Gå til innhold
Hundesonen.no

Spør kokken!


rottmann

Recommended Posts

  • Svar 70
  • Created
  • Siste svar

Han er kokk ja:) skrev det i en tråd litt lenger ned her:)

Har du noen tisp til en middag til en jente som bor alene? :ahappy:

jeg kommer aldri på noe som er odt som ikke er beregna på bare en pers :ahappy:

Kan nevne at jeg er glad i det meste med kylling:P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han er kokk ja:) skrev det i en tråd litt lenger ned her:)

Har du noen tisp til en middag til en jente som bor alene? :P

jeg kommer aldri på noe som er odt som ikke er beregna på bare en pers :P

Kan nevne at jeg er glad i det meste med kylling:P

jeg synes det er digg å steke løk og sopp til det er brunt, tilsette litt ferdig kokt ris eller nudler, så tilsetter du kylling(stekt) og smaker til med salt og pepper. så har du på soja saus, gjerne den søte varianten som heter ketjap manis. helt til slutthar du på litt sukkererter, tomat eller friske spinatblader. dette går veldig fort å lage, særlig hvis du har litt kokt ris til overs i kjøleskapet, eller en pakke nudler.

Har du tips til noen enkle middager som er sunne (og gjerne slankende.) Som ikke har for mye dilldall i? :P

det meste som er sunt og godt uten for mye fett er gjerne kokt, feks gryter som er kokt over lang tid. du ville ikke ha så mye dilldall, men det må bli noen grønnsaker ihvertfall. :ahappy::ahappy: ta et par liter vann, sleng oppi noen terninger med maggi kylling/ hønsebuljong,hvertfall tre-fire stykker .så hakker du opp litt løk, gulrøtter og sellerirot i terninger og litt purre som du hiver oppi. så putter du to eller tre hele kylling fileter og lar dette koke i ca halv time. hvis du vil ha den litt spicy kann du ta oppi litt kajennepepper, det finner du i små black boy poser i krydder hylla. ellers smaker du til med salt og pepper. det eneste som mangler nå er å fiske opp kyllingfiletene og rive de istykker og ha de tilbake i suppa igjen. denne suppa er drit god!! grunnen til det er at de grønnsakene du har i,er de vi kokkene kaller " de fire store" det er disse vi bruker når vi koker krafter, som blir baser for alle sauser, supper etc. jeg pleier å lage en kjempe porsjon, for den blir bedre og bedre for hver dag som går. jeg pleier også innimellom å knekke litt spaghetti eller nudler og ha oppi. lykke til :P

åh.. jeg vil ha ein god pasta salat oppskrift.. :P

gjerne noe godt tilbehør også

kjøp et glass med pesto, salami, rødløk, sukkererter. sherry tomater. kok pastaen, skyll den i kaldt vann, kutt salami i tynne strimler, kutt grønnsakene og bland alt i en stor bolle. så vasker du deg godt på hendene og har på noen spiseskjeer med pesto i blandingen som du gnir inn med fingrene,

du kan godt rive over litt pamesan, eller ha i litt ruccula salat.

hvis du har noe "gammelt" brød kan du skjære det i tynne skiver, legge de på en steke plate, ha på litt salt, pepper og oliven olje- stek de på 180 grader i 5-7 minutter.

lykke til

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lurer på noe og håper du, eller noen andre her kan svare.

Tolvåringen her er ikke så glad i grønnsaker (bombe) :closedeyes: . Dessuten har både hun og jeg allergi mot det meste av rå rotfrukter, epler etc. Derfor blir det mye mango- spising. Nå når jordbærene er kommet, spiser vi det nesten daglig også. Markjordbær og blåbær begynner jo også å komme (det må da være noe rart med klima, siden bærene er så tidlig modne) og jeg rører bær til pålegg og pannekaker. Fruktsalat med mango, jordbær og banan er populært. Nå om sommeren er min milkshake med litt vaniljeis, jordbær, mango + litt villbær jeg har plukket på tur, noe av det beste hun får.

