Jump to content
Hundesonen.no

Firefox


Vala

Recommended Posts

Ok folkens! Nå har FF oppdatert seg hos meg og plutselig begynte den å "fortelle" meg om alle disse anbefalte add-ons'ene jeg faktisk burde ha (javel?). Men jeg klarer ikke helt å fri meg fra tanken om at disse add-ons'ene kanskje kommer til å bruke opp av all min tid (jeg er IKKE tålmodig nemlig).

Så, da er spørsmålet:

Hvilke add-ons mener DU at man MÅ ha på FF'en sin? Og hvorfor det egentlig? Jeg vet at det finnes en verden der ute jeg kanskje ikke har alle bitene av, men jeg vil helst unngå å samle inn noe tull hvis jeg ikke trenger det :)

Venter i spenning...

(*roper* Tooooore!!)

Link to comment
Share on other sites

Adblock Plus =blokkerer mye shiit

NoScript = samme her,blokkerer mye ,inkl.flash osv

Text formatting toolbar =Hater å skrive html,bbcoder osv.Denne er rååå

ColorfulTabs= lettere å se når jeg åpner flere faner-kan sette fargevalg selv

Zoom toolbar= lese ting med liten skrift,eller at jeg må sikke nesa i Skjermen

Must for meg og det jeg driver med.

Link to comment
Share on other sites

Adblock Plus =blokkerer mye shiit

NoScript = samme her,blokkerer mye ,inkl.flash osv

Enig i disse 2. Alle andre er egentlig mer hva man driver med og har behov for egentlig.

Adblock for å slippe å få sider som vg 3 ganger så lange med bare reklame.

NoScript er den eneste MÅ ha. Dette pga sikkerhet. F.eks IE8 kommer også med denne sikkerheten nå (men da innebygd), for de stopper mange av forsøkene på svindel/luring av brukeren

Link to comment
Share on other sites

Adblock og Noscript (som ble nevnt) er de mest nødvendige, ja.

I tillegg bruker jeg Xmarks, som synkroniserer bokmerkene om man har firefox installert på forskjellige pcer/operativsystemer :thumbs:

Link to comment
Share on other sites

Ah supert folkens! Da er iaf de to, pluss noen andre som hørtes "kule" ut i boks. Jepp, små nerder meg litt jeg også. Men bare si ifra om det er noe annet festlig/fornuftig man burde ha :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har fått colorful tabs, anycolor, adblock plus, no script. Også sånn der til å lage innlegg på forum <img src="style_emoticons/default/smile.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":)" border="0" alt="smile.gif" /><br /><br />Edit: Går ikke an å quote lenger. Havner øvelst på siden når jeg quoter..? Det står: Toggle Multiquote addition eller noe når jeg holder over quote. Når jeg prøver å quote kommer det ingenting når jeg svarer... Når jeg editer innleggene kommer det masse koder osv., og de ommer på innlegget når det er lagt ut også..?<br /><br />Skjønner ingenting... <img src="style_emoticons/default/tongue.png" style="vertical-align:middle" emoid=":)" border="0" alt="tongue.png" />

Edit2: Det går heller ikke an med fastreply... :)

Link to comment
Share on other sites

Hvilke add-ons mener DU at man MÅ ha på FF'en sin? Og hvorfor det egentlig?

Venter i spenning...

(*roper* Tooooore!)

Tore who.? :icon_confused:

Vel det du må ha er :

Ad-Block Pluss

Å det var den listen...

Ting som er moro å kanskje praktisk å ha, etter hva man bruker web til :

Personas , En helt ny addon som gjør Firefox nydelig å se på, dessverre funker den bare med Default Tema

FoxyTunes , om du hører mye på musikk samtidig som du smurfer på web, gir info og kontroll over musikkspilleren fra firefox. Finner også tak i informasjon om artister, finner sangene du hører på som video på youtybe, hvor man kan kjøpe sangen, og vise hva man hører på på doggis... Slik...

----------------

Now playing: acdc - given the dog a bone

via FoxyTunes

CoolIris , er en ny og stilig måte å søke etter bilder på, men krever litt av pc om man sitter på gammel laptop kan det lagge(hakke) litt..

Finnes addons til nesten alt.!

Facebook, Twitter , WordPress Blogg?,

Kulere googlesøk, kulere Tabs, Diverse Download verktøy, som freksempel den som laster ned youtube videoer og lagrer på PC'n din...

