Jump to content
Hundesonen.no

Agility i Bærum


SiriEveline

Recommended Posts

Ja som overskriften tilsier.. Er det noen ifra Bærum som driver med agility er vet om noe?

Gjerne så nærme Østerås/Eiksmarka som mulig. Ellers så er vi en del hundeeiere her som kunne tenke oss å ordne med noe sånt i området, dersom det ikke finnes. Er det da noen andre som kunne vært interessert?

Denne tråden er ihvertfall ment til å diskutere Agility i Bærum. Så andre ting relatert til dette er veldig velkommen i tråden.

Link to comment
Share on other sites

Jeg får min i midten av desember så det er ikke så farlig. Vil nok ta litt tid uansett. Men det må ordnes med et sted vi kan lage bane. Eller finne en klubb som har bane og har treninger. Men det hadde jo vært deilig å ha noe å trene på når man måtte ønske. Her: http://www.tingtilhunden.com/produkter.php har de masse hinder og sånt til en mer eller mindre billig penge. Så finner man et sted å ha det (eks. friarealet på Eiksmarka, eller et sted oppe ved Fossum, vi trenger ihvertfall et stort nok område. Så kan man lage at lite skjul hvor hinderne kan oppbevares. Så kan man møtes for å trene sammen, evt. få inn en trener iblant.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Vi bor på Rykkinn, for tiden trener vi agility rett ved Holmlia siden de var de eneste som hadde plass midt i sesongen. Ellers tenkte jeg å starte i asker til våren da starter de et nytt parti. Er selvsagt med om det kommer noe nærmere oss. Det er også ag trening på Rykkinn, men det er det rimelig høyt nivå og de har ingen instruktør sist jeg var der og det synes jeg er et stort minus for oss som er nybegynnere..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...