Gå til innhold
Hundesonen.no

En god venn ute, et monster inne


Perro

Recommended Posts

Som tittelen sier, så er hunden vår på dryge 2 år, en sosial kar ute. Men han har skikkelig ressursforsvar inne. Når vi kommer over dørstokken hjemme blir han skikkelig sinna om en hundevenn blir med. Han følger med, med argusøyne, hva den andre hunden foretar seg og lar ikke den andre hunden snuse i vei før han brøler. Vi har løst det slik at han får være bak gitter ved siden av meg, eller i bånd. Han ligger der og bjeffer og knurrer så snart den andre hunden beveger seg. Når han har vært stille en stund, koser jeg litt med ham, eller gir ham en godbit. Detter startet omtrent når han kom i den andre kjønnsmodningen.

Er det noen her som har erfaring med slik atferd? Tips på hva man kan gjøre mottas gjerne! Er det her noe som kan gå over med trening?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alderen har variert, fra 1,5 år til en eldre damepuddel på 12 år. Det er hunder som han kjenner fra før, som vi har gått tur i lag med. Vanligvis går vi tur først og deretter kommer de inn på besøk. Ute er han som sagt grei; hilser pent på kjente og ukjente hvis han går løs, går ikke inn i kamp, men går heller vekk eller demper. Han kan imidlertid si fra skikkelig hvis det er en hund som blir litt innpåsliten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...