Trenger jeg å ha dårlig samvittighet for alle grønnsakene hun ikke spiser, når vi spiser såpass mye av frukt og bær? Vannmelon er også populært, men kanskje ikke så næringsrikt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er suulten! Kan noen gi meg tips om hva jeg kan lage til middag idag? Gjerne noe supergodt som kan lure en tom samboers mage til å bli blid på meg igjen. :ahappy: Gjerne noe med kyllingfilè, fikk lyst på kylling og det gjorde visst hunden også. Bruker alltid å skjære av en del av kyllingfilèen til henne som jeg koker og bruker som godbiter.

Ris er bra, men ikke for mye "dilldall" as in sjeldne ting og tang som jeg aldri har hørt om og som man ikke får kjøpt på bunnpris. Jeg går ikke lengre enn til bunnpris.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har vi akkurat stappet i oss kylling i sursøt saus. (Glass fra Toro, filèt fra kyllingen :rolleyes: ). Puttet oppi noen biter av brokkoli for samvittighetens skyld. :ahappy:

Nå skal maten synke litt før desserten. Det er milkshake uten melk:

2 svære skjeer vaniljeis

2 teskjeer melis

Fyll opp med markjordbær, blåbær, kjøpejordbær

Bruk stavmikseren i noen sekunder!

I tillegg har vi brownies. Varm og klissete. Heia Toro.. :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noe som er veldig godt med kylling er "carri (eller skrives det curry?) kylling sandwich. Kjempeenkelt, man kjøper et valgfritt rundstykke, smører på majones,plukker en kylling og tar på så mye kylling man vil,hiver på så mye carri (curry?) man vil og vips så er det klart. kjempegodt :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lurer på noe og håper du, eller noen andre her kan svare.

Tolvåringen her er ikke så glad i grønnsaker (bombe) :closedeyes: . Dessuten har både hun og jeg allergi mot det meste av rå rotfrukter, epler etc. Derfor blir det mye mango- spising. Nå når jordbærene er kommet, spiser vi det nesten daglig også. Markjordbær og blåbær begynner jo også å komme (det må da være noe rart med klima, siden bærene er så tidlig modne) og jeg rører bær til pålegg og pannekaker. Fruktsalat med mango, jordbær og banan er populært. Nå om sommeren er min milkshake med litt vaniljeis, jordbær, mango + litt villbær jeg har plukket på tur, noe av det beste hun får.

Trenger jeg å ha dårlig samvittighet for alle grønnsakene hun ikke spiser, når vi spiser såpass mye av frukt og bær? Vannmelon er også populært, men kanskje ikke så næringsrikt...

jeg er ingen ernæringsfysiolog, men jeg vet at mango er en av de sunneste fruktene du kan spise, jordbær er også stappfullt av vitaminer. hvis du er usikker på om dere får i dere nok mineraler og vitaminer, så ville jeg tatt en blodprøve.

Hvordan oppbevarer man fersk sopp, og hvor lenge kan man oppbevare det slik?

Og hvordan lager man sånn skikkelig god, tynn pizzabunn - sånn som man får på restaurant (hihi)?

det kommer helt an på soppen. på resturanten der jeg jobber oppbevarer vi all soppen på kjøla. den holder seg hvertfall en kort uke. den tørker stort sett bare inn, eller så mugner den, så du ser når den er dårlig. østerssoppen feks tørker ganske raskt inn. du skal heller ikke vaske sopp,bare børste jorden forsiktig av den.

jeg har en sånn pizza-pronto maskin, fra obh-nordica, den lager jeg helt perfekte bunner med. lager en deig av ca 2.5 dl vann, 1 ts, 1 liten pose tørrgjær, litt oliven olje og mel til den slipper bollen. pizza deig trenger du egentlig ikke heve. så kjevler jeg ut små deiger som passer inn i pronto'en, så steker jeg bunnene i noen få sekunder, til bunnen "bobler".jeg pleier å lage en hel stabel med bunner og fryse de ned. da er det drit lett og bare ta opp en bunn, kline på litt tomat saus ,ost og fyll. det tar bare 1-2 minutter i prontoen når du har bunnen ferdig. også blir bunnen helt sinnsykt tynn og sprø. lykke til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei sveis!

