Gå til innhold
Hundesonen.no

byller på kropp og hode.


Recommended Posts

Først av alt så har hunden vært hos dyrlegen men siden de ikke kunne si noe særlig så lurer jeg på om noen her kanskje hadde en ide om hva dette kan være og eventuelt komme av. Hunden ble overtatt for noen år siden så vi vet ikke om hunden har hatt noen form for sykdom eller lignende før.

I helgen som var så har hunden blitt passet av venner siden de som eier den var bortreist. De kom hjem i går og da hadde hunden noen små "klumper/hevelser" i huden på kroppen og bare 1 liten på hode. Da de våknet i dag så så det nesten ut sånn som på bilde her. Det åpne såret er en av disse kulene som det har gått hull på nå i kveld. Det har tidligere blitt oppdaget noen små og veldig få kuler på hunden når det blir varmt i været men det har aldri vært i nærheten av dette en gang. De har tidligere vært så små og få at det ikke har blitt tenkt over som noe annet enn myggstikk el.

De som har passet hunden sier at hunden ikke har vært borti noe som de vet om. Hunden har gått i bånd og aldri vært ute av syne når den har vært ute.

Det eneste dyrlegen kunne tippe på var en allergisk reaksjon. Hunden er satt på kortison og antibiotika. Noen som kan tippe hva dette er og eventuelt hva det kommer av? Noe som burde sjekkes opp ved blosprøve el?

post-2805-0-66533200-1369781912_thumb.jp

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Med unntak av den som er sprukket opp, så det ganske mye ut som da min hund ble stukket av veps. Fikk vabler, blemmer først på hodet, og så på hele seg. Ble satt på 4 dagers kortisonkur.

Den som er sprukket er fordi hunden har klødd seg. Rart det kommer hver sommer egentlig, men det kan jo være at de vi har sett tidligere faktisk bare er myggstikk også da :) Ser egentlig veldig ut som vepsestikket som ei annen veninne fikk på sin hund sist år men det ble MYE verre enn dette for hunden viste seg å være hyperalergisk mot veps.

Furunkulose?

Kan det bare komme på sommerene? Vet lite om det men er ikke det mest på labbene? Denne hunden har ingenting på labbene og dette kom først i år og nå tror jeg hunden er 8-9år gammel. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...