Jump to content
Hundesonen.no

Hvordan få mange lesere?


Muffins

Recommended Posts

Heisann! Har begynt på en blogg, og synes det er skikkelig gøy med den, hehe :ahappy: Men, hva er vitsen med å skrive blogg hvis du ikke har noen lesere?! Er jo litt artig når du har noen som klikker innom av og til. Noen forslag til hvor og hvordan man kan reklamere for bloggen? Gjøre den litt populær! :icon_fun: http://challabe.blogg.no :)

Link to comment
Share on other sites

Pussig at denne tråden skulle dukke opp nå. Jeg gikk på kontrollpanelet for å stille klokka mi på sonen i går. Det klarte jeg selvfølgelig ikke, men jeg fant ut av bloggfunksjonen, så nå har jeg blogg her. Regner bare med at folk som gidder finner ut av det selv, jeg. Aner jo ikke hvordan jeg fant den selv, engang. Nesten :ahappy: ! Men det er jo en idê, da. Lag deg blogg på sonen, så leser iallfall kanskje noen sonister den! :)

Link to comment
Share on other sites

Som Espen skrev, så må du spre linken rundt om. Eks link til bloggen din om du kommenterer i andres blogger etc.

En annen ting er å oppdatere den ofte nok, og ha et innhold som gjør at folk kommer tilbake.

Link to comment
Share on other sites

Hvis folk vil ha meg som leser er det bare å skrive i gjesteboken min og min blogg. Jeg må alltid svare. Står det noe interessant på sidene, ser jeg gjerne innom hver dag.

Altså: Du må være flink til å skrive i gjestebøkene og bloggene på de sidene du er innpå selv. Da legger du selvfølgelig igjen en link til din hjemmeside/blogg :)

Forresten, det var veldig fin blogg du hadde laget :P

Lykke til :P

Link to comment
Share on other sites

Hva gjør at jeg leser en blogg?

Bilder - mye bilder, gode bilder, interessante bilder.

Formuleringen - den må være godt skrevet, og den må beskrive mer enn f.eks slik; "i dag gikk vi på tur. xxx var såååå søt når h*n kom løpende hver gang jeg ropte. På kvelden satt vi i sofaen. Det var koselig."

Trening - Det er koselig å lese om turer og sånt, men jeg leser hvertfall mest av de bloggene der det trenes på noe, og der treningen er godt beskrevet.

Til sist - oppdateringshyppighet - desto oftere du oppdaterer, desto flere lesere får du ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Vri opp en vaskefille eller tyggeknute i vann og legg den i fryseren. Kulden lindrer kløen i tennene.
  • Hei! Etter å ha vært uten hund en stund nå er tiden innen for å begynne planleggingen av neste, tenkt til 2025. Jeg har noen tanker om rase selv, eller rettere sagt det er flere raser som ikke er aktuelle. Hunden kommer til å leve i en familie på fire(to barn på 5 og 7 år) å ha mulighet til å enten være med på jobb eller være hjemme med den andre parten på hjemmekontor.  Hunden kommer til å få ca. 1 time med fysisk aktivitet hver dag, pluss mental trening retning av det vi skal drive med.  Planen min er å konkurrere i lydighet å håper vi klarer å klatre oppover i klassene. Ellers litt smeller og nosework på si.  Det er viktig for meg at hunden(rasen), selv om man selvfølgelig må ta høyde for individuelle forskjeller er en stødig og trygg hund som kan være med familien på det meste. Ønsker en hund som har høy samarbeidsevne. Det er også et stort pluss om den ikke flyr etter vilt i skogen. Størrelse og pels har ingenting å si.  Forslag til rase? 🙂
  • Jeg vet at svar mitt er preget av at vår tispe ble operert for halvannet uke siden. Så jeg vil ikke skremme deg. Men med løpetid og redusere matlyst så ville jeg fulgte nøye med på formen. For livmorbetenelse er skummelt.  Om dere er usikre så ta en telefon til vetrinær og spør.  Men det kan være så enkelt som nye hannhunder i nærheten.     
  • Hei Kløing i tennene er satt i gang for fullt, og tennene faller fortere enn jeg rekker å følge med føler jeg. Med det så kommer også BITING! 🥲 Finnes det noe jeg kan gi valpen min som kan hjelpe mot kløen? Han har et bein spesielt for kløe i tenna (Nylabone), men hendene til mor er mye morsommere å tygge på. I tillegg så får han vanlige tyggebein han kan kose seg med (de med kylling rundt). Er det også vanlig at de sover mindre på denne tiden? At det gjør vondt når voksentennene kommer ut, og at han ikke vil sove pga. det?
  • Jeg har nylig kjøpt meg valp selv og bor i leiebolig. Huseier har på en måte tatt en risk med å leie ut til meg som har katter og nå hund i tillegg, men jeg har gjort så godt jeg kan for å unngå skader. Valpen min hadde grinder, men han hatet å være i de (han liker å sove i gangen) så de er ikke veldig i bruk lenger. Han har ikke ødelagt noe som jeg har sett, og jeg har en relativt liten leilighet (45kvm) hvor han er avgrenset til stue, kjøkken og gang. Boden har han null tilgang til (lukket dør til enhver tid), badet har jeg grind til (han gikk i kattedoen) og soverommet får han kun være i på natten. Da har jeg mest mulig oversikt over han. Uhell på gulvet skjer, det gjelder bare å tørke det opp fortest mulig tenker jeg. Har du gulvtepper og hunden tisser på de så pass på at du lufter og sjekker at det er tørt under teppene, så unngår du skader i gulv. 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...