Jeg lurer på om du har noen gode forslag til hva sånne som meg som ikke skal hvetemel/gluten (ingen av delene så langt det er mulig) kan spise i stedet? Det er nesten klin umulig å ha et nogenlunde normalt kosthold uten å få i seg hvetemel eller gluten. :rolleyes: Så fint med en "sonekokk", forresten! :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er suulten! Kan noen gi meg tips om hva jeg kan lage til middag idag? Gjerne noe supergodt som kan lure en tom samboers mage til å bli blid på meg igjen. :P Gjerne noe med kyllingfilè, fikk lyst på kylling og det gjorde visst hunden også. Bruker alltid å skjære av en del av kyllingfilèen til henne som jeg koker og bruker som godbiter.

Ris er bra, men ikke for mye "dilldall" as in sjeldne ting og tang som jeg aldri har hørt om og som man ikke får kjøpt på bunnpris. Jeg går ikke lengre enn til bunnpris.

jeg kom nettop hjem fra jobb, så du har nok allerede spist :ahappy: men her kommer en skikkelig slager, som kjæresten min digger. ta kylling fileter og bank de flate. så ruller du de først i mel, så i sammenpisket egg og så i griljer mel, en liten rød eske som jeg lover deg at de har på bunnpris :ahappy:

så har du smør i panna, har på litt salt og pepper og steker først på sterk, så svak varme. vips så har du kylling snitsler, drit digg. som tilbehør har jeg poteter delt i båter med litt olje salt, pepper og ellers det krydderet du liker, inn i ovnen på 180 grader i ca 20 min. du kan gjøre det samme med tomater også, altså putte de i ovnen med litt krydder på..nam nam his du på død og liv må ha saus til, så passer bearnaise

Hei sveis!

Jeg lurer på om du har noen gode forslag til hva sånne som meg som ikke skal hvetemel/gluten (ingen av delene så langt det er mulig) kan spise i stedet? Det er nesten klin umulig å ha et nogenlunde normalt kosthold uten å få i seg hvetemel eller gluten. :rolleyes: Så fint med en "sonekokk", forresten! :P

hva er du interressert i å få oppskrifter på? middager, desserter, snacks?

*Dobbelpost, mod Nina*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva med billig, god og sunn mat da? ...Og enkel å lage!

Bor for meg selv serru :ahappy:

jeg er veldig glad i forsjellige salater, men for at det ikke skal bli så kjedelig så stapper jeg det som regel inn i pitabrød eller tortilla lefse, jeg har på salsa, som forresten er veldig sunt og 5% creme fraiche dressing fra kraft på glass flaske. luksus varianten er i steke biffstrimler og ha salsaen i pannen og la det surre en stund, kjempe godt. en annen smart ting å gjøre er å bake mange poteter i ovnen, putte de i kjøleskapet. da kan du når som helst ta fram en potet og fylle den med alt mulig digg. feks kjøttdeig stekt i salsa med litt ost og rømme, sopp, bacon, kryddersmør og litt ost.

Hva som helst! :P

du kan jo egentlig spise det meste da. på resturanten bruker vi skjelden mel i maten :ahappy: vi jevner alltid sauser og supper med maisena mel. ett tips et å lage paibunn med maisena, den kan du jo fylle med masse snadder. feks pizza pai. du kan lage paier med ost skinke paprika og eggestand. bærpaier med vaniljekrem. :P

*Dobbelpost, mod Nina*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og hvordan lager man sånn skikkelig god, tynn pizzabunn - sånn som man får på restaurant (hihi)?

Man kan også faktisk bruke store taco-/tortillalomper som pizzabunn :ahappy: Bare klin på tomatsaus og alt mulig annet du vil ha, sleng den i ovnen og vips!, du har pizza med tynn og fin bunn. Og så lettvint da gitt :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

det kommer helt an på soppen. på resturanten der jeg jobber oppbevarer vi all soppen på kjøla. den holder seg hvertfall en kort uke. den tørker stort sett bare inn, eller så mugner den, så du ser når den er dårlig. østerssoppen feks tørker ganske raskt inn. du skal heller ikke vaske sopp,bare børste jorden forsiktig av den.

jeg har en sånn pizza-pronto maskin, fra obh-nordica, den lager jeg helt perfekte bunner med. lager en deig av ca 2.5 dl vann, 1 ts, 1 liten pose tørrgjær, litt oliven olje og mel til den slipper bollen. pizza deig trenger du egentlig ikke heve. så kjevler jeg ut små deiger som passer inn i pronto'en, så steker jeg bunnene i noen få sekunder, til bunnen "bobler".jeg pleier å lage en hel stabel med bunner og fryse de ned. da er det drit lett og bare ta opp en bunn, kline på litt tomat saus ,ost og fyll. det tar bare 1-2 minutter i prontoen når du har bunnen ferdig. også blir bunnen helt sinnsykt tynn og sprø. lykke til.

