Jump to content
Hundesonen.no

Jakke/genser med trykk


Guest Christine

Recommended Posts

Guest Christine

Har tenkt på å lage meg en jakke eller en genser med eget trykk på, men vet bare ikke hvor.

Hvis noen har noen sider som selger gensere med eget trykk på eller noen tips, så skrik ut!

Edit: Genseren må være hettegenser også må man kunne ha trykk på begge sider.

Link to comment
Share on other sites

Det går an å kjøpe "papir" til skriveren som man kan printe ut det man vil selv på.. Derretter kan du stryke det på genseren eller jakken der du vil ha det. Jeg har gjort det med flere ting og syns det fungerer kjempefint. Går an å vaske det også.. Billig og greit. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Christine
Det går an å kjøpe "papir" til skriveren som man kan printe ut det man vil selv på.. Derretter kan du stryke det på genseren eller jakken der du vil ha det. Jeg har gjort det med flere ting og syns det fungerer kjempefint. Går an å vaske det også.. Billig og greit. :o

Har prøvd det før, men det ble ødelagt etter flere vasker, og jeg var ikke helt fornøyd. Bestilte meg en genser med mitt trykk på over nett en gang, men husker ikke hvor. Vil iallefall ha noe lignende denne gangen også.

Takk for tipset iallefall :)

Link to comment
Share on other sites

Har prøvd det før, men det ble ødelagt etter flere vasker, og jeg var ikke helt fornøyd. Bestilte meg en genser med mitt trykk på over nett en gang, men husker ikke hvor. Vil iallefall ha noe lignende denne gangen også.

Takk for tipset iallefall :)

ah, okei. Jeg hadde mitt på en veske. Ble ikke vasket så ofte akkurat, så gjerne derfor det holdt greit.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
Kommer ikke inn på den linken, jeg... :S

Leter etter tilsvarende nettbutikk, til russejentene. Vi må jo ha gensere til jentene på vanen vår må skjønne! :blink:

spreadshirt har jeg sett på..

Hvis du er russ anbefaler jeg deg russedress.no :kiss:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
  • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
  • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...