Jump to content
Hundesonen.no

Hvil i fred Tilda


SaraS
 Share

Recommended Posts

Utrolig at jeg nå skriver dette. Om Tilda!

Hun skulle jo alltid være sammen meg. Skal jeg leve videre uten min lille venn, min lille "bille". Jeg har aldri blitt så nære ett dyr før, men Tilda grep meg fra første stund.

Tilda, jeg var sammen med deg den dagen du ble født, jeg var sammen med deg den dagen du døde. Nesten hver natt i over fem og et halvt år sov du på magen min under dyna.

Savnet blir så stort at det er vanskelig å takle. Min lille engel!

Du ble så fort syk, de sa det var noe med leveren din..jeg rakk ikke å bli vandt til tanken om at du i det hele tatt kunne dø.

Hva gjør jeg uten deg!

...vanskelig å se for seg at jeg skal slutte å gråte.

Tilda "lille bille" 31.08.01 - 29.03.07

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Oi.sååååååå søt!🤩  
  • Mellom hver valp glemmer jeg hvor mye jobb det er. Denne lille hooligan er litt ekstra alt i tillegg, ingenting er trygt her hjemme per tiden. Men samtidig er det så mange små øyeblikk som er så koselig, hver gang de gjør noe nytt, mestrer osv. Heldigvis er hun også veldig kul å trene med, spent på hvordan hun er på sau! Fortell meg nå gjerne jeg ikke er ensom i å syntes det er litt slitsomt av og til, samt har prestasjonsangst for å få det bra til… Dagsferskt bilde av lille hooligan   I løpet av vinteren har jeg hatt besøk av Pil som jeg solgte som unghund, hun reiste hjem etter en date med en engelskmann for snart 3 uker siden. Så vi håper der kommer noen små i midten av april 🤞  
  • Aah Tusen takk! Var ekstremt deilig og lese!  Du har helt rett, har vært/ er inne på tanken på å gå han tilbake før han tar skade av å være her. Å du har helt rett i at alle ska ha det til «det går bra, det går over, det fikser seg» og det gjør kanskje det. Men er fortsatt usikker. Hjalp å lese dette! Men hadde egentlig bestemt meg for å gi meg selv litt mere tid og ikke forvente så mye av valpen og meg enda sia vi begge er forholdsvis ferske på dette. Men takk igjen! Nå følte jeg meg ikke så «annerledes» 💙 Er som du sier veldig viktig at det ikke bare fremstilles som solskinnsdager og grønne skoger og at man tabu belegger det å føle seg mislyktes🐾
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...