Gå til innhold
Hundesonen.no

Er det noen typer mat/drikke dere skulle ønske dere likte?


Turnip

Recommended Posts

Skrevet
Jeg skulle ønske jeg likte fetaost og oliven, fordi all vegetarmat man får kjøpt på restauranter, kafèer osv er dynget ned med feta, oliven og pinjekjerner, og det er litt pinlig når jeg spør om de kan fjerne det sånn at jeg bare sitter igjen med salatblader og brød...

Dessuten hadde det sikkert ikke gjort noe om jeg hadde likt konsistensen på bønner bedre slik at jeg hadde spist det oftere og fått i meg mer proteiner (som jeg ikke får fordi jeg ikke eter kjøtt og fisk).

Også skulle jeg ønske at jeg likte sånne merkelige oster som man får kjøpt i kjøledisken. Og at jeg likte å drikke melk.

Ah, ja, de merkelige ostene skulle jeg gjerne likt og. Er så fancy med ost, kjeks og vin! Mindre fancy med kjeks og vin :rolleyes: Har smakt blåskimmelost, og det var IKKE godt. Og den har skremt meg fra å prøve andre typer også.

Skrevet

Det måtte vært tomat og slike farris og vann med kullsyre. Tomat fordi at folk skal stappe de greiene oppi alt mulig rart, og farris må da være godt i varmen.

Det er mye jeg ikke lager til meg selv, men som jeg spiser om jeg blir servert det et sted. Ellers er største ønsket at jeg tålte litt mer mat enn det jeg gjør, og ikke blir dårlig hver gang man går på restaurant...

Skrevet

- Melk. Det er sunt, men utrolig fælt. Jeg greier å tvinge i meg litt i ny og ne.

- Løk. Siden det brukes til det meste. Føler meg så dum når jeg driver å pilker ut løken fra maten. Men sprøstekt løk liker jeg.

Og sikkert mye mer, siden jeg er så kresen når det gjelder mat.

Skrevet

Paprika og Tomat! Det ser så utrolig godt ut når folk spiser det, men jeg brekker meg hvis jeg prøver å spise det selv...

Skrevet

-Kaffe

-Øl

-Fisk?

-Løk.

-PAPRIKA

-Tomat

Og mye mer...

Kaffe hadde vært greit å kunne drikke en gang imellom når øynene blir smale, men det smaker jo dritt! Øl hadde vært noe å drukket i mine tidligere ungdomsår når jeg drakk alkohol, da hadde jeg nok ikke blitt så dritings hver gang... Men øl smaker jo bajs?

Pappa var fisker da jeg var mindre, men jeg har aldri likt fisk. Fiskekaker og fiskeboller går greit. Ordentlig fisk blir "ekkelt"

Løk er det jo på nesten alt man bestiller av mat, og det er ikke rent lite heller, og det er kjedelig å pelle av maten. Det gjelder paprika og tomat også.

Skrevet
Pappa var fisker da jeg var mindre, men jeg har aldri likt fisk. Fiskekaker og fiskeboller går greit. Ordentlig fisk blir "ekkelt"

Stikk motsatt av meg det der! Jeg takler ikke fiskeboller og fiskekaker, mens ordentlig fisk derimot, det er nam :rolleyes:

Skrevet
Stikk motsatt av meg det der! Jeg takler ikke fiskeboller og fiskekaker, mens ordentlig fisk derimot, det er nam :rolleyes:

Helt enig. I fiskeboller og kaker er det jo bare masse rester og det dem har til overs! Æsj.. :icon_cry:

Guest Christine
Skrevet

Kunne godt likt melk, tomat, paprika, løk, rømme, røde/grønne epler, ananas, pærer osv osv osv!

Skrevet

Jeg spiser det meste, ikke kresen i det hele tatt, men jeg skulle ønske som flere her at jeg likte oliven.

Kylling er jeg heller ikke overbegeistret for, kan spise i salater og hvis det er tilbredt med gode ingredienser, men bare grillet kylling, da snur det seg virkelig i magen min.

