Jump to content
Hundesonen.no

Portugisisk vannhund vs Engelsk springer spaniel


Lilleulv

Recommended Posts

Jeg skal ikke ha ny hund med det første. Akkurat nå har jeg hendene fulle med 2 stk aktive hunder, jeg skulle gjerne gått både lydighet, agility, spor og rundering med de begge, men tiden strekker ikke til. Så blir ingen ny valp på en stund :ahappy: Men det er allikevel gøy å tenke på det, og ha en liten plan...

Det jeg tenker i dag er at jeg ville enten hatt en springer eller en portis til. Veldig glad i begge de rasene. Hjelp meg å sammenligne og velge favoritt blant de to :yes: Hva er disse rasenes positive og negative egenskaper? Hvordan er de hvis vi sammenligner de?

Link to comment
Share on other sites

Den største forskjellen merker du sikkert best om du sammenlikner dem med hverandre in real life. :blink:

Hehe ja... Men portisen kjenner jeg jo. Springeren tror jeg at er en knallfin hund som hadde passa meg, men jeg kjenner den ikke godt nok :kiss:

Link to comment
Share on other sites

Jeg kjenner lite til portisen, men springeren er helt topp! Mangler nok en del fart til å kunne hevde seg i de høyrer agilityklassene, men er full av glede og arbeidslyst, så den er mer enn gjerne med på dette for aktivisering, moro og småkonkurranser!

Beste du gjør er vel å treffe mange individer av springeren og se om du liker den like godt som du liker portisen, som du jo kjenner godt. ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...