Er det noe du kunne tenke deg kunne vært kult å hatt i firefox, så finnes det sikkert en Add-on som gjør akkurat dette...

Bare å søke

Og installerer du noe som er ubrukelig så er det bare å fjerne det igjen etterpå... ingen spor...

Akkurat nå har jeg.

- Adblock Pluss

- Norsk Bokmål Ordbok ("et snev av dysleksi" som læreren sa)

- Engelsk Ordbok

- FoxTab

- FoxyTunes

- Java Quick Starter

- Personas

- Uiquity

Link to comment
Share on other sites

Trykk på verktøy, så på addons.

Der finner du alle du har lastet ned (og de som følger med)

Slå av (eller disable)

Har min FF på engelsk.. :D

Aha, thanx! FF'en min er også på engelsk, så jeg fant fint frem. Det pinlige er jo at det vinduet har jeg hatt oppe flere ganger i det siste uten egentlig å tenk over alle "fanene" *rødme* Nåja, da vet jeg jo det til neste gang :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det virker jo som at de det er snakk om i artikkelen tar godt hensyn til valpenes behov og utøver god dyrevelferd, og det er vel og bra. Uansett synes jeg det er skummelt med slike trender som involverer dyr, spesielt fordi man aldri vet hvordan det kan utvikle seg. Med en såpass stor etterspørsel, kan vi liksom ikke se bort ifra at det kan skapes mange useriøse aktører som ikke setter valpenes velferd i absolutt første rekke. Forholdene man har sett i utlandet som blir beskrevet i artikkelen er jo ren tortur…
  • Hvis han gjør fra seg rimelig raskt om morgenen så tenker jeg at han faktisk må ut da. Du sier ikke hvor ung, men det kan ta litt tid før de lærer seg å sove hele natta. Men det kan være at han også bare har behov for å røre litt på seg eller bytte liggested, så jeg ville prøvd uten bur.
  • Kast buret på søppeldynga der det hører hjemme.  Her er det ingen som står opp ‘før tiden’ med mindre det er snakk om dårlig mage eller lignende . De sover da også i sengen eller i kurver på gulvet for de som ønsker det.
  • https://www.nrk.no/stor-oslo/valpeyoga-har-kommet-til-norge-_-dyrebeskyttelsen-vil-ha-forbud-1.16816919 Pengegriske ‘grundere’ utnytter små hvalper til inntjening. Tragisk å se at over 40 % svarer at de vil benytte seg av tilbudet. Kanskje ikke overraskende når man ser hvor mange som stadig anskaffer seg vandrende lidelseshistorier på fire ben ..  Håper Dyrebeskyttelsen får gjennomslag her. 
  • Et lite problem, men kanskje noen har et tips eller to?  Har en unghund som våkner litt tidligere enn jeg ønsker på morgenen. Han våkner opp mellom 05.30 og 06.30. Før jeg fikk hunden våknet jeg av meg selv og sto opp en gang mellom 06.30 og 07.00. Tidsmessig er ikke dette noe stort problem, jeg får sove nok selv om jeg står opp 05.30. Jeg ønsker imidlertid ikke å stå opp før jeg må. Vil heller ha den timen på kvelden. Han pleier å sovne av seg selv på kvelden og vi legger oss rundt kl 22. Luftetur umiddelbart før han legger seg for natta. Har prøvd å ha han våken lenger, men det hjelper lite, det er bare jeg som får mindre søvn da. Hunden våkner og starter med å bevege seg litt i buret, strekke seg, og etter litt tid blir det piping/klynking. Jeg pleier å våkne da og han slutter med lyder når han vet at han har greid å vekke meg. Hvis ikke jeg våkner(svært sjeldent) så begynner han å bjeffe. Jeg er ganske sikker på at dette er noe jeg kunne løst ganske lett med ignorering og at jeg venta han ut. Utfordringen min er at jeg bor i blokk og har naboer jeg ikke ønsker å forstyrre med lengre bjefferunder på morgenen. Han lager nok lyd ellers. Vi pleier å ta en rask tur ut når han våkner, og da både tisser og bæsjer han ganske raskt. Rett inn igjen. Jeg er heller ikke helt sikker på om han da våkner fordi han må på do, eller om det er et potensiale for litt mer sammenhengende søvn. Han har fint greid å dressere meg til å stå opp litt før jeg vil, men jeg har latt det skje da det er viktigere for meg å ta hensyn til naboenes velferd.  Er det noen som har noen tips til hvordan man kan få hunden til å sove litt lengre på morgenen?   
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...