Gå til innhold
Hundesonen.no

De røde farer i Stockholm!


SandyEyeCandy
 Share

Recommended Posts

I begynnelsen av desember dro Bikipile (som egentlig heter IA) og jeg til Stockholm for å vise fram Pippi (3 år gamle Najanin's Yu Yukimi) og Imouto (14 mnd gamle Najanin's Deki Imouto, helsøster til førstnevnte) på Stockholms Hundmässa. Det var 33 shibaer påmeldt, og vi gleda oss til å snakke med folk, sikle hannhunder og vise fram verdens fineste røde farer.

Vi er framme på messa og IA og Pippi titter på livet:

DSC_6324.jpg

Christen Lang viser Daito, bikkja til ei venninne av oss (Christens oppdrett). Daito var en perle i sin juniordebut!

DSC_6333.jpg

Resten av juniorklassen. Bakerste Rollick's Golden Samurai vant tittelen og certet! :wub:

DSC_6336.jpg

Imouto er skrekkelig entusiastisk, ser dere? :P

DSC_6342.jpg

Flere hannhunder:

DSC_6343.jpg

Imouto og jeg prøver å finne ut hvor vi skal stå hen. Hun lurer like mye som jeg:

DSC_6345.jpg

Pippi koser seg på fanget til Berit (Bøllefrøken):

DSC_6358.jpg

Vi venter på tur. Fin front på frøkna, da! :wub:

DSC_6349.jpg

Så er det inn med Pippi. "Redd meg, mamsen!" :lol:

DSC_6363.jpg

Hun er flink på bordet til aldri å ha blitt vist på en innendørsutstilling før (tsjekkoslovakiske ulvehunder i bakgrunnen!):

DSC_6364.jpg

Jeg er lettere sjokka over at jeg får opp halen hennes! :D

DSC_6365.jpg

Min vanskeligste handlingjobb noensinne, SE så konsentrert! :lol: Men finn en feil... :P

DSC_6367.jpg

Overlegne, sier du? ;)

DSC_6374.jpg

Etter å ha spora rådyr på vei hjem fra messa, får lille prinsesse Kamikaze velger seg en godis av tante, men er litt skeptisk (eller kresen :icon_redface:):

DSC_6376.jpg

Knertis: "Jeg prøver den oransje i stedet, jeg!" IA: "Du trur den er bedre enn de fire forrige, eller?!?"

DSC_6381.jpg

Min lille lykkeboll la inn årene omsider. :heart:

DSC_6384.jpg

Vi er innom Shibastanden før vi reiser hjem på søndag, og hilser på Nikki (Rollick's Bright Red, mammaen til certvinnende hannhund). Sånn ser de ut mens de røyter! :lol: (Og tenkt at Imouto fikk at hun var totalt pelsløs, når alternativet kan være dette! :blink: )

DSC_6389.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser ut som en bra tur - men hvordan gikk det med hundene da!?

Hehe, jeg tenkte ikke på å skrive det, siden det alt ligger i resultattråden. :) Begge fikk VG, og det pleier Imouto å få om dagen, så det er helt greit og forventa, mens Pippi fikk VG ene og aleine fordi hun ikke er ringtrent og ikke ville vise seg. Da blir det vanskelig å bedømme henne mot de andre, men det var helt åpenbart både på måten han håndterte henne og kritikken at dommeren likte henne veldig godt, så det er jo kjempehyggelig. :)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så masse pene hunder! :D

Jeg lurer på, stilles shiba alltid på bord? Når veninna mi stilte junior hann så stilte de fritt på gulvet nemlig, har egentlig aldri sett de på bord før.

edit: jeg blir nesten litt flau på den nedrøytete shibaens vegne :icon_redface: også alle slemmingene som tar bilde av det, hahaha :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lille fleeceballen er akkurat like vakker som voksen hun :heart:

Takk, og hun er nesten like mjuk fortsatt nå som vinterulla kommer. :wub:

Så masse pene hunder! :D

Jeg lurer på, stilles shiba alltid på bord? Når veninna mi stilte junior hann så stilte de fritt på gulvet nemlig, har egentlig aldri sett de på bord før.

edit: jeg blir nesten litt flau på den nedrøytete shibaens vegne :icon_redface: også alle slemmingene som tar bilde av det, hahaha :P

