Gå til innhold
Hundesonen.no

Royal canin schäferfor?


Recommended Posts

Etter hva jeg vet er det ikke tilfelle hos Royal Canin. De har faste leverandører og bilene med råvarer får ikke kjøre inn på fabrikkområdet før det har blitt tatt stikkprøver av de råvarene de har med for å sjekke at det holder den kvaliteten det skal.

Ja, kvaliteten varierer forhåpentligvis ikke så mye - det er jo også det RCdamen skriver:

Det har ikke vært noen endringer i sammensetningen i Schäferfôret.

Det kan skje at fôret endrer litt farge fra produksjon til produksjon -

dette på grunn av fargen på de naturlige råvarene som blir brukt. Men

sammensetningen og kvaliteten er den samme!

Om du skulle få henvendelser på kvaliteten på fôret fra kunder, så ta

gjerne kontakt med oss igjen!

Om råvarene som kalles 'animalsk fett' er består av fett fra 60% fjørfe, 30% svin og 10% storfe i motsetning til 50% fjørfe 40% svin og 10% storfe påvirker ikke (nødvendigvis) kvaliteten på fôret...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er svaret jeg fikk:

Det har ikke vært noen endringer i sammensetningen i Schäferfôret.

Det kan skje at fôret endrer litt farge fra produksjon til produksjon -

dette på grunn av fargen på de naturlige råvarene som blir brukt. Men

sammensetningen og kvaliteten er den samme!

Om du skulle få henvendelser på kvaliteten på fôret fra kunder, så ta

gjerne kontakt med oss igjen!

Ren nysgjerrighet, men har du kontaktet RC sitt hovedkontor eller bare RC Norge?

(...svaret du fikk minner meget et svar ang farge på hundefôr i et viss hundeblad for en god stund siden...)

Hadde vært interessant å høre et evt svar fra RC sitt hovedkontor...!

Er jo ikke uvanlig at individer endrer respons til et fôr over tid, så det er vel ikke nødvendigvis fôret som er endret.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

fora Toya på det en periode, hun likte det ikke. Nekta plent å spise, vet ikke om det var foret som var dårlig eller bikkja som er kresen, . Men det jeg syntes var pussig, hun spiser alt annet hun får satt fram, bnare ikke det foret.

Rare bikkje.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Personlig er jeg veldig glad i bichon-rasene, selv om de krever litt klipping og børsting. Med riktig sosialisering og trening så er de fine familiehunder som kan være med på det meste. Om dere lener mot spaniel så synes jeg personlig at springeren er et bedre valg. Cockeren og de mindre (king charles og cavalier) har mye helseproblemer. De er fine familiehunder, men krever også litt pelsstell. Shetland sheepdog kan være et alternativ. Hvis dere ikke vil ha pelsstell i det hele tatt så ta en titt på dansk/svensk gårdshund. De kan bjeffe når det kommer besøk, går folk på veien, osv. men ikke noe mer enn de fleste andre små raser. De er glatthåret, men røyter da korte hår minst et par ganger i året, som er normalt for alle røytende raser. De er aktive og trenger både fysisk og mental aktivisering, og kan kanskje minne litt om beagle hvis det er utseende som trekker der. Mellompuddel eller dvergpuddel er morsomme og allsidige hunder, de må klippes/børstes.
    • Takk for utfyllende svar og gode råd!  Hvis vi skulle se på en mindre hund, er det noen raser du vil anbefale da?   Hvis vi lener mot spaniel: vil en cocker spaniel eller springer spaniel være et bedre valg? 
    • Har jobbet i kafé tidligere, og etter det jeg kan huske så benyttet vi oss av et spesifikt middel for å bløtlegge bestikk i noen minutter før steamer. Het vel «Dip-It» eller noe sånt.
    • Det ser jo ut som at det virker å bruke strup, men jeg ønsker ikke å bruke det på hundene mine uansett. Mykere metoder tar nok lengre tid, og krever sikkert mer av meg som hundefører, men jeg ønsker heller å legge inn den innsatsen enn å påføre smerte på hundene mine. Hva forskning sier er ikke så relevant for meg, når jeg ser at jeg klarer å oppnå det jeg ønsker uten å bruke brutale metoder så gjør jeg selvsagt det.  Ingen av mine hunder er enkle typer, så når det går an å få de til å fungere godt uten bruk av vold så tenker jeg det skal være mulig for de fleste. 
    • Det er veldig lenge siden jeg har brukt noe slik(da jeg gikk på folkehøyskole for 20+ år siden). Men jeg husker at man skulle skylle før man satte inn i maskinen. Jeg fant også dette, om det er til noe hjelp; Oppvaskmaskin til industri: Slik får du best resultat - Machine Products Storkjøkken AS
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...