Jump to content
Hundesonen.no

Escape to Chimp Eden


Guest

Recommended Posts

Noen som har sett dette fantastiske programmet?

JA, det har vært mye apeprogrammer på animal planet de siste "årene" (jeg har mistet tidsperspektiv). Men jeg har generelt vært selektiv på det jeg ser på Animal Planet, og plutselig en dag dukket denne Dave Gahan kopien opp på skjermen, i en reklame, mens jeg så Groomer Has It.

Makan til fantastisk program! Ikke no "menneskliggjøring" av apene, ikke noe historiemas eller annet. Jeg fikk tårer i øynene første gangen jeg så det, for til tross for å ha bodd 15 år i et metallbur, sveiset igjen, hadde disse apene så fantastisk mye personlighet og tilogmed kunnskap til å bruke redskaper.

http://www.chimpeden.com/

Her er nettsiden til ... plassen jeg ikke klarer å finne et godt ord på Norsk til ;) Om et par år når muligheten byr seg har jeg bestemt meg for å dra ned dit og besøke dem. Er det noe som er givende og helt spesielt, så er det å se aper på den måten. De er så alt for lik oss! Vurderer å adoptere en også, men jeg må nesten få meg fast inntekt før en fast debet kan igangsettes. Som Eugene Cussons selv sier:

"Call it fate, call it divine intervention, but I felt drawn to the cause of rescuing and rehabilitating chimpanzees. I was looking to be part of something bigger than myself."

Animal Planet har tapt seg i det siste, men det er en del gode programmer hvis man luker litt i rekkene. Amba the russian tiger, søndag 21 desember klokka 21.00 er et program det kan være verdt å se.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...