Ellers spiser jeg ikke blodpudding, lever og sild, og det skulle jeg ikke ønske at jeg likte heller for jeg virkelig hater det... det er de ENESTE tingene jeg ikke liker itillegg til kylling og oliven

Skrevet

Jeg eelsker oliven jeg da, så jeg er en sånn kuling *ler*. Kylling går fint ann i filèt, men å gnage av bein- eeeew, disgusting!

Skrevet

For dere som ikke liker fisk, prøv å lage fisk engang. Bare prøv å gjøre den litt mer delikat enn stekt tørr på en stekepanne. Noe som vi her i huset elsker, er lakse/ørret filet (nesten benfri) biter/stykker som du pakker i folie, og rundt fisken (inne i folien) har du det du liker av grønnsaker; purre,løk,paprika,champignon, you name it (om du liker noe da) så putter du det i ovnen i ca 40-50min (varmluft bruker jeg, ca 200grad). Server gjerne med salat, hasselbackpoteter/pommes frites/ båtpoteter/potetsalat/ris, ja egentlig det du måtte ønske. Så har du litt rømme e.l. lignende til. Evt en saus. Smaker himmelsk!:icon_cry:

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Blir det bare kaos om man har katter og hunder sammen i samme hus?  Hva slags erfaring har dere med det?
    • Vi hadde en elghund som stod og ulte ved døra hvis det var løpetisper innen en mils radius (satt på spissen), og en annen elghund som ikke brydde seg i det hele tatt, så det er nok i alle fall til en viss grad individbetinget. Ellers har jeg bare hatt relativt små hunder (6-8 kg), men det har kun vært tisper, og de har vært veldig enkle mtp. løpetid (lite blod, ikke noe særlig hormonpåvirking mentalt utover at det skal markeres hver 5. meter på tur). simira nevner livmorbetennelse, jeg vet ikke om det er mer vanlig på småraser, men min forrige hund fikk i alle fall det. Men skal man ikke drive med avl eller andre raserelaterte aktiviteter er det jo ikke verre enn at man kastrerer.
    • Hvordan er rasene hunden er blanding av? Og ikke minst foreldrene? Det er jo ulempen med blanding, det er vanskelig å gjøre grundig research, men foreldrene og evt. tidligere kull kan jo gi indikasjoner. Hvis det er bevisst blandingsavl så ville jeg uansett håpet at de ikke ville avlet på en hannhund som er slik, men samtidig så ville de da kanskje ikke avlet på blanding heller, om de var opptatte av genetikk. Jeg kan ikke veldig mye om miniatyrhunder, jeg har kjent et par hannhunder som var slik du beskriver, og et par som er helt greie. Når det er sagt er jo tispene også "kjent" for mer gneldring og innbilte svangerskap og livmorbetennelse, så man velger jo litt sine onder. 
    • Hei! Jeg er helt ny i liten-hund-verden. Har tidligere hatt springer spaniel, boxer og schæfer, men skal nå få en liten blandingsrase.  Jeg er så usikker på valget av hannhund eller tispe! Personlig har jeg ikke en sterk preferanse, har hatt to tisper og en hannhund, og heller nok kanskje mer mot hannhunder. Men jeg hører fra mange med små hunder at hanner kan være veldig vanskelig å få stuerene, at de markerer inne og at de er så stressa rundt løpetid i nabolaget feks at de står og uler ved døra osv. Dette er ikke noe jeg har vært borti med store raser, verken min egen eller venner sine (vært aktiv i NRH og NBF-miljø i 15 år, så vært borti en del forskjellige raser) i det hele tatt, så er det en typisk type atferd for små hunder, eller er det mer individbetinget? Vi legger så klart til rette for rotrening og passe aktivitetsnivå osv osv.  Hadde vært fint å høre noe annet enn skrekkhistorier om små hunder, for akkurat nå lener jeg veldig mot tispe.
    • Vi har hittil foret vår valp på 13 uker med fire måltider om dagen og har planer om å gå ned til tre måltider om dagen. Ved fire måltider ga vi frokost ca 07-07.30, lunsj 12, middag 16 og kveldsmat 19.30.  hvilke tidspunkter forer dere valpene deres og hva har fungert for dere?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...