Er som oftest champignon jeg trenger å oppbevare. Hva bør jeg legge det i? Plastboks? Papirpose?

Pizza Pronto-maskin er uaktuelt, så da får jeg vel heller prøve meg fram i ovnen i stedet.

Man kan også faktisk bruke store taco-/tortillalomper som pizzabunn :ahappy: Bare klin på tomatsaus og alt mulig annet du vil ha, sleng den i ovnen og vips!, du har pizza med tynn og fin bunn. Og så lettvint da gitt :ahappy:

Joda, det er greit nok, men jeg vil ha deig. :closedeyes:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Joda, det er greit nok, men jeg vil ha deig. :closedeyes:

Denne deigoppskriften synes jeg blir veldig god, sprø og sånt.

7 dl mel

En god ss olje

ca 3 dl vann (lunket)

en pakke gjær

Bland, elt, hev (da synes jeg den blir best), og kjevle tynn, tynn. Nam:D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Ok, det var bra. Ja det gir mer mening i land med større smitttepress. 
    • Dette med beskyttelse opp til 12 uker er en gammel greie, og mest utbredt i Utlandet, ja. Jeg ville definitivt unngår samvær med ukjente hunder fram til andre vaksine, men ikke noe særlig mer enn det tror jeg. Kanskje det hadde vært annerledes om jeg hadde bodd i et land med mer smittsomme dyresykdommer.
    • Hehe, ja tida går. Pax ble gammel og grå, og litt døv. Men ung til sinns hele livet   Godt å høre at de gamle bøkene gjelder enda. Har ikke glemt alt, men litt oppfrisking må nok til. Holder meg nok fortsatt på den positive delen av spekteret.  Blir ny rase også denne gangen så det blir spennende   Der bekrefter du inntrykket jeg også har fått av det som rører seg på sosiale medier. Mange selvoppnevnte eksperter og mer eller mindre kvalifiserte "trenere". Typisk at det går i pendler. Men som Simira sier så er det jo mye US/UK innhold. der, i hvert fall på mine feeds. Som sagt så holder jeg meg til det positive.  Men når sant skal sies høres det jo ganske kjent ut som for 10-15 år siden. Nye aktører, samme show 😋 Hørte/leste forresten noe om at valper ikke skal settes ned på gress/tas med ut i verden før de er vaksinerte? Må bæres rundt om de skal miljøtrenes og sosialiseres før 12 uker (og det bør de jo). Det er vel en UK/US greie? Har ikke hørt om slikt her før. Mener ikke hilse på alt som rører seg altså, men gå på bakken må da gå an? 
    • @MaskotMen alt det du nevner høres ut som amerikanske og europeiske trender. Selv om det såklart er mange som følger ulike sosiale media internasjonalt, så er det ofte ikke representativt for hva som faktisk beveger seg og skjer i de aktive hundetreningsmiljøene i Norge. Heldigvis. Dessuten, om du søker på begrep som "positive reinforcement" "fearfree" etc, så får du garantert masse innhold da også. Det handler litt om hva man velger å fokusere på, følge, og lytte til. Til en viss grad kan det være nyttig å følge med på hva som beveger seg utenfor egne kretser også, men det kan være greit å være litt bevisst på hvordan algoritmer fungerer i sosiale media. Samt at det du ser på blir også vist til din krets, så det spres ytterligere.
    • Da fikk vi trent trapp og lykkes med det Ikke en adferd vi fikk etablert med pålitelighet, men den kommer. I tillegg har vi fått trene heis, tog, roterende dører, ståk og kaos med ski og bagasje og rullestol og sikkert mye jeg ikke tenkte over. Tisse på asfalt og drite på perrong fikk hver sin ✅ på lista de også, fordi han ikke kan drite på cue ennå. Vi har altså vært på Trondheim Lufthavn Værnes i dag. Ingen trenger stille spørsmål ved mutterns motivasjon for å dra med Ede dit. View fra togvinduet forklarer mer enn et avsnitt med ord.  