Jump to content
Hundesonen.no

Hamsteren med grå flekk på øyet


Adhdcow

Recommended Posts

Hei!

Jeg har et lite problem jeg merket når jeg kom hjem fra en uke fra Telemark.

Hamsteren min, Mikke hadde en grå flekk på høyre pupil! :'[

jeg har lest litt om det, men det KAN hende det er grå stær, øyebettenelse eller så er han rett og

slett blind! Storesøsteren min hadde vært å passet på de i 3 dager, men hun

er ikke den rette hamsterpasser akuratt... -.- For Mikke hadde ikke spist opp maten sin, (han har

to matskåler i buret hans) han hadde bare spist halve av hver, og det ligner ikke storspiseren min!

Han hadde fått nok vann, men når jeg kom hjem hadde han altså en grå flekk

på høyre pupil. Mikke er rundt 1 1/2 år gammel, og det er ca. i 40-50 årene til en hamster.

Er det noen som vet om man kan behandle dette? Jeg er nemmelig veldig bekymret!

Hilsen adhdcow.

P.S.: På forhånd: Takk! :]

Link to comment
Share on other sites

 • 5 weeks later...

1 1/2 er vell ikke akkurat 40-50 årene, jeg ville heller sakt 20-30. Alle mine hamsterer har blitt godt over tre år, og noen over fire. Men, du burde sjekke ut det med den grå flekken. Ta ham med til dyrelegen og sjekk det. Forrige gang det skjedde med meg, var hamsteren blind. Den eneste forskjellen med henne var at hun ble mye mer skvetten.

Lykke til :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Synes jo det med en ny hund var en god ide, hvertfall med at de kan også være med.  Min har ingen hemninger her heller, så jeg må sette begrensninger- det driter ho hardt i.. Vi driver med nosework, men er ikke det beste miljøet her nede.. Synes også det er rart å ha gammel hund, det er mange begrensninger- men mye herlig også..
  • Ja, og stresser. Det er jo så mye som ikke er klart....
  • Åå så søt 🥰 Teller du ned dagene nå?
  • Det høres ut som en veldig fin ordning  Min senior kan ikke gå så lange turer lengre pga. en dårlig skulder, men samtidig har hun bare ett gir, og det går i hundre hver eneste tur. Så jeg må begrense henne veldig for at den skuldra ikke skal bli enda verre. Hun er jo en liten hund så jeg hadde håpet på å kunnen gå turer med henne i sekk, men det var hun i hvert fall ikke interessert i 🙈 Hun har også blitt fullstendig hemningsløs på sine gamle dager (et snev av demens?), så hvis jeg ikke følger med på henne hele tiden driver hun med de mest utrolige akrobatiske påfunn (som å kaste seg ned trappa), så her er det selvmordsforebygging på daglig basis... Heldigvis har vi Nosework da, som hun elsker. Det er virkelig en fantastisk aktivitet for gamle hunder, og ettersom, det er uoffisielt kan vi konkurrere selv om hun går på medisiner. Til helga skal vi på kurs i Nosework, og i juli er vi påmelding Nord-Norges første Nosework-konkurranse  Så helt dødt er det ikke her, men savner det livet vi hadde før utrolig mye. Dette er første gang jeg har gammel hund, så jeg er nok litt i sjokk over hvor begrensende det faktisk er.  Ellers luftet jeg så smått tanken på å kjøpe ny hund som kan bo hos min mor inntil videre, og hun var ikke helt fremmed for det. Den eneste innvendingen var "men hva gjør vi når jeg skal reise bort?" 😅 Hun og samboeren har hatt hund i "alle år", men nå som pensjonister ønsker de et litt friere liv uten hund. Men en hund som kan bo der, samtidig som jeg har det meste an ansvaret ellers, er kanskje ikke en helt fjern idé? 🤔
  • Hilse på Izuba. Henter i juni.)  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...