Gå til innhold
Hundesonen.no

Antibiotikaresistente bakterier i kylling - håndtering


Lemen
 Share

Recommended Posts

Nå har det vært mye i media om kylling og antibiotikaresistente bakterier. Eksempelvis:

http://www.nrk.no/norge/vil-ha-risikomerking-pa-kylling-1.11926535

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/mat/jeg-tar-aldri-i-kylling-med-fingrene/a/23293320/

Mattilsynet er bekymret og det er jammen jeg og siden jeg fôrer med V&H og lager en del hundemat selv, basert hovedsaklig på kylling eller kalkun for tiden. Jeg bruker egen skjærefjøl og egen kniv til all hundemat og vasker meg selvfølgelig godt på hendene før og etter håndtering. Nå vurderer jeg å bruke engangshansker når jeg håndterer hundematen.

De av dere som håndterer V&H eller rått kyllingkjøtt tar dere forhåndsregler? I så fall hvilke?

Endret av Lemen
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...