Jump to content
Hundesonen.no

valp som vegrer seg for å gå ut sånn plutselig


aljoscha

Recommended Posts

Jeg og samboeren min hentet vår lille Boston Terrier valp forgje søndag. Han er 2 måneder og 1 uke gammel og kommer fra en familie med barn og katt og 2 hunder (foreldrene). De første dagene var han kjempe flink og gjorde for det meste fra seg ute. Vi lot han gå fritt i hagen da vi har hage med gjerde rundt hele, og han koste seg første dagene, selvom det er kaldt på magen. Men så på tirsdag begynnte han å få mer og mer angst for å gå ut, vi har prøvd med alt, godbit når han gjør fra seg ute og alt (kjefter ikke når han gjør det inne). Men i dag vil han ikke ut i det hele tatt, vi har prøvd men han skjelver så fryktelig og bare piper, begynnte med skjelvingen i går. Vi trodde kanskje han var kald, men tror egentlig det er angst. Vet ikke hva som har sjedd og hva vi kan gjøre. Om han er redd ruskeværet så er jo ikke det noe vi kan vente på at skal gå bort for vinteren har jo nettop begynnt. Er det noen som har lignende erfaring å dele eller tips om hva vi kan gjøre? Alt gikk så bra de første dagene, og nå er vi litt bekymret for at noe har skjedd han! Håper noen kan svare:)

Link to comment
Share on other sites

vi går med han i hagen, og leker og løper litt å sånn, og de første dagene var han helt med men nå står han bare å skjelver så hva annet kan det være en angst?? (altså å være redd, sorry om jeg bruker ordet angst feil betydning, snakker ikke så mye norsk lenger:P).. tenker bare at han er redd kanskje.. vi er ute ca hver time, hver gang jeg ser han prøver å sette seg ned for å gjøre noe tar jeg han opp og ut, men han vil ikke. og de siste dagene prøver han ikke holde det inne en gang, han bare tisser her og der, og virker ikke osm han venter til han må skikkelig heller, siden det er veldig små og mange dammer.. vi har også vært å gått litt ute men det er enda værre en hagen, såtenkte vi liksom slkulle begynne med at han ble vant til å gå i hagen først.. (vi lar jo ike hunden være alene ute om du trodde det;))..

Link to comment
Share on other sites

Ja det høres ut som urinveisinfeksjon, valper får dette veldig fort, og de bør ikke være så lenge ute at de blir kalde. Reis til dyrlegen så fort som mulig med valpen, så blir det fort bra igjen.

Link to comment
Share on other sites

Emnetittelen for denne tråden er lite beskrivende. Fint om du bruker "edit"-knappen og endrer til noe mer beskrivende.

Dette innlegget vil bli slettet når dette er gjort. Send en PM eller "Report" innlegget.

Dette innlegget er OT og skal ikke kommenteres, reaksjoner på moderering tas på PM.

Link to comment
Share on other sites

da har vi vært hos dyrlege, har fått en antibiotika sprøyte og smertestillende. har vært ute nå og har gått greit. fikk også noe homeopatiske dråper som skal hjelpe så han ikke er så nervøs nå de første dagene og det ser ut til å virke veldig bra:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lill med Perfect image er fremdeles aktiv med collie oppdrett både med lang og korthår. Enklest er nok å ta kontakt på Facebook med henne privat, tror ikke hun har tilgang på Messenger på kennel siden sin dessverre. Hun venter et korthårskull i disse dager (uke 17) og jeg vet hun har noen spennende planer fremover også. Verdt å ta kontakt, eventuelt mase litt om du allerede har sendt henne en melding! Ikke sikkert du får svar sånn helt med en gang da den dama har mange baller i luften, kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for arbeidet hun gjør. 😂    Tine (kennel laabanden) som er tagget over her har i hvert fall 1 om ikke 2 korthårs hannhunder ledig akkurat nå, og er vel ikke utelukket at det blir en kort/langhårsparring der i fremtiden, men det kommer helt ann på hvilken hannhund det blir på kortis tispa hennes i fremtiden.  Ann Gjertrud (Kennel NoorWay) er jeg usikker på om avler fremdeles, men er ikke sånn kjempe kjempelenge siden jeg så en annonse fra henne så sant jeg husker rett. Hun var aktiv her inne før, om du søker på Noor, Ninja eller Miyagi (usikker på hvordan det skrives) så finner du henne nok. Men er ellers vanskelig å finne på nett om dagen svjv.  Hadde anbefalt @Kensington Gate , men tror ikke hun avler pr.d.d.    Du kan søke opp norsk collie markedsplass på Facebook, der deles det annonser. 😊 NCK fikk ny nettside for ikke så kjempelenge siden, men oppdateringene har gått sakte dessverre.   
  • Jeg kan ikke se å finne Kennel NoorWay noe sted - verken gjennom Google eller Facebook. Har du mulighet til å sende en lenke? Ellers noterer jeg meg resten av det du skriver, og vil legge stor vekt på gemytt! Takk for hjelpen 
  • Tusen takk for gode tips! Her har jeg litt å sjekke ut 
  • Jeg soser rundt i valpefeber, feriefeber og ferieplanlegging...
  • Ja, det kommer til å bli brukt sekk til valpen. Men vi har lyst til å kanskje leie en hytte og ta små dagsturer med både valp og godt voksen hund.  Sykkelturer utgår pga det blir for tungt med 30+ kg i sykkelvogn.  Alt kommer til å gå på valpens premisser.  Men vi vil gjerne ha turterreng som er ganske flatt, pga eldre hund med hofteplager, og pga tung sekk i krevende, kupert terreng er skummelt.  Setter gjerne tips på turrterreng, eller lettgåtte turer: hele sørlandet, Telemark og Asker område På forhånd tusen takk
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...