Hundene vises på gulv og stiller opp for kritikkskriving på gulv, men håndteringa skjer vel omtrent i 97% av tilfellene på bord. Jeg har stilt ut og vært på latterlig mange utstillinger i løpet av de siste 3 åra, og jeg trur jeg bare kan huske en eneste gang at shibaene blei gått over på gulvet. Men i sommer på Fransk Vinner-utstilling i Paris, mente dommeren at han kunne rasen så godt at han ikke trengte å ta på dem annet enn litt stryking og tannsjekk, og denne foregikk hengende på armen til oss eierne, med blotta buk! :lol: Hvis du trudde shibaer flest oppførte seg som uvillige kålormer på bord, så skulle du sett dem hengende på armen mens en rar, gammel mann kom med tafsehendene sine opp i trynet på dem! :D

Så fiiiiiine hunder <3 Jeg vil ha en dame-shiba

Det trur jeg nok Kuma er helt med på. :ahappy:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Nei, hu har i grunn spist det samme i en stund nå, og er vant til å spise variert. Jeg får ta meg en tur til veterinæren og snakke med de. Takk for svar 😊
    • Kan hende ja? Rocky rant liksom alltid litt på den siden som var tett såvidt jeg husker, på tross av nedsatt tåreproduksjon også. 🤔 Saltvannsdrypping og eventuelt falske tårer ble løsningen for oss. Var også snakk om en operasjon for å åpne inn mot munnen eller noe? For at spytt? Kunne fungere som tåreveske eller noe? Eller om det var for drenering pga den tette kanalen? Er så lenge siden at jeg husker ikke for å være helt ærlig. Ble ikke gjort i hans tilfelle uansett så kan ikke si noe om hvordan det hadde hjulpet heller. (Han hadde øyebetennelse ofte, så ble mye drypping)    Har du endra på fôr i det siste? Kan være en reaksjon på noe der eventuelt. 
    • Han er så fin @maysofie! 😍 Blir spennende å se hvordan han utvikler seg! 😍 
    • Gode hundemøter med hunder jeg kjenner først og fremst, ellers så kan de lære seg at ikke alle skal hilses på/være nøytrale. Jeg bor jo midt i et turområde for bydelen min, så smittepresset bare i «Hagen» er sånn sett høyt her, jeg liker jo ikke det akkurat, men så lenge det ikke går noe i området så begrenser jeg ikke der heller. Jeg føler meg absolutt tryggere når 12 ukers vaksinen er satt, men foreløpig så har valpene jeg har/har hatt fått 8 ukersen også før jeg hentet dem. (Tror de nye anbefalingene sier at den ikke er nødvendig lenger?)    Jeg avventer valpekurs til etter 12 uker, ikke pga vaksine, men fordi jeg vil at de skal ha mental stamina til å faktisk få noe særlig utav det. (Trening med distraksjoner etc) Kontaktlyd/innkalling/miljø har jeg liksom kunnskapen til å gjøre på egenhånd nå før den tid. Begrenset hvor mange valpekurs man kan gå som trener og få noe nytt utav dem, så valpene sosialisering og samarbeidet vårt er hovedfokuset mitt med ett valpekurs + eventuelt få en feeling for nye kursholdere i området etc jeg ikke har vært hos før. Førstegangs hundeeiere anbefaler jeg at går tidligere, fordi de som eiere/hundetrenere får noe utav det uten at valpen nødvendigvis trenger å klare hele øktene uten å få overtenning/bli overtrøtt. De trenger gjerne hjelp til å gjenkjenne sånt også, så sånn sett like greit at det skjer på kurset eventuelt. 
    • Tenker de er forskjellige og ting går i orden etterhvert. Om han bare vil på do og sovner fort etterpå så hadde jeg bare fortsatt med å gå ut. Men vært dritkjedelig sånn et det ikke er noe belønning i å våkne utover at han får gå på do. ❤️  Limit måtte jeg lufte ganske ofte, opptil ca halvt år gammel, men sovna fort igjen. Karma sover foreløpig 6-8 timer i strekk på natta, men er da VÅKEN når hun har vært på do. 😂(Turboturid den der) Så blir tidlige morgener og heller en hvil på sofaen ila morningen isteden. 😴
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...