Jump to content
Hundesonen.no

Kanvasbur


Recommended Posts

Marco hadde et kanvasbur når han var liten. Vi prøvde å bruke det i bilen, men hr Marco skrapte en rift i det og hoppa ut så det er ødelagt og i en sånn forstand at det ikke vil være noe vits i å sy/tape det. Jeg ser fordelen av å kunne ha et sånt bur som et sted som han kan ligge å hvile når vi er på utstilling. Vi har stålbur, men de er tunge og vanskelige å drasse med seg og dessuten tror jeg et kanvasbur gir de litt mer privatliv eller mindre innsyn med andre ord :getlost:

Det store spørsmålet da er hvilket man skal velge?

Jeg synes at de her så veldig greie ut, men ved en kikk på siden til dogman så jeg at de kanskje ikke er de nyeste modellene og at det kanskje er noe andre som er bedre.

Noen tips? :ahappy: Vil ha et stødig og bra bur når jeg først skal kjøpe. Lønner seg stort sett det.

Link to comment
Share on other sites

har et fra vari kennel, er superfornøyd, er litt solid den nettingen og pakkes ned i en liten veske, blir veldig liten. har to andre bur også men er ikke like solide, og kan ikke pakkes ned på samme måte.. men merket på dem vet jeg ikke :getlost:

Link to comment
Share on other sites

Jeg har et dogman proffesional bur, eller noe sånt. Kjøpt på tilbud på en NKK utstilling i alle fall. Jeg er veldig fornøyd med det. Nå skal det sies at den hunden som har pleid å ligge inni det ligger rolig i bur, så det har i alle fall taklet ham:) Jeg har også reist en del med det og sendt det med fly noe som har gått helt fint. Det eneste jeg har å utsette på det er at de bærestroppene var litt dårlig sydd fast i selve bagen så de datt av veldig fort, men fikk sydd de på igjen og sydd de litt ekstra så nå sitter de. Det har jeg forøvrig hørt at har vært et problem med flere bærebager.

Link to comment
Share on other sites

Vi kjøpte et stort tekstilbur fra Jaktfall. Kjempefornøyd med det. Kraftig nylonstoff, over det hele. glidelåser og netting virker solide, og det kan enkelt klappes sammen og bæres med i tilhørende veske. Også kan man lukke til nesten alle nettingåpninger med tett stoff slik at hunden blir skjermet mot innsyn. Kjekt på utstilling, f eks.

http://www.jaktfall.no/index.php?nr=90&amp...3&startrow=

Vi har str L. og det er stort og romslig. Leon kan omtrent gå tur inni der :-D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det virker jo som at de det er snakk om i artikkelen tar godt hensyn til valpenes behov og utøver god dyrevelferd, og det er vel og bra. Uansett synes jeg det er skummelt med slike trender som involverer dyr, spesielt fordi man aldri vet hvordan det kan utvikle seg. Med en såpass stor etterspørsel, kan vi liksom ikke se bort ifra at det kan skapes mange useriøse aktører som ikke setter valpenes velferd i absolutt første rekke. Forholdene man har sett i utlandet som blir beskrevet i artikkelen er jo ren tortur…
  • Hvis han gjør fra seg rimelig raskt om morgenen så tenker jeg at han faktisk må ut da. Du sier ikke hvor ung, men det kan ta litt tid før de lærer seg å sove hele natta. Men det kan være at han også bare har behov for å røre litt på seg eller bytte liggested, så jeg ville prøvd uten bur.
  • Kast buret på søppeldynga der det hører hjemme.  Her er det ingen som står opp ‘før tiden’ med mindre det er snakk om dårlig mage eller lignende . De sover da også i sengen eller i kurver på gulvet for de som ønsker det.
  • https://www.nrk.no/stor-oslo/valpeyoga-har-kommet-til-norge-_-dyrebeskyttelsen-vil-ha-forbud-1.16816919 Pengegriske ‘grundere’ utnytter små hvalper til inntjening. Tragisk å se at over 40 % svarer at de vil benytte seg av tilbudet. Kanskje ikke overraskende når man ser hvor mange som stadig anskaffer seg vandrende lidelseshistorier på fire ben ..  Håper Dyrebeskyttelsen får gjennomslag her. 
  • Et lite problem, men kanskje noen har et tips eller to?  Har en unghund som våkner litt tidligere enn jeg ønsker på morgenen. Han våkner opp mellom 05.30 og 06.30. Før jeg fikk hunden våknet jeg av meg selv og sto opp en gang mellom 06.30 og 07.00. Tidsmessig er ikke dette noe stort problem, jeg får sove nok selv om jeg står opp 05.30. Jeg ønsker imidlertid ikke å stå opp før jeg må. Vil heller ha den timen på kvelden. Han pleier å sovne av seg selv på kvelden og vi legger oss rundt kl 22. Luftetur umiddelbart før han legger seg for natta. Har prøvd å ha han våken lenger, men det hjelper lite, det er bare jeg som får mindre søvn da. Hunden våkner og starter med å bevege seg litt i buret, strekke seg, og etter litt tid blir det piping/klynking. Jeg pleier å våkne da og han slutter med lyder når han vet at han har greid å vekke meg. Hvis ikke jeg våkner(svært sjeldent) så begynner han å bjeffe. Jeg er ganske sikker på at dette er noe jeg kunne løst ganske lett med ignorering og at jeg venta han ut. Utfordringen min er at jeg bor i blokk og har naboer jeg ikke ønsker å forstyrre med lengre bjefferunder på morgenen. Han lager nok lyd ellers. Vi pleier å ta en rask tur ut når han våkner, og da både tisser og bæsjer han ganske raskt. Rett inn igjen. Jeg er heller ikke helt sikker på om han da våkner fordi han må på do, eller om det er et potensiale for litt mer sammenhengende søvn. Han har fint greid å dressere meg til å stå opp litt før jeg vil, men jeg har latt det skje da det er viktigere for meg å ta hensyn til naboenes velferd.  Er det noen som har noen tips til hvordan man kan få hunden til å sove litt lengre på morgenen?   
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...