Jump to content
Hundesonen.no

Rødt skjerf med forskjellig skrift på


Recommended Posts

Naboen sin hund har fått et sånt skjerf som det står "mammadalt" på og et som det står "Make my day" på, syns de var skikkelig artige, hun hadde kjøpt sine i Sverige, men hørt at det er å få tak i Norge også.

vet noen om evt nettbutikker eller noe som selger de?

Silje

Link to comment
Share on other sites

Naboen sin hund har fått et sånt skjerf som det står "mammadalt" på og et som det står "Make my day" på, syns de var skikkelig artige, hun hadde kjøpt sine i Sverige, men hørt at det er å få tak i Norge også.

vet noen om evt nettbutikker eller noe som selger de?

Silje

Tror de ofte seler de på ustillinger. Jeg køpte mine på NKK Bø. Det står "Matmor er singel" på den ene :ahappy: og "KAMPHUND-Jeg kjemper mot overvekt" på den som Gobben har (han er alltid 2 kg for lett...) :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Jeg har mange av de røde skjerfene :

Mammadalt

Mamma`n min er single

Jeg er ikke så farlig som jeg ser ut til

Sjarmøren

Jeg har kjøpt mine i Sverige og betalte ikke stort for dem, 29 kr stk eller noe sånt. For de som bor nærme svenskegrensa i Østfold så er dyrebutikken på det store nordbysenteret meget bra og billig på slikt stæsj.

Link to comment
Share on other sites

Aiko har et sånt som det står "Kamphund! Jeg kjemper mot overvekt" på. Vet vi har bestilt de inn til butikken, men det er litt langt for deg å reise kanskje ... hehe.

Jeg skal helt klart ha fler av de når vi får de inn!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Vri opp en vaskefille eller tyggeknute i vann og legg den i fryseren. Kulden lindrer kløen i tennene.
  • Hei! Etter å ha vært uten hund en stund nå er tiden innen for å begynne planleggingen av neste, tenkt til 2025. Jeg har noen tanker om rase selv, eller rettere sagt det er flere raser som ikke er aktuelle. Hunden kommer til å leve i en familie på fire(to barn på 5 og 7 år) å ha mulighet til å enten være med på jobb eller være hjemme med den andre parten på hjemmekontor.  Hunden kommer til å få ca. 1 time med fysisk aktivitet hver dag, pluss mental trening retning av det vi skal drive med.  Planen min er å konkurrere i lydighet å håper vi klarer å klatre oppover i klassene. Ellers litt smeller og nosework på si.  Det er viktig for meg at hunden(rasen), selv om man selvfølgelig må ta høyde for individuelle forskjeller er en stødig og trygg hund som kan være med familien på det meste. Ønsker en hund som har høy samarbeidsevne. Det er også et stort pluss om den ikke flyr etter vilt i skogen. Størrelse og pels har ingenting å si.  Forslag til rase? 🙂
  • Jeg vet at svar mitt er preget av at vår tispe ble operert for halvannet uke siden. Så jeg vil ikke skremme deg. Men med løpetid og redusere matlyst så ville jeg fulgte nøye med på formen. For livmorbetenelse er skummelt.  Om dere er usikre så ta en telefon til vetrinær og spør.  Men det kan være så enkelt som nye hannhunder i nærheten.     
  • Hei Kløing i tennene er satt i gang for fullt, og tennene faller fortere enn jeg rekker å følge med føler jeg. Med det så kommer også BITING! 🥲 Finnes det noe jeg kan gi valpen min som kan hjelpe mot kløen? Han har et bein spesielt for kløe i tenna (Nylabone), men hendene til mor er mye morsommere å tygge på. I tillegg så får han vanlige tyggebein han kan kose seg med (de med kylling rundt). Er det også vanlig at de sover mindre på denne tiden? At det gjør vondt når voksentennene kommer ut, og at han ikke vil sove pga. det?
  • Jeg har nylig kjøpt meg valp selv og bor i leiebolig. Huseier har på en måte tatt en risk med å leie ut til meg som har katter og nå hund i tillegg, men jeg har gjort så godt jeg kan for å unngå skader. Valpen min hadde grinder, men han hatet å være i de (han liker å sove i gangen) så de er ikke veldig i bruk lenger. Han har ikke ødelagt noe som jeg har sett, og jeg har en relativt liten leilighet (45kvm) hvor han er avgrenset til stue, kjøkken og gang. Boden har han null tilgang til (lukket dør til enhver tid), badet har jeg grind til (han gikk i kattedoen) og soverommet får han kun være i på natten. Da har jeg mest mulig oversikt over han. Uhell på gulvet skjer, det gjelder bare å tørke det opp fortest mulig tenker jeg. Har du gulvtepper og hunden tisser på de så pass på at du lufter og sjekker at det er tørt under teppene, så unngår du skader i gulv. 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...