Jump to content
Hundesonen.no

Nyhetsbrev 01


Espen
 Share

Recommended Posts

Her er nyhetsbrevet for de som ikke fikk det på mail, har du ikke fått det iløpet av 30 minutter så har du feil epostadresse.

Da er det fint om du retter opp i dette, da vi ønsker at alle skal ha gyldige epostadresser.

Kjære Medlemmer,

Som de fleste av dere sikkert har oppdaget har vi byttet navn fra Dyresonen.no til Doggis.no. Navnet symboliserer at vi nå vil satse bare på hund igjen. Mer informasjon om navnskifte vil du finne her: http://doggis.no/forum/index.php?showtopic=37694

Hva er så visjonen med Doggis.no?

Vi ønsker mer åpenhet enn tidligere, hyggeligere tone - men samtidlig høyt under taket. Medlemmene vil ha stor påvirkningskraft på hva som skjer med siden. Allerede har medlemmene vært med å bestemme logo og å lage et eget forum for bilder. Flere ting vil komme!

Målet er som før med Hundesonen, å skape Norges største og beste hundeforum/side.

Planene fremover

Det vil komme en forside iløpet av november, der man vil finne artikler, faktastoff, linker og annen moro.

Forumet vil etterhvert oppgraderes og få nye funksjoner.

Designet vil bli fornyet slik at vi får et særpreget og enkelt forum.

Vi er også åpne for dine forslag :)

-------------------------------------

Litt stats fra Doggis.no:

-------------------------------------

Registrerte brukere: 2989

Antall poster: 533042

Mest aktivt: 114 brukere var onlineI går - 21:45

-------------------------------------

Nyttig:

-------------------------------------

Glemt passord: http://doggis.no/forum/index.php?act=Reg&CODE=10

Trenger du annen påloggingshjelp? Send en mail til support@doggis.no Link til forum: http://doggis.no/forum/index.php

Link to comment
Share on other sites

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Du og du så flott han er😍😍
  • Tusen takk! Dette var veldig oppklarende!😊😊
  • Det finnes en sensitiv-utgave av Hill's i/d, kanskje hunden din tåler den? Litt avhengig av hva hun er allergisk mot.
  • Prøver å ignorere det faktumet at det kommer en pubertet... Ikke bare én, men to, faktisk. Tjohei! I mens koser jeg med med Ild (7mnd) som har begynt treningen sin som gjeterhund, hun har tent til og viser at hun er litt unghund allerede. Også denne lille spiren da, Pod (3mnd), det skal bli spennende å se om det blir noe av han også. Link til video
  • De fleste gjeterhunder har en lavsesong mellom innsett på høsten og lamming/beiteslipp på våren, det er helt normalt. Så det ser jeg ingen utfordring med, om man har andre aktiviteter hunden kan bedrive i tillegg Bare vær klar over at det å trene en gjeterhund tar mye tid og innsats, især om man ikke har gjort det før. Man må også forvente at det for din søster ikke bare er å overta hunden, også hun må trene og bli kjent med den. Det sagt, så må det da være en midt-i-blinken løsning, om hun ikke kan ha hund selv og dere likevel vurderer rasen. Som tips er å ta kontakt med lokale gjeterhundlag for bistand, og for all del kjøp valp etter foreldre hvor BEGGE er godkjente gjeterhunder, ikke bare annonsert som 'den gjeter'. Mine har lavsesong på vinteren, selv om vi prøver å ha tilgjengelig trening, så er det lite arbeid for dem og ikke alltid vær og føre spiller på lag. Vi driver da med litt annen trening sporadisk, og passer på å holde kroppene deres fysisk i gang med trekk og tur. Vi gleder oss alltid til våren! I høysesong både jobber og konkurrerer dem aktivt, da har vi lite tid og overskudd (for min del) til annen trening. Det sagt, så er en velbalansert border collie fullt i stand til lengre perioder med ro og lite aktivitet, man burde bare ikke ha det som utgangspunkt når man går til anskaffelse av rasen. Veit ikke om det var svar på spørsmålene dere skulle ha, men!
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...