Jump to content
Hundesonen.no

Apportbukk


Recommended Posts

Jeg trenger ny treapportbukk, den jeg har nå er supermyk og får merke bare jeg puster på den. Jeg vil derfor ha en sterkere apportbukk denne gangen, men finner ikke noe i dyrebutikkene jeg har sett i her i byen. Noen som vet om noen nettbutikker som har litt sterkere apporter? Helst etter erfaring, så jeg ikke kjøper katta i sekken igjen..

Link to comment
Share on other sites

Guest Gråtass

Jeg kjøpte mine i danmark til en billig penge og av god kvalitet. Det var sikkert ikke til så stor hjelp for deg, men jeg kan fortelle hvor du IKKE skal kjøpe, så slipper du ihvertfall ett bomkjøp. De de har på canis er utrolig dårlig kvalitet, min knakk i to etter to mnd, og min hund lager ikke flisfabrikk av apportbukker. Jeg har en liten schäfer (26kg) og hun apporterer 600 grams eller tyngre.

Hvis du vil bestille på nettet så har gappay og eurojoe gode bukker, men tror ikke de har så mye å velge i små størrelser.

Lykke til!

Link to comment
Share on other sites

Hoho - jeg bestilte jo fra petandplay da, og var så fornøyd med både inkludert frakt i prisen, kvaliten og alt. Så åpnet jeg pakken i posten i dag, og så den gigantiske apportbukken. Ingen feil fra butikkens side altså, men i mitt hode hadde jeg liksom sett for meg 650g som litt nettere og smalere :)

Prøvde den litt med Ace i stad, og hun synes det var kult nok. Får se om jeg selger den videre eller om jeg beholder den - kvaliteten, frakten og leveringstiden fra butikken var det hvertfall ingenting å si på :P

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteplanen etc langs gjerdet sånn at den inn graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
  • Veie opp med et dl mål på en bakevekt? Hvis du ikke har fått med fôrkopp med mål fra forhandler. Det kan du spørre om å få, de har det ofte til utdeling.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...