Jump to content
Hundesonen.no

Kan ikke laste opp bilder


Guest *Kat84*
 Share

Recommended Posts

Guest *Kat84*

Er det noen her som vet hvorfor det er slik? 
Det er en stund siden det var mulig for meg sist nå. Har nevnt det i tråden Oppgraderte Hundesonen også, men ingen svar å få der. 

Fint om dette blir fikset snart! 

Link to comment
Share on other sites

Guest *Kat84*

Jeg får opp en boks hvor dette står: 

 

Sitat

Det oppsto et problem med å behandle den opplastede filen -200.

Jeg har prøvd både på PC og på mobil. 
Bruker Opera nettleser på PC, og Samsung mobil. 

Link to comment
Share on other sites

Guest *Kat84*
8 minutter siden, RAH skrev:

Gjelder det alle bilder? Kan du sende bildet du forsøker å laste opp til post@hundesonen.no?

Det gjelder alle bilder ja. Har prøvd både det jeg hadde tenkt å laste opp, og flere som er tatt for et par år siden som jeg har i Dropboxen og mindre memes bare for å se om det går. 

Link to comment
Share on other sites

Guest *Kat84*

Det er samme bilder som jeg har prøvd å laste opp tidligere og fått til. 
Tatt med mobil. Rart det der.... Men ser at andre jeg har fått til å laste opp er ca 2,7 mb. Andre jeg har prøvd på nå er 2,79 og opp til 2,9 mb. 
Kan det vare pga oppdateringer på mobilen og at filene er for store da? Irriterende når ting ikke funker som jeg vil :P 

Link to comment
Share on other sites

Guest *Kat84*
Akkurat nå, RAH skrev:

Takk, det ser ut som serveren har en begrensning på 2 MB filer. Vi skal ordne dette fortløpende. Jeg sier i fra her når det er klart. :)

Så bra! Det har jo fungert med større filer tidligere. Og som sagt så var det en fil på 1,9 MB som heller ikke ville lastes opp :) 

Link to comment
Share on other sites

3 timer siden, RAH skrev:

Dette har fungert tidligere, men denne instillingen ble oversett da vi flyttet til ny server. Jeg traff feil tall, grensen er nå 1MB. :)

så du satte grensen lavere? *klø seg i hodet* greit å vite grensa bare :P 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det virker jo som at de det er snakk om i artikkelen tar godt hensyn til valpenes behov og utøver god dyrevelferd, og det er vel og bra. Uansett synes jeg det er skummelt med slike trender som involverer dyr, spesielt fordi man aldri vet hvordan det kan utvikle seg. Med en såpass stor etterspørsel, kan vi liksom ikke se bort ifra at det kan skapes mange useriøse aktører som ikke setter valpenes velferd i absolutt første rekke. Forholdene man har sett i utlandet som blir beskrevet i artikkelen er jo ren tortur…
  • Hvis han gjør fra seg rimelig raskt om morgenen så tenker jeg at han faktisk må ut da. Du sier ikke hvor ung, men det kan ta litt tid før de lærer seg å sove hele natta. Men det kan være at han også bare har behov for å røre litt på seg eller bytte liggested, så jeg ville prøvd uten bur.
  • Kast buret på søppeldynga der det hører hjemme.  Her er det ingen som står opp ‘før tiden’ med mindre det er snakk om dårlig mage eller lignende . De sover da også i sengen eller i kurver på gulvet for de som ønsker det.
  • https://www.nrk.no/stor-oslo/valpeyoga-har-kommet-til-norge-_-dyrebeskyttelsen-vil-ha-forbud-1.16816919 Pengegriske ‘grundere’ utnytter små hvalper til inntjening. Tragisk å se at over 40 % svarer at de vil benytte seg av tilbudet. Kanskje ikke overraskende når man ser hvor mange som stadig anskaffer seg vandrende lidelseshistorier på fire ben ..  Håper Dyrebeskyttelsen får gjennomslag her. 
  • Et lite problem, men kanskje noen har et tips eller to?  Har en unghund som våkner litt tidligere enn jeg ønsker på morgenen. Han våkner opp mellom 05.30 og 06.30. Før jeg fikk hunden våknet jeg av meg selv og sto opp en gang mellom 06.30 og 07.00. Tidsmessig er ikke dette noe stort problem, jeg får sove nok selv om jeg står opp 05.30. Jeg ønsker imidlertid ikke å stå opp før jeg må. Vil heller ha den timen på kvelden. Han pleier å sovne av seg selv på kvelden og vi legger oss rundt kl 22. Luftetur umiddelbart før han legger seg for natta. Har prøvd å ha han våken lenger, men det hjelper lite, det er bare jeg som får mindre søvn da. Hunden våkner og starter med å bevege seg litt i buret, strekke seg, og etter litt tid blir det piping/klynking. Jeg pleier å våkne da og han slutter med lyder når han vet at han har greid å vekke meg. Hvis ikke jeg våkner(svært sjeldent) så begynner han å bjeffe. Jeg er ganske sikker på at dette er noe jeg kunne løst ganske lett med ignorering og at jeg venta han ut. Utfordringen min er at jeg bor i blokk og har naboer jeg ikke ønsker å forstyrre med lengre bjefferunder på morgenen. Han lager nok lyd ellers. Vi pleier å ta en rask tur ut når han våkner, og da både tisser og bæsjer han ganske raskt. Rett inn igjen. Jeg er heller ikke helt sikker på om han da våkner fordi han må på do, eller om det er et potensiale for litt mer sammenhengende søvn. Han har fint greid å dressere meg til å stå opp litt før jeg vil, men jeg har latt det skje da det er viktigere for meg å ta hensyn til naboenes velferd.  Er det noen som har noen tips til hvordan man kan få hunden til å sove litt lengre på morgenen?   
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...