Jump to content
Hundesonen.no

Dina sin hjemmeside


Recommended Posts

Spennende side, men synes den var litt forvirrende. Den ble liksom litt "offentlig" hvis du skjønner. Tenker litt på at innlogging står på høyre side, avstemning på venstre side og tilfelig bilde fra galleriet også vidre. I tillegg er det kanskje litt mange nyheter på første side?

Ellers veldig mye fint å lese og se og behaglige farger.

Link to comment
Share on other sites

Spennende side, men synes den var litt forvirrende. Den ble liksom litt "offentlig" hvis du skjønner. Tenker litt på at innlogging står på høyre side, avstemning på venstre side og tilfelig bilde fra galleriet også vidre. I tillegg er det kanskje litt mange nyheter på første side?

Ellers veldig mye fint å lese og se og behaglige farger.

Skal være enig at jeg sikkert kan kutte ned litt på informasjonsmengden på førstesiden. Litt av grunnlaget for at designet er blitt som det er blitt, er vel at jeg ikke er noe særlig tilhenger av sider med masse beveglige gifs og fjas, men liker det litt mer rene uten allt for mye forstyrrende elementer.

Håper innlogging og avstemning er motsatt av det du sier, det er det hvertfall her :icon_fun:

Login er satt på førsteside grunnet kommende tjenester som f.eks. brukerforum for hundeweb.no.

Kan ikke se noen grunn til å ikke ha avstemningen på førstesiden, greit å få vite hva folk syntes uten at de skal måtte trykke seg frem til denne avstemningen.

I og med at sidene er ganske anderledes enn mange andre hunde/dyr sider kan jeg nok være enig at den ser litt formell ut :P men håper budskapet, skrytet og infoen om dina er det som kommer godt frem, uten allt for mye fjas og sjas. Uansett tar jeg alle tilbakemeldinger til etteretning og takker for det.

btw: har du en button jeg kan linke med?? :P

Har ikke fått laget dette enda, akkurat nå sitter jeg å ser litt fotball. Men skal få laget noe i løpet av kvelden. :P

--

Christian og Dina

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteplanen etc langs gjerdet sånn at den inn graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
  • Veie opp med et dl mål på en bakevekt? Hvis du ikke har fått med fôrkopp med mål fra forhandler. Det kan du spørre om å få, de har det ofte til utdeling.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...