Jump to content
Hundesonen.no

Kløe


Turnip

Recommended Posts

For ca 2 uker siden så har Mike klødd endel, han klør seg mye selv, og får meg til å klø han, trodde han flasset for en ukes tid tilbake, men viste seg at det var litt støv da han hadde lekt i flishaugen.

Men det skal sies at jeg klippet han helt ned for 2 uker siden (ca) og var etter dette han begynte å klø. Men har klippet han ned 2 ganger før, og har aldri vært plaget av kløe før.

Han fòres med Hills i/d og Specific wic boksmat (har fått beskjed om å veksle litt mellom de da han blir fort matlei og han får medisiner i maten, så viktig at han spiser opp) Han får også olje i maten...

Men stusser litt på om det er noe han kan mangle i fòret sitt siden han klør så mye... Fikk vite fra veterinæren at dette var fullverdig måltid for en hund. Men jeg sluttet å gi han tørrfòr for 2 uker siden da vi fikk påvist allergi for dette (tørrfòret suger ut fultigheten i tarmene hans)

Hva kan det være? Har han mangel på noe? geberelt er han i knallform om dagen og har fin matlyst og avføring.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lenge siden jeg målte henne, men 50 - 55 ish cm høy og ca 20kg.    og som simira nevner så er det nok værre med butikker og sånt ja. Du får nok sitte på uteservering da. ☺️
  • Jeg kjøpte meg leilighet med slitemerker etter dyr. Er det parkett der kan du nesten banne på at det blir merker etter klør etterhvert uansett. Jeg har også leid ut leilighet til noen som skaffet seg valp mens de bodde der og der så vi ingenting på gulvet, men der var det også linoleum som stort sett tåler mer.    Utleier vet hvilken risk de tar tenker jeg når de leier ut til noen med dyr, og uhell kan skje den beste. Det er derfor man har depositum. Som utleier kan man også ha utleieforsikring som også eventuelt dekker sånt.    Som leietager så hadde jeg nok lagt opp til suksess med valpebinge/bur når jeg ikke kan følge med/til hjemme alene bruk. Jeg husker vi hadde beaglen løs på badet når han var liten for der var det mest hardført og minst ting å ødelegge. (Gikk løs på innholdet i bosset noen ganger da 🤮 ) Dog må man jo da ta hensyn til eventuelt gulvvarme og sånt da.   Hamstre inn diverse tygg og leker som er lov for hunden å eventuelt ødelegge når det klør i tennene og har lopper i blodet. Fylt kong/toppl/sodapup/lickimat, eventuelt også fryse dem er fint tidsfordriv for dem. Gå valpekurs også så får du hjelp også om det er noe du sliter med. Og også husk å lære valpen ro, ikke alle som helt klarer å finne roen selv når de er alene uten søsknene sine lengre. 
  • Gleder meg så på dine vegne! Og spent på hva du ender opp med! 😁
  • Har med hensikt leid eldre leilighet med noe slitasje fra før av med valp, og passet godt på at det ikke ble unødvendig slitasje selvsagt. (Nå som vi eier nesten ny bolig og hatt valp ser man bruksmerker veldig mye lettere for å si det sånn.) Synes ikke det er helt god dyrevelferd å la en valp være mer i binge enn løs, så noe slitasje må man regne med selv om man passer godt på. 
  • Tispen hadde stådager, sto for andre hannhunder, men ikke den utvalgte. Ble inseminasjon.  Har det noe å si for valpene? og kullet sånn i helhet? Er det negativt??  Hadde dere kjøpt fra denne tispen?  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...