Gå til innhold
Hundesonen.no

Resultater fra sandefjord 19-20 januar


Ara
 Share

Recommended Posts

HEI ALLE SAMMEN :banana:

post-11813-0-96374200-1358864251_thumb.j Gratulerer til alle som vant og til alle andre som hadde en super dag uansett premier :rofl:

Jeg mista jo hjertet mitt Litha i sommer,etter 10 år ved min side og det er vel det verste jeg har gjort og måttet takle noen gang.. Jeg skulle ikke ha noe ny hund sånn med det første,men av en grunn fant jeg nå lille vakre Hugobull i en liten notis om en fransk bullegutt på 10 mnd som skulle ut på for og to dager etter jeg sendte eieren en lang mail henta jeg gutten min og han er verdens største mammadalt ever he he og har en "bror" i form av en Devon Rex pusegutt på 6mnd :heart:

Jeg fikk jo beskjed om at han skulle stilles f.o.m januar i år og jeg sa meg veldig villig til å trene han og stille han så mye jeg kunne,selv om jeg ikke har vært i en ring siden jeg var kanskje 8år og ikke ante hva alt innebar.

Men vi gikk på med godt mot og har trent med klikker og golfballen var premie i stedet for snop osv.og plutselig var det liksom lørdag og dagen før dagen og vi dro opp i hallen og jeg ble altså imponert og stolt over hvor super Hugobulla mi takla dette.

Søndag stilte vi i junior hanne og fikk CK,CERT,og noen røde sløyfer som jeg helt ærlig ikke helt vet hva er sånn helt :blink:

Så vant gutten min jaggu heile sullamitten han som reine proffen :heart:

CK,CERT,BIR junior og BIR!!

Har vel omtrent aldri vært stoltere og han var jo bare helt knall flink og enomrt herlig,men etter x antall timer og divanykker var han ferdig i grunn da vi stilte i gruppe og BIS junior og det var i grunn jeg og!

Detta ble langt og skrytete,men jeg må jo bare skryte av en så flink gutt eller hva?

Nå jobber vi videre mot Bø og Letohallen som første mål og så tar vi det derfra,jeg er i grunn glad jeg er lykkelig uvitende om hva som venter meg der!! :thumbsup:

Ha en super uke folkens,snutenusser fra Hugobull og Happygull til dere! post-11813-0-32699700-1358866385_thumb.j

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...