Jump to content
Hundesonen.no

Hus/seng


Recommended Posts

 • 2 weeks later...
det var vanvittig kult tine =) si i fra når du har kjøpt a.. vet du ca pris el?

Hehe, ja :blink: Jeg tenkte å bestille snart, men ikke helt ennå.. Først må jeg kjøpe ny bærebar pc! :D

Her er de:

http://dyrehuset.no/kategori.asp?maingroup...20Hus&bid=1

Den nederste er ikke så dyr ser du :icon_redface: Men vet ikke hvem av de jeg ska ha ennå, enten blir det den nederste eller den øverste..

EDIT: Fikset linken

Link to comment
Share on other sites

Hehe, ja :blink: Jeg tenkte å bestille snart, men ikke helt ennå.. Først må jeg kjøpe ny bærebar pc! :D

Her er de:

http://dyrehuset.no/kategori.asp?maingroup=1. Hus&bid=1

Den nederste er ikke så dyr ser du :icon_redface: Men vet ikke hvem av de jeg ska ha ennå, enten blir det den nederste eller den øverste..

Linken funker ikke.... :o

Link to comment
Share on other sites

om du har plass så hadde jeg tatt den øverste.. du som har en hel familie med hunder :icon_redface: hihi.. men så er det om alle kommer til å sove der da.. ser for meg nana og simba krangle om "huset" og loppa gotter seg på toppen.. hihi

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Synes jo det med en ny hund var en god ide, hvertfall med at de kan også være med.  Min har ingen hemninger her heller, så jeg må sette begrensninger- det driter ho hardt i.. Vi driver med nosework, men er ikke det beste miljøet her nede.. Synes også det er rart å ha gammel hund, det er mange begrensninger- men mye herlig også..
  • Ja, og stresser. Det er jo så mye som ikke er klart....
  • Åå så søt 🥰 Teller du ned dagene nå?
  • Det høres ut som en veldig fin ordning  Min senior kan ikke gå så lange turer lengre pga. en dårlig skulder, men samtidig har hun bare ett gir, og det går i hundre hver eneste tur. Så jeg må begrense henne veldig for at den skuldra ikke skal bli enda verre. Hun er jo en liten hund så jeg hadde håpet på å kunnen gå turer med henne i sekk, men det var hun i hvert fall ikke interessert i 🙈 Hun har også blitt fullstendig hemningsløs på sine gamle dager (et snev av demens?), så hvis jeg ikke følger med på henne hele tiden driver hun med de mest utrolige akrobatiske påfunn (som å kaste seg ned trappa), så her er det selvmordsforebygging på daglig basis... Heldigvis har vi Nosework da, som hun elsker. Det er virkelig en fantastisk aktivitet for gamle hunder, og ettersom, det er uoffisielt kan vi konkurrere selv om hun går på medisiner. Til helga skal vi på kurs i Nosework, og i juli er vi påmelding Nord-Norges første Nosework-konkurranse  Så helt dødt er det ikke her, men savner det livet vi hadde før utrolig mye. Dette er første gang jeg har gammel hund, så jeg er nok litt i sjokk over hvor begrensende det faktisk er.  Ellers luftet jeg så smått tanken på å kjøpe ny hund som kan bo hos min mor inntil videre, og hun var ikke helt fremmed for det. Den eneste innvendingen var "men hva gjør vi når jeg skal reise bort?" 😅 Hun og samboeren har hatt hund i "alle år", men nå som pensjonister ønsker de et litt friere liv uten hund. Men en hund som kan bo der, samtidig som jeg har det meste an ansvaret ellers, er kanskje ikke en helt fjern idé? 🤔
  • Hilse på Izuba. Henter i juni.)  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...