Jump to content
Hundesonen.no

Albin har blitt onkel


Monab88

Recommended Posts

Guest Jonna

Grattis Onkel Albin :icon_fun:

Lurer på om keisersnitt er noe som går nå jeg <_< Veterinæren jeg var hos hadde hatt 3 keisersnitt iløpet av påskehelgen, og det var ikke normalt (+ fødselshjelp på kalv)

Link to comment
Share on other sites

Navnet på de to små skulle egentlig være Chmitt og Chmule, men siden det bare var en som levde og den ble tatt med keisersnitt ble navnet Nellyvill's Cheiser Chnitt :P

Bilder av skjønningen noen timer gammel :)

http://www.kennel-nellyvill.com/valpeplaner/c-kull.htm

Han er så utrolig nydelig :D

Link to comment
Share on other sites

*smelt*

Vi hadde berner for mange mange år siden.

En gang berner, alltid berner.

Hadde det ikke vært for allergien min hadde det blitt ny berner etter den første.

Savner den hunden så masse.

Lykke til med Cheiser Chnitt, artig navn!

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Nye bilder av valpen, som forøvrig ble hetende Nellyvill's Copyright "Jonas", og blir boende hos oppdretteren sin :D

TurtilLauglovatne066.jpg

TurtilLauglovatne068.jpg

TurtilLauglovatne085.jpg

Jonas og tante Bella

TurtilLauglovatne092.jpg

TurtilLauglovatne093.jpg

TurtilLauglovatne094.jpg

TurtilLauglovatne095.jpg

TurtilLauglovatne113.jpg

TurtilLauglovatne115.jpg

Er han ikke skjønn? :icon_cry:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
  • Veie opp med et dl mål på en bakevekt? Hvis du ikke har fått med fôrkopp med mål fra forhandler. Det kan du spørre om å få, de har det ofte til utdeling.
  • Min valp skal ha 49 g av royal cannin puppy mini 2-10 måneder. Hvor mye er dette i dl?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...