Allerede rett etter å ha forsert det skumle underlaget med farge og knatter og en stor sprekk i, uten å ha blitt gitt tid til å undersøke det nærmere på tur ut av toget, så møtte vi første virkelige utfordring: Jeg vurderte ikke prøve engang. Han hadde allerede blånektet de få trinnene fra sentralstasjonens hall opp til spor 1, hvor han måtte bæres av tidsnød. Manøvrerer fint i folkemengde på perrongen, men er ikke noen follower og måtte bæres ombord i toget også, av tidsnød. Ikke en god start på bekjentskapet med tog, men alternativet var å bli stående igjen på perrongen. Må man så må man. Vel inne i toget var han ikke fornøyd. Sutret og klagde fordi det var kjedelig, menneskene der inne ignorerte ham, han fikk ikke roame rundt i vognen og undersøke som han ville, men måtte ligge trangt på gulvet. Godisautomaten var skikkelig kjip og rasjonerte middagen hans som kommunistregimet i Venezuela, mens han var skrubbsulten. Hadde sikkert hjulpet om han kunne fått se ut vinduet, men hunder er forvist til gulvet, og der er det dørgende kjedelig.  Han er en skikkelig good boy. Utover litt klaging og sutring på et akseptabelt volum, bare noen få høye bjeff - forståelig som sulten og rastløs lite barn i en dørgende kjedelig situasjon hvor det duftet fulle lommer - så var han på ingen måte vanskelig å ha med å gjøre. Muttern fikk ta bilder av utsikten og tenke over hvordan dette myke, jakt-, beite- og jordbruksvennlige landskapet rundt den fiskerike fjorden full av blåskjell var et bra sted for forfedre å slå seg ned, mens stakkars liten måtte finne seg i å ligge på gulvet og kjede seg fordi dumme muttern glemte ta med noe å tygge på.    Etter å ha hastet ut av toget uten å få undersøke underlaget i tråd med HMS retningslinjer (leverte avviksmelding på den), blitt båret opp rulletrappen fra perrongen, så gikk han nonchalant gjennom den første roterende døren og fikk tisse på gress. Den neste roterende døren var heller ikke en issue. Inne i den travle ankomsthallen var det mye å ta inn, men muttern hadde et mål basert på et falskt minne om en kaffebar foran sikkerhetskontrollen på øvre plan. Viste seg at lagersjefen i hjernen hennes hadde effektivisert litt i overkant ved å sause sammen minner fra Værnes med minner fra Gardermoen. — Same/same og tar mindre plass på lageret, forsvarte han seg med. Jeg har gitt opp å krangle med ham. Det var altså ingen kaffebar oppe, men vi fikk ihvertfall tatt heis to ganger og sett og luktet mye rart, bl.a. en renholder med vasketralle som tømte en diger søppelbøtte rett foran oss og tok samme heis. Det luktet sterkt av vaskemidler fra den rare og skranglete tralla og de formene da hun åpnet den svære boksen og byttet sekkene var også store inntrykk. Heisen med glassvegger var helt ny, og Ede ble forfjamset da den beveget seg oppover. Genuint forfjamset. Tidligere har han bare tatt lukket heis med speil i, som han har antatt var en ekte sci-fi portal, uten å synes det var merkelig på noen måte. Å se heisens bevegelse var en Eureka opplevelse for ham.  Ede er god på læx lineføring gjennom søndagstravel flyplass. Passe folksomt. La inn noen sitt-ligg-stå for å stoppe en konsert han ville beære publikum med mens jeg sjekket prisene på kafeen vs Narvesen. Vi endte selvsagt på Narvesen hvor muttern tok til takke med en kjip latte fra maskin, uten sirup eller krem eller noe, og Ede fikk en wienerpølse. Ikke en hel på en gang, men muttern ble nødt til å kjøpe NOE for å bøte på sin manglende evne til å porsjonere ut en stor middag over et kjent tidsrom. Det krever gode bestikkelser å manøvrere ansvarlig sikkerhetspersonell mellom hyllene på Narvesen uten å undersøke noe. Han har en iboende pliktfølelse til å undersøke alt for å kvalitetssikre mutterns vurderinger av HMS. Vi hadde fortsatt mye å gjøre og jeg hadde vært for raus med godbitene, så wienerpølse ble en venn i nøden. Heller for mye motivasjon og glede enn for lite. Høy haleføring på trygg og selvsikker kropp i sånne miljøer er ikke noe jeg tør ta for gitt. Matserveringen hjelper trygge