmelagede godbiter de siste ukene og kommer til å fortsette med det da de er uten salt, og det er også lite fett. Godbitene lages av 2 pk kyllingkjøttdeig, 2 egg og 2 ss potetmel som blandes godt og smøres utover ett stekebrett. Stekes/tørkes i ovnen på varmluft, ca 100 grader 1t på hver side. Siter
tonjek Skrevet 16. April 2016 Rapporter Skrevet 16. April 2016 Her går det mest i Frolic eller levergodbiter. Har gjerne en neve levergodbiter i jakkelomma til enhver tid. Hender jeg skjærer opp pølse i biter hvis vi skal på lydighetskurs. For trening inne i stua går det mest i tørrfór med små biter (annen type enn middagen). Siter
Guest Yellow Skrevet 17. April 2016 Rapporter Skrevet 17. April 2016 Lager selv ved å tørke små biter av rent kjøtt i ovnen, en sjelden gang koker jeg. Går som regel i svin - tungekjøtt eller kotelettkjøtt. Siter
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.