Jump to content
Hundesonen.no

MP3 spiller


Nirm

Recommended Posts

Sliter litt med MP3 spilleren. Lasta over en haug med filer i går, men de vil ikke spille i den rekkefølgen jeg vil. Og siden det er en lydbok, så er det litt vesentlig at de spilles i riktig rekkefølge... Prøvde å omorganisere via PCen i stad (bestemme at de skulle spilles i navnerekkefølge), men det skjedde ingen forandringer på selve MP3 spilleren.

Så rett og slett. HJELP! Hvordan får jeg filene i den rekkefølgen jeg vil ha? Er det ikke mulig å omorganisere de etter de er lasta inn?

Link to comment
Share on other sites

Dette spørs helt åssen mp3 spiller du har..Noen "hører" på rekkefølgen, andre må du lage egen spilleliste mens andre bare sorterer etter artist, sjanger osv av seg selv..

Link to comment
Share on other sites

Dette spørs helt åssen mp3 spiller du har..Noen "hører" på rekkefølgen, andre må du lage egen spilleliste mens andre bare sorterer etter artist, sjanger osv av seg selv..

Oki. Takker. Fant ingenting på den jeg har, men den er uansett alt for liten fant jeg ut, så jeg må ha større tydeligvis...

Så. Jeg trenger anbefalinger. God MP3 spiller. Størrelsen må være liten, god lagringsplass og rimelig penge. Jeg må kunne overleve at den ødelegges uten at jeg går konkurs liksom, siden jeg bruker den på jobb. Radio er ikke noe must.

1GB lagring bør vel holde noen timer? Dvs at den kan inneholde rundt 12-13 timer med lydfiler?

Link to comment
Share on other sites

Guest Christine

Hva med å bytte ut mobilen med det samme å kjøpe mp-3 mobil? :hmm:

Tror ikke man kan bytte minnekort på mp-3 spillerne nei..

Link to comment
Share on other sites

Du kan kjøpe PSP og bruke den til mp3, litt stor og klumput men, funker fett til bilder også :innocent:

Takker. Men litt håpløst (samt dyrt...) og dra med seg på jobb. Ikke bare å stikke unna i bukselumma...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Oi.sååååååå søt!🤩  
  • Mellom hver valp glemmer jeg hvor mye jobb det er. Denne lille hooligan er litt ekstra alt i tillegg, ingenting er trygt her hjemme per tiden. Men samtidig er det så mange små øyeblikk som er så koselig, hver gang de gjør noe nytt, mestrer osv. Heldigvis er hun også veldig kul å trene med, spent på hvordan hun er på sau! Fortell meg nå gjerne jeg ikke er ensom i å syntes det er litt slitsomt av og til, samt har prestasjonsangst for å få det bra til… Dagsferskt bilde av lille hooligan   I løpet av vinteren har jeg hatt besøk av Pil som jeg solgte som unghund, hun reiste hjem etter en date med en engelskmann for snart 3 uker siden. Så vi håper der kommer noen små i midten av april 🤞  
  • Aah Tusen takk! Var ekstremt deilig og lese!  Du har helt rett, har vært/ er inne på tanken på å gå han tilbake før han tar skade av å være her. Å du har helt rett i at alle ska ha det til «det går bra, det går over, det fikser seg» og det gjør kanskje det. Men er fortsatt usikker. Hjalp å lese dette! Men hadde egentlig bestemt meg for å gi meg selv litt mere tid og ikke forvente så mye av valpen og meg enda sia vi begge er forholdsvis ferske på dette. Men takk igjen! Nå følte jeg meg ikke så «annerledes» 💙 Er som du sier veldig viktig at det ikke bare fremstilles som solskinnsdager og grønne skoger og at man tabu belegger det å føle seg mislyktes🐾
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...