Gå til innhold
Hundesonen.no

Planlegging av tattovering.


ipadda
 Share

Recommended Posts

Jeg tenker på å gjøre realitet av en lang lang drøm, eller, dvs - den har endret seg ganske mye i løpet av de siste 2 årene. Jeg har alltid drømt om ny tattovering, å gjerne av betydning.

Da Bella Vita ble født, fikk hun navnet La Bella Vita - dette betyr det gode liv, og navnet har jeg spart til riktig hund siden jeg bestemte meg for å få flere hunder. Bella Vita er så absolutt rette hunden til å hete det hun heter. Jeg har blitt enormt knyttet til denne hunden, på en helt ubeskrivelig måte. Jeg er veldig glad i de andre hundene mine også selvsagt, men ingen - absolutt ingen - kan måle seg med min gode Bella Vita. Det faller derfor naturlig for meg at teksten skal inneholde navnet hennes - altså - LA BELLA VITA.

Jeg tenker at jeg i første omgang skal starte med å tattovere navnet. Dette har betydning for meg på flere måter - settningens betydning i seg selv "Det gode liv", det er en link til min italienske side,og det er knyttet til hunden min. Alt i en smekk, liksom.

Etterhvert har jeg planer (men da skal jeg søren meg finne en skikkelig dyktig tattovør) om å utvide med hodebilde (altså portrett) av Bella Vita - og siden ønsker jeg rett å slett omrisset av hunden oppstillt - jeg har det veldig klart for meg i hodet hvordan jeg ønsker det - nå starter prosessen med å få noen andre til å forstå det også :lol:

Er det noen som har noen tattovører å anbefale, gjerne i stavanger området, men jeg har ikke dårlig tid, å sparer gjerne for å reise å ta også (LA å sånt blir for langt å dyrt, selvsagt).

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...

Ser at inegen har svart deg, men her kommer et sent svar...

Så bra at du har planlagt dette nøye! Jeg elsker tatisser (har vel...tja-et to-sifra antall sjøl) :heart:

Om du vil ha en som er utrolig dyktig, spessielt på portrett(virklighet) sort/hvitt så anbefaler jeg deg electric-Linda (men hun holder til i moss) Har selv en liten sak fra henne, jeg får liksom ikke skryti nok av hu...aldri-aldri hørt noe negativt om henne! Et pluss er jo at hun har vunnet flere priser.

Ta å google henne om det er av interesse, du finner nok mye, mye stoff om henne. Hun har eget studi i Moss, som sagt...men det er verdt den veien om du skulle like arbeidet hennes :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Jeg ville gått ut med han, for det er jo ubehagelig å holde seg. jeg holder på med det så lenge de trenger. Den lengste varte tilogmed 5 måned. Det er forskjell på hunder og valper.
    • Det blir nok kompostgrinder og langline. håper bare det går bra med flytting midt i alene hjemme treningen.
    • Jeg tenker og gjør det samme som de ovenfor. Viktigere med gode hundemøter med gode sikre, kjente hunder.  
    • Har ei tispe på 5 som begynte å renne fra det rene øyet for litt siden. Vi dro til vet, men siden det ikke var rødt, eller irritert og ikke gul veske, så fikk jeg beskjed om å dryppe med saltvann en periode og komme tilbake om det ble verre. Det plager henne heller ikke.  Det er bedre om jeg drypper typ to ganger om dagen, men forsvinner ikke. Virker som om det blir verre på tur i vind feks.   Kan det være tett tårekanal? Hva gjøres med det?    Jeg spør her før jeg drar til veterinæren. Hun som så på det sist nevnte ikke det som et alternativ selv om jeg sa det virka som om det ble verre i «vær».  
    • Det bør du ikke. Gå god for dem. En av eierne der nå er anmeldt av veterinær, for dyremishandling. Etter at en valp på 6 mnd som var på kurs der ble strupt og holdt opp i luften etter kobbelet (Med struphålsbånd) og fikk påført varige skader på luftrør og strupehode.  Fordi den "utagerte" mot andre hunder. Som om valper bjeffer av annen grunn enn usikkerhet.... Veterinæren ble så rystet over skadene at mat-tilsynet ble meldt.    Så styr langt unna er mitt råd. Man risikerer at hunden blir varig skadet på kropp og sinn. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...