Jump to content
Hundesonen.no

Avlastning/Keo-pass, Vestfold


Recommended Posts

Etter uforutsette hendelser så kan ikke Keo slå følge med meg hjem til Nord-Norge fra førstkommende søndag til torsdag 13. august, han skal dermed være hjemme her i Vestfold sammen med min mor. Keo er en aktiv border collie gutt på 2 år, med mammas bristede ribbein så kommer de ikke til å holde et aktivitetsnivå Keo er vandt med. I frykt for at der kommer til å være fot- og poteavtrykk på de hvite veggene våre når jeg kommer hjem, så lufter jeg muligheten for om noen kunne tenke seg til å gjøre livet litt enklere for de begge :lol:

Keo er en generelt hyggelig kar, han stiller seg klar til trening, tur og som varmeflaske for de som ønsker! Det beste han vet er å svømme, løpe, spise, leke og kose, han selger sjela si for en ball og kan samarbeide med de fleste, inkludert som triks-, lydighets-, rally-, agility- og sporhund (og klin kokkos apportør både på land og i vann...). Hobbyhuskyen liker både å trekke mennesker og sykkel, tusler gladelig tur eller leker galemathias. Sykler, flytevest og langline medfølger gjerne. Keo er en gutt i vekst enda, derfor vil jeg at han bare skal omgås hyggelige hunder om det blir nødvendig, ettersom han er en dæsj usikker med en klype tidvis drittsekk. Hyggelige tisper i alle størrelser går somregel greit, hannhunder vil jeg gjerne møte for en tur eller liknende før søndag. Passeringer av hunder på tur er et sant mareritt, men vi har enkle nøkler som gjør det veldig greit (også kalt å trykke godbiter i trynet hans hele veien forbi) :lol:

Keo er ikke vandt til omgang med katt eller barn på daglig basis. Rundt katter kan han kontrolleres med strickte regler, små barn vil jeg gjerne ikke at han omgås med mindre jeg er tilstede. Dog er han en laidback type som enkelt kan avgrenses, han liker å være i bur, holder seg generelt bak gjerder og kompostgrinder og kan bindes hvor som helst når som helst. Med hunder han trives er han flink å justere energinivået, han er heller av typen som hersjes med enn å plage andre :)

Som noen sikkert har fått med seg så har jeg en egen evne til å dårlig flaks med biler, derfor står vi per i dag uten bil selv om vi får låne til tider :lol: Keo må derfor hovedsaklig hentes/bringes eller brukes i Melsomvik, ellers så kan han busses i Horten-Larvik-området.

Det jeg egentlig søker er noen som kunne tenke seg å låne en guling, slite han litt ut og levere han tilbake uten videre forpliktelser enn når de ønsker selv etter avtale, dog er han gjerne opp for pass om noen kunne tenke seg i løpet av perioden. Eksempel å banke på døra, få ferdigselet hund og sykkel i hendene, ta seg en sykkeltur og levere tilbake 1t senere. Om du har spørmål eller liknende, rop gjerne ut! :flowers:

17143335161_3aa7fbed84_o.jpg

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×
×
  • Create New...