Marthe Skrevet 20. April 2012 Rapporter Skrevet 20. April 2012 Denne beskjeden får jeg opp. Jeg kan ikke forså hva jeg har brukt all den plassen på? Ligger alle bildene to plasser, feks? Jeg blir ikke klok på iPhoto... Hva bør/kan jeg slette? Siter
Guest Kåre Lise Skrevet 20. April 2012 Rapporter Skrevet 20. April 2012 iPhoto er litt sær sånn ja den beholder alltid en original sånn jeg har forstått det. Macen min er sliten og tar ikke strøm så jeg får ikke leita opp de mappene som ja er litt sære. Søk på bildenavn i finder så skal du kunne finne mappene som er litt "hemmelige". Hva du ellers bør slette kommer vel helt an på hva du har av søppel ? Siter
Carina Skrevet 22. April 2012 Rapporter Skrevet 22. April 2012 iPhoto lagrer bildene, så hvis du har mapper med alle bildene i tillegg til å ha de i iPhoto, så kan du slette en av delene. 1 Siter
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.