Gå til innhold
Hundesonen.no

Når hun halser, og graver kraftig i bakken. Og bok.


PrimaDonna
 Share

Recommended Posts

Nå er valpen snart fire mnd på tide å komme videre!

Er litt forvirret, hun gjør mye av seg selv. Nøklene, de sprang hun bare og hentet, og kom med, gav fra seg. Nå henter hun alt hun finner, brusbokser, kjepper, ispapir. Kløpper til å lure snop utav lommene. Hun syns dette er veldig moro.

Ellers er siste nye seier at hun presterer å gå fot uten at jeg har snop i lommene *shock*. Sitt også. Kontakt må hun ha fått noe positivt på, den sitter omtrent til jeg ser vekk.

Men kan jeg bygge videre på at hun halser, og markerer kraftig med graving når hun finner noe i bakken? Lære henne å gjøre det på signal. Nå? Jeg føler jeg bare forstyrrer henne. Hun kommer løpende med en gang.

I påvente av at Järveruds "Din hund fortsetter" fra Norge, tips mottas med takk. Og bør jeg kjøpe begge bøkene av Järverud, eller overlapper de hverandre? Fra før har vi Nesearbeid for hund, Lydighetstrening i teori og praksis.

Hvordan komme videre fra "fot" med godbit i hånden, til fot+kontakt? Fot-sitt-kontakt klarer hun. Her det noe jeg gjør feil siden hun lærer det jeg kan lære fra meg/trene riktig inn.

post-11846-0-38857400-1361840003_thumb.j

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vil annbefale deg å gå er kurs jeg :) Det er mye lettere å lære ting både for deg og hunden når du har en instruktør som kan vise deg når du er så fersk i lydighetstrening. :) Det er ikke lett å gå deg tips til hvordan du skal trene din hund når enn ikke ser verken deg eller hunden.

Jeg har omtrent ikke åpnet din hund boken. Har vell bare lest din hund fortsetter, men det viser de til din hund noen plasser :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akk hvis vi kunne gått på kurs!

:)

Vi bor i utlandet. I tillegg er jeg utypisk, på noen områder dreven. (Har sagt litt om erfaring i "presenter deg" tråden). Situasjonen er at vi tenker løse utfordringene etterhvert - målet er IPO, grunnet hva det er håp om å finne treningsmiljø om, men hovedinteressen vår er spor.

Skal tenke over, hva si om erfaring og ikke-erfaring, ressurser og mangler i rammene rundt oss for mulighet for andre å svare :innocent: .

(Fikk utrolig nyttige (og morsomme) svar i tråden "Den mest dominante valpen i kullet - hva gjør man"?)

Takk for svar! - Mangel på treningsmiljø for brukshund, er en nøtt vi har klødd oss i hodet over i fire år. (Men har en plan)

Järveruds Din hund fortsetter er på vei. Via norske venner, er utsolgt fra forlag, men sikkert mulig å få tak i.

Å komme videre fra fot, til fot+kontakt har mulig noe med iver å gjøre, mitt tempo, mens jeg funderte i eget hode, kom på det.

Er enig at det ofte er vanskelig å gi råd, -en må se hva eier og hund gjør, det er ofte snakk om ørsmå detaljer, men

P.S. Fikk superråd i "Den mest dominante valpen i kullet"? Går hittil strålende :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Så bra Her har ho begynt å tisse inne, så da var UVI et faktum.. Men men, det skjer ofte med valper.  I natt sov ho i 6 timer sammenhengende, deilig. 
    • Sjekker om det lukter tiss hvor? Nei. Får det veldig godt med meg om han tisser inne, så trenger ikke å leite eller lukte. Det er en stor dam der hvis han har tisset 😂 Har gått over til å gi han tørt for til siste måltid, også har jeg faktisk vært litt "streng" og ikke luftet han på natten med mindre han virkelig gir tegn på at han må. Han har våknet 2 ganger denne uken, og ikke gitt tegn på at han virkelig må ut, bare sånn "kan vi stå opp nå, jeg er ferdig uthvilt" aktig greie. I dag virket det som han ville sove videre når klokken ringte 7, selv om han forsøkte å vekke meg i 4-tiden, så jeg tror absolutt han klarer å holde seg. 
    • PS: er det andre enn meg som går rundt å sjekker om det lukter tiss hele tiden???
    • Min har holdt seg stabil frem til nå.  Jeg har begynt å sove oppe, den sover nede i bingen. Tydligvis så sover jeg tungt, for idag etter 7 timer var hele buret og valpen fullt av tiss. Dette har ikke skjedd før... så hektisk morgen..  Lurer litt på hva jeg skal gjøre nå. Prøve igjen og se om det var et uhell, eller bare sove 6 timer så ut...
    • Ikke lett å få til disse oppstillingsbildene av valp 😂 Men tenker jeg skal forsøke å få til 1 bilde i måneden.    Tempo 4 måneder gammel.  12 kg og 42 cm høy. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...