Gå til innhold
Hundesonen.no

Stay off på stoff?


Recommended Posts

Poppy insisterer på å tygge av hjørnet på teppet vårt. Vi har ikke lyst til å fjerne det, for det er også der hun sover om natta, men hvordan får vi henne til å slutte?

Da hun likte å tygge på stolben forsøkte vi med både eddik og sitronsaft, men endte bare opp med at hun begynte å slikke på møblene i stedet (slapp bitemerker da...). Så hjemmeremedier funker ikke så bra. Vi har vurdert å kjøpe sånn stay-off spray som smaker vondt, men er det noen som vet hvordan den er å bruke på stoff som tepper?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Get Off-spray (hvis det er det du mener), som man får kjøpt i dyrebutikken går helt fint an å spraye på tepper i alle fall. Er jo bare å lese på flasken, eller høre med de som jobber der.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som LiLi sier, kan du godt bruke GetOff-sprayen du får kjøpt i dyrebutikken. Den skal ikke skade tekstiler.

Jeg ville kanskje heller forsøkt bitterspray, noe du også får kjøpt i dyrebutikken. Smaker omtrent det samme som Go'Negl.. Bitterspray er kjekt å ha stående uansett da kan brukes på alt som du ikke vil hunden skal slikke/bite/tygge på.

Eller fjern det fristende teppet, som Ricco sier.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bitter Bite hjalp ikke. Poppy tygger like fornøyd, så da blir det vel å fjerne teppet. Jeg burde jo visst at det ikke ville funke. En valp som synes sitronsaft og eddik smaker godt, vil nok ikke vemmes av BitterBite...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...