Jump to content
Hundesonen.no

Gordon setter jager rådyr


MiO
 Share

Recommended Posts

Det er bare grusomt. Det er jo derfor vi har en førbannad plikt til å passe på hundene våre, uavhengig av båndtvangen. Selv lille, lydige Tinka fant seg en rådyrkalv å leke med for et par år siden. Den hadde lyd, også. Fyttikatta så redd jeg var. Hun skulle jo slett ikke ta den, bare leke litt og løpe litt, men den var ikke med på leken. Den hadde nok fått beskjed av mammaen sin om å ligge helt stille til hun kom tilbake. Det var ikke mange minuttene denne sistenleken varte og heldigvis ble den aldeles borte og forsvant da den stilte seg inntil en trestamme med nogenlunde samme farge. Takk gud for dumme bikkjer. Da lærte jeg at små frimerkehunder også er dumme som brød og må passes på i alle årstider :) Tenk om hun hadde vært en hvilken som helst annen hund. O skrekk o gru!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Vi kom over et rådyr på en av turene vår forrige uke. Ozu så den først og løp etter den. Tror han løp fem-ti meter oppi skogen etter rådyret før han snudde og kom tilbake til meg - uten at jeg hadde sagt noe. Han har gjort akkurat det samme da han så en katt - løp etter den noen meter, snudde så og kom tilbake til meg av seg selv. Han har heldigvis ikke så stort jaktinstinkt - ønsket om å bli med meg videre på tur er større.

Det som skjedde her er selvsagt ikke riktig, og jeg krysser fingrene for at det gikk bra for rådyret.

Link to comment
Share on other sites

Guest lijenta

Ja alle hunder kan jage rådyr eller andre ville dyr. Så vi alle har en plikt til å ha kontroll og gjøre vårt beste for at det ikke skjer. Vi har alle en plikt så dem ikke får noen grunn til å utvide bandtvangen

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...