Gå til innhold
Hundesonen.no

Bæreveske til valp?


Recommended Posts

Jeg leter etter en bæreveske som man kan bære med begge hender fri, men finner ikke det helt store utvalget. Grunnen til at jeg vil ha en veske hvor jeg kan ha begge hender fri, er at jeg må kunne gå med den voksne hunden i bånd samtidig og det blir veldig slitsomt med en vanlig skulderveske. Har sett litt på denne:

http://www.ekmpowershop3.com/ekmps/shops/d...sling-353-p.asp

Noen som har prøvd den? Er litt usikker på hvor komfortabel den er å sitte i for hunden? Det er snakk om en havanaisvalp, som ikke veier så mange kiloene.

Jeg må bare understreke at den først og fremst skal brukes før den kommende valpen blir stor nok til å gå ordentlige turer, og det er ikke meningen at hunden skal sitte i den så lenge om gangen. F.eks kan det være kjekt å ha til å bære valpen til steder i nærheten hvor vi kan være ute og kose oss i gresset eller til steder for miljøtrening, slik at valpen ikke er sliten før vi kommer frem.

Så vær så snill å ikke gjøre dette til en diskusjon om Paris Hilton og at "hunder har bein og kan bruke dem"! Når hunden blir utvokst, vil den få rikelig med morsjon hver dag :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den du linket til var fin den, det jeg hadde tenkt på var om jeg ble sliten i ryggen av å bære frampå magen slik, men en liten Havanais veier jo ikke stort.

Jeg synes forøvrig denne er litt kul http://www.diggidog.no/productdetails.php?...subkategori=106 den har litt lommer og slikt så du kan bruke den til å oppbevare mobilen, og diverse. Jeg vurderte å kjøpe den, men så fant jeg Sherpa bagen (som jeg enda ikke har fått kjøpt, lommeboken min bruker penger på andre ting hele tiden..... <_< )

Forøvrig har de Sling go på Zoosupply også, og denne http://www.zoosupply.no/Sherpa-Ryggsekk-p-16544.html kanskje litt bedre for ryggen? Akkurat denne http://www.zoosupply.no/Legs-Out-Pet-Carri...ke-p-16589.html er kanskje midt i blinken, men den har også litt vel høy Paris Hilton faktor for min del.. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest lijenta

Hvis du skal bruke den bare når hunden er liten vap så kan du vel bruke en vanllig sekk. Jeg er så gammel at jeg hadde sekk med bæremeis da mine første hunder var små og skulle jeg på alt for lang tur for de så lå dem i sekken oppå en ullgenser og sov og da dem ble urolige så fikk dem komme ut igjen og dette var hunder av rasen flat couted retriever så dem var noe større. Fungerte fint det. hadde til og med valpen i sekken da jeg skulle sykle et stykke med hund og barn kjente godt da den begynte å røre på seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den du linket til var fin den, det jeg hadde tenkt på var om jeg ble sliten i ryggen av å bære frampå magen slik, men en liten Havanais veier jo ikke stort. Jeg synes forøvrig denne er litt kul http://www.diggidog.no/productdetails.php?...subkategori=106 den har litt lommer og slikt så du kan bruke den til å oppbevare mobilen, og diverse. Jeg vurderte å kjøpe den, men så fant jeg Sherpa bagen (som jeg enda ikke har fått kjøpt, lommeboken min bruker penger på andre ting hele tiden..... <_< )

Forøvrig har de Sling go på Zoosupply også, og denne http://www.zoosupply.no/Sherpa-Ryggsekk-p-16544.html kanskje litt bedre for ryggen? Akkurat denne http://www.zoosupply.no/Legs-Out-Pet-Carri...ke-p-16589.html er kanskje midt i blinken, men den har også litt vel høy Paris Hilton faktor for min del.. :)

Sling-Go bæres vel mest på siden ved hoften. Kan sikkert bli litt sliten av det, men det er ikke så lange strekningene den skal bære heller. Valpen kommer sannsynligvis til å veie 2-3 kg i den perioden det er mest aktuelt å bruke veske. (Det ser forøvrig ut til å være en havanais - eller noe lignende - som sitter i vesken på bildet :) ) Den Camo-saken du linket til kostet en smule mer enn jeg hadde tenkt til å spandere nå :rolleyes: Jeg vil heller ikke bruke så mye penger på sånt før jeg vet hvor stor han blir. Mange vesker har en begrensning på 4-5-6 kg. Han kommer sannsynligvis ikke til å bli like stor som Isak, men han kan bli 6kg +.

Den Legs Out-saken skal vi IKKE ha :) ! Det kan da ikke være bra for ryggen til hunden å sitte på den måten? Ser fryktelig unaturlig ut.

Jeg ville valgt ryggsekk til lengre turer eller til sykling, men til parkbruk syns jeg det er greit å ha valpen hvor jeg kan se den og hvor det er enkelt å ta hunden ut og oppi igjen. En helt vanlig bag, som ikke er spesielt beregnet på hund, kan kanskje også være brukbar.

Til sykling kunne jeg forsåvidt ha tenkt meg noe sånt som dette: http://www.petshopgirls.no/html-sider/Shop...ykkelvesker.asp . Men det får vi heller se på etterhvert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har sherpabagen til min lille, ingen over, ingen vedsiden er min dom. Men, jeg kjøpte min pga. sykdom hos hunden. Skulle jeg hatt den til kun det du nevner, så hadde jeg gått på plantasjen ol. og kjøpt en billig sak til et par tre hundre kr som har skulderstropp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...