Jump to content
Hundesonen.no

Vinterridestøvel


tm100001

Recommended Posts

Jeg fikk ett par vinterridestøvler i julegave 24.12.08. De virket kjempefine, det var heimer sine thermo "ettellerannet." Det var borrelås på sidene, men ikke gummi over tåa som det bruker å være. Når jeg skulle ta dem på i dag for å prøve, knakk den plastikk greia til å stramme borrelåsen. Jeg snakket med en venninne, hun sa at det hadde skjedd på hennes likedane støvler også. Hun hadde også sett en annen i stallen som også hadde likedane, de var også knekt. Det tyder jo på at plastikken er veldig dårlig på disse skoene.

Mine gamle ridestøvler er ganske varme, men de er utslitte og, de har kanter som setter seg i stigbøylene og skraper mot salkappen. De heter EuroRiding, men jeg vet ikke hvor de er kjøpt da jeg byttet dem med en annen.

Derfor er jeg på leting etter nye vinterridestøvler. Kanskje dere kan hjelpe meg? :icon_confused:

Krav:

- De må være varme, så jeg kan ha de ute på vinteren uten "4000" sokker i. Helst foret, eventuelt med thermo funksjon.

- De skal gå ganske langt opp på foten, men siden jeg har korte legger må de ikke være høyere enn 40 cm.

- Jeg bruker størrelse 36-38, men jeg tror jeg går for størrelse 38, så kan jeg ha dem lengre.

- Prisen burde ikke være over 1000 kr

Kom gjerne med anbefalinger og hvis du har negative erfaringer, del dem også.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har tilbrakt 8 rideår med vintre der kulda har vært ned mot 20-30 minus. Har selv aldri hatt termoridestøvler, men har i kalde vinter brukt to ulike alternativer: graninge støvler med ullsokker (ett tytn par med ett litt tykkere par utenpå. Ullfrotté er ett godt tips. tynne, mye varme:)) og lett forete stallsko med ullsokker i (samme som støvlene). Stallskoene ble brukt med lange ridebukser, eller "islandshestridebukser" som noen liker å kalle dem. Støvlene med vanlige ridebukser.

Så egentlig ikke noe tips om thermostøvler, men heller deling av erfaringen min fra mang en kald vinter. Ullsokker er ett must, ett tynt par og ett litt tykkere med ullfrotté burde holde deg varm nok om du kombinerer med en god og vanntett sko/ støvel.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lill med Perfect image er fremdeles aktiv med collie oppdrett både med lang og korthår. Enklest er nok å ta kontakt på Facebook med henne privat, tror ikke hun har tilgang på Messenger på kennel siden sin dessverre. Hun venter et korthårskull i disse dager (uke 17) og jeg vet hun har noen spennende planer fremover også. Verdt å ta kontakt, eventuelt mase litt om du allerede har sendt henne en melding! Ikke sikkert du får svar sånn helt med en gang da den dama har mange baller i luften, kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for arbeidet hun gjør. 😂    Tine (kennel laabanden) som er tagget over her har i hvert fall 1 om ikke 2 korthårs hannhunder ledig akkurat nå, og er vel ikke utelukket at det blir en kort/langhårsparring der i fremtiden, men det kommer helt ann på hvilken hannhund det blir på kortis tispa hennes i fremtiden.  Ann Gjertrud (Kennel NoorWay) er jeg usikker på om avler fremdeles, men er ikke sånn kjempe kjempelenge siden jeg så en annonse fra henne så sant jeg husker rett. Hun var aktiv her inne før, om du søker på Noor, Ninja eller Miyagi (usikker på hvordan det skrives) så finner du henne nok. Men er ellers vanskelig å finne på nett om dagen svjv.  Hadde anbefalt @Kensington Gate , men tror ikke hun avler pr.d.d.    Du kan søke opp norsk collie markedsplass på Facebook, der deles det annonser. 😊 NCK fikk ny nettside for ikke så kjempelenge siden, men oppdateringene har gått sakte dessverre.   
  • Jeg kan ikke se å finne Kennel NoorWay noe sted - verken gjennom Google eller Facebook. Har du mulighet til å sende en lenke? Ellers noterer jeg meg resten av det du skriver, og vil legge stor vekt på gemytt! Takk for hjelpen 
  • Tusen takk for gode tips! Her har jeg litt å sjekke ut 
  • Jeg soser rundt i valpefeber, feriefeber og ferieplanlegging...
  • Ja, det kommer til å bli brukt sekk til valpen. Men vi har lyst til å kanskje leie en hytte og ta små dagsturer med både valp og godt voksen hund.  Sykkelturer utgår pga det blir for tungt med 30+ kg i sykkelvogn.  Alt kommer til å gå på valpens premisser.  Men vi vil gjerne ha turterreng som er ganske flatt, pga eldre hund med hofteplager, og pga tung sekk i krevende, kupert terreng er skummelt.  Setter gjerne tips på turrterreng, eller lettgåtte turer: hele sørlandet, Telemark og Asker område På forhånd tusen takk
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...