Gå til innhold
Hundesonen.no

Oppdretterforum


Guest 2ne

Recommended Posts

Jeg bare lurte på om hvordan andre raser gjør dette med oppdretterforum. Hva er reglene for å få være med?

Og med oppdretterforum mener jeg ikke avlsrådet, men der oppdretterene møtes for å diskutere avlsregler og lignende.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Avlsrådet inviterer med ujevne mellomrom til møte for oppdrettere, hannhundeiere og andre interesserte - altså ingen spesifikke krav til deltagelse. Dog er disse møtene relativt sjeldne, ikke årlig.

Avlsregler har hittil vært en sak for årsmøtet, forslag har kommet fra enkeltmedlemmer, avdelinger, avlsråd eller andre, når sakspapirene er klare blir de diskutert i de ulike avdelingene, samarbeidsutvalgsmøtet (bestående av representanter for hver avdeling og hver komité) har forhåndsbehandlet og gitt en innstilling, og hvert enkelt medlem har gitt den endelige stemmen til slutt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hos oss har styret full rett til å endre avlsregler gjennom et vanlig styrevedtak. Vi har ikke noe oppdretterforum - det er vel heller ikke grunnlag for å ha noe slikt så lenge det kun er et par oppdrettere som jevnlig har kull her til lands.

Avlsreglene våre fungerer forøvrig slik at alle kull formidles (dersom de oppfyller visse minstekrav som fri-røntgede foreldre, at begge foreldre er registrert selvsagt), men de som ikke oppfyller de kravene klubben har stilt som anbefalte krav til foreldredyrene, får en anmerkning om hvorfor kullet ikke oppfyller kravene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...