Jump to content
Hundesonen.no

Kennel/Hundepensjonat i Oslo-området


Toller

Recommended Posts

Vi skulle egentlig til Frakrike i sommer, men så må stefaren min jobbe med en spillefilm i sommer så plutselig kom den turen om to uker! :shocked:

Jeg trenger desperat hjelp! Jeg må betale selv, så det kan ikke være så dyrt :) Og ikke for langt unna Oslo, for da får jeg ikke satt fra meg Phoebe (pga. en litt lat mor :) ) Førstevalget er egentlig Hundens Ferie, men siden de bare har i sommerferien blir jeg nødt til å finne en annen løsning :)

HJÆLP!

Link to comment
Share on other sites

Ja, det er jo Drøbak da...men det er verdt kjøretiden ut dit! Hundens ve og vel betyr tusen ganger mer enn de 20 min det tar å kjøre fra Oslo...Og jeg betaler heller evt litt ekstra for å føle meg trygg på at hunden ikke mistrives i den tiden jeg er borte.

Link to comment
Share on other sites

Er ikke hundens ferie BcAmira sin? eller er jeg på bærtur? Send henne PM og hør da vel..

Har snakket med henne tidligere :)

Nå ser det ut til at Tine kan passe, det er jo supert! :) Takk Tine! :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lenge siden jeg målte henne, men 50 - 55 ish cm høy og ca 20kg.    og som simira nevner så er det nok værre med butikker og sånt ja. Du får nok sitte på uteservering da. ☺️
  • Jeg kjøpte meg leilighet med slitemerker etter dyr. Er det parkett der kan du nesten banne på at det blir merker etter klør etterhvert uansett. Jeg har også leid ut leilighet til noen som skaffet seg valp mens de bodde der og der så vi ingenting på gulvet, men der var det også linoleum som stort sett tåler mer.    Utleier vet hvilken risk de tar tenker jeg når de leier ut til noen med dyr, og uhell kan skje den beste. Det er derfor man har depositum. Som utleier kan man også ha utleieforsikring som også eventuelt dekker sånt.    Som leietager så hadde jeg nok lagt opp til suksess med valpebinge/bur når jeg ikke kan følge med/til hjemme alene bruk. Jeg husker vi hadde beaglen løs på badet når han var liten for der var det mest hardført og minst ting å ødelegge. (Gikk løs på innholdet i bosset noen ganger da 🤮 ) Dog må man jo da ta hensyn til eventuelt gulvvarme og sånt da.   Hamstre inn diverse tygg og leker som er lov for hunden å eventuelt ødelegge når det klør i tennene og har lopper i blodet. Fylt kong/toppl/sodapup/lickimat, eventuelt også fryse dem er fint tidsfordriv for dem. Gå valpekurs også så får du hjelp også om det er noe du sliter med. Og også husk å lære valpen ro, ikke alle som helt klarer å finne roen selv når de er alene uten søsknene sine lengre. 
  • Gleder meg så på dine vegne! Og spent på hva du ender opp med! 😁
  • Har med hensikt leid eldre leilighet med noe slitasje fra før av med valp, og passet godt på at det ikke ble unødvendig slitasje selvsagt. (Nå som vi eier nesten ny bolig og hatt valp ser man bruksmerker veldig mye lettere for å si det sånn.) Synes ikke det er helt god dyrevelferd å la en valp være mer i binge enn løs, så noe slitasje må man regne med selv om man passer godt på. 
  • Tispen hadde stådager, sto for andre hannhunder, men ikke den utvalgte. Ble inseminasjon.  Har det noe å si for valpene? og kullet sånn i helhet? Er det negativt??  Hadde dere kjøpt fra denne tispen?  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...