meg i troen på å få en miljøsterk og trygg voksen hund. Vi fikk besøkt et trangt toalett med kø av damer og Edeward lærte at det er sjarmerende og søtt å titte nysgjerrig under veggen til den fornødne ved siden av:  ✅ "Tnååå, så søt!" Vi oppdaget plutselig at roterende dører var rart, begynte bæde på dem og nektet entre. En grundigere sikkerhetssjekk ble foretatt ved å sitte på utsiden og se på et par rotasjoner, for å kartlegge mønsteret i bevegelsen. Den merkelige portalen fikk security clearance og ble ført tilbake på lista over ok ting det ikke er nødvendig å stille flere spørsmål ved.  Det ble tid til å blåse ut med lek etter så mye fokus og inntrykk. Utrolig befriende og skikkelig glad for å få hoppe og sprette og jage og kampe litt etter så mye øving på well behaved big boy gentleman rollen. En riesenschnauzer er alltid på vakt, though. Her lagde noen en lyd: ..men det var ikke noe som krevde nærmere undersøkelser. Mer heis, gullstol i rulletrapp og på egne bein gjennom roterende dører for å tisse før vi dro tilbake til perrongen med enda en failure på å gå opp liten trapp, men vellykket gjennom roterende dører og heis.  Ede ikke var super happy med å plutselig trenge drite på perrongen. Han så seg fortvilet rundt etter et bedre egnet sted, men måtte akseptere et folketomt område mot enden. Sånn kan det gå når en ikke har lært å drite på kommando ennå. Stor lettelse for ham og kanskje noen Shitbreak (American Pie) nykker redusert for fremtiden. Muttern var mest glad for at det ikke var morgendagens suppe av wienerpølse, og noterte seg at den bør siktes inn på et egnet sted.  På toget hjem påstod konduktøren over høyttaler at det ikke var lov med bagasje i midtgangen. Ede som har plukket opp at muttern tenker påføre ham stående spike hanekam (med stivelse) i puberteten, sånn bare for å kommunisere tydelig for omverdenen hvor landet ligger for tiden — han bestemte seg for å begynne øve på den rollen som teenage bøllefrø og holdt en sivil ulydighet protestaksjon. Her har konduktøren nettopp passert i den retningen:  Vi mistet bussen hjem med et simpelt minutt og fikk en hel time på sentralstasjonen, med potesokker, fordi muttern er langt mer germophobe angående togpassasjerer enn flypassasjerer.  Med en hel time til rådighet klarte Ede overkomme sin lammende frykt for trapper flere ganger. Bykset opp flere trinn. Den deilige mestringen han utstrålte da det løsnet var en vidunderlig gave. ..bare for å fryse til av skrekk og skuffelse da vi rundet hjørnet etter den første trappen og ble møtt med dobbelt så mye trapp. Trengte hjelp, men ikke like lammet av angst som før. Dette går seg til med mer trening.  Sitt og bli sittende fungerer fint i mange lange sekunder mens muttern tråkker rundt synlig på noen meters avstand i hallen. Våget på en bli stående som gikk over forventning. Reiste seg fra ligg før markør flere ganger før han koblet at min retur ikke var markøren. Det gikk seg til. Han er så flink gutt 💕 Sa fra om at han måtte tisse også. Skjønner fint forskjellen på inne og ute, selv på fremmede sentralstasjonen. Tisset dog rett på asfalten noen meter fra døren da vi kom ut, etter at jeg i mitt stille sinn hadde konstantert at her var det ingen egnede steder å tisse. Som om vi hadde en mental connection om situasjonen der, før han tok en selvstendig avgjørelse. Å klare dele soner av utendørs asfalt inn i grader av publikums aksept for å tisse på - her eller der borte - det er for mye forlangt av en 14 uker liten valp.  Jevnt over eksemplarisk adferd hele dagen, fra å stå i ro for å få på potesokker og løpe til bussen på dem hjemmefra. Har han tenkt fortsette sånn vil det være en ære å få bære ham opp rulletrapper i fremtiden. Such a good boy jevnt over, han kan få ha noen nykker. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...