Gjest Skrevet 1. August 2012 Rapporter Share Skrevet 1. August 2012 Hvordan tørker man egentlig? Kan google det hvis det blir for mye å forklare altså For eksempel sånn: http://hundesonen.no/forum/topic/31783-all-makt-i-verden/page__hl__%2Bt%F8rke+%2Bgodbiter Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Silky Skrevet 1. August 2012 Forfatter Rapporter Share Skrevet 1. August 2012 Oooooh, takk Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Yellow Skrevet 2. August 2012 Rapporter Share Skrevet 2. August 2012 Hvordan tørker man egentlig? Kan google det hvis det blir for mye å forklare altså I kjøleskap: Kutt opp små biter, spre på tallerken og inn i kjøleskapet. La de ligge slik i ca. 12 timer, så snu og la de ligge ca. 12 timer på andre siden. Sjekk så om de er blitt harde nok for ditt bruk. I ovn: Kutt i små biter, legg over bakepapir på en rist og inn i ovnen på ca. 40 grader. Ha døren gjerne på gløtt om mulig, og la det ligge i noen timer til bitene er blitt tørre nok. Fryser: Samme måte som i kjøleskap, spre bitene over en flate og snu etter ca. et døgn. I kjele: Kok opp vann, legg stykket med kjøtt i vannet til det er blitt gjennomkokt, for så å dele opp i passende biter. Alle utenom kokingen (så lenge det er blitt helt tørt) tåler å bli oppbevart en god stund i en lufttett boks på kjøkkenbenken eller i en lukket pose. Med kokte godbiter kan man lage mye om gangen, for så å legge det posjonsvis i fryseren, så tiner det iløpet av ca. en halvtime når du legger den ut. Alt av rent kjøtt/hvit fisk, eller organer kan brukes. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.