Gå til innhold
Hundesonen.no

Akutt kløe i øret


Evelzz

Recommended Posts

Jepp, som overskriften tilsier har vi en ørekrise her...

Pelsen lå forann peisen for en liten time siden, og begynte helt ut av intet å klø seg fælt i ene øret. Han ble bare mer og mer irritert, og det klør tydeligvis helt ekstremt i venstre øret til stakkaren. Øret henger liksom litt ekstra ned, og hele hodet er bare helt på skakke... Har vasket det med kokt vann, men det så ikke ut til å hjelpe noe særlig, og utennom det er jeg litt blank på hva man gjør med noe sånt rett før leggetid.

Noen som har forslag eller en vidunderkur å komme med?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har hørt om hunder som f.eks har fått et hårstrå fra seg selv inn i øret, så har det ligget å kilt så de har klødd i øret som besatte. Kan jo ha vært det? Men er nok lurt å sjekke det, hvis det er et hår, så kan det ligge og lage bettenelse, og det er jo litt skummelt.

Lykke til hos veterinær:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kan være så enkelt som at et fremmedlegeme (rusk på godt norsk) har kommet inn i øret. Du bør imidlertid få renset ørene til hunden, sånn at rusket ikke skaper en infeksjon. :aww:

Men også ørebetennelse kan komme veldig plutselig. Hvis du ser inni øret til hunden din, og det er veldig rødt, hovent, og det er gul-aktig puss inni der, da er det sannsynligvis en betennelse.

Oppskrift på hjemmelaget ørerens: 50/50 vann/edikk (vanlig).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...