Gå til innhold
Hundesonen.no

Vingle

Medlemmer
  • Innholdsteller

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Hemmelig
  • Hunderase
    Lousiana Catahoula Leopard Dog

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Vingle's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Så fin hun er kjempesøt.. hihi
  2. noe så søtt.. Whippet'er er jo bare så kul
  3. Vingle

    Aro

    Supernusselig! Gratulerer så masse og lykke til
  4. Vingle

    Anita

    Jeg har ikke hørt med noen rase/oppdretter klubber i utlandet, men det er jo kanskje en mulighet... Tingen er at jeg får meg ikke til å gjøre noe som helst angående det å omplassere henne. Det er så vanskelig. Bare tanken på det gir meg helt vondt inni meg. Men jeg føler jeg iallefall bør begynne å tenke på det og se på muligheter. En foravtale hadde jo kanskje fungert bra. Meg jeg er usikker på om det er reelt å få til. For da bør jo det være noen som bor ikke så alt for langt unna. Og det å finne rette personer da tror jeg kunne blitt vanskelig. Dette er jo virkelig ikke en rase som passer til hvermansen. Og det å generelt finne nye eiere til henne, foravtale eller uten, ser jeg på som en utfordrende oppgave. Jeg vil tørre å påstå at det er en rase for de få og litt spesielt interesserte. Kan være jeg er en smule negativ nå kun fordi jeg ikke vil omplassere henne. :/ Men jeg har ikke noe hastverk, snarere tvert i mot. Og jeg har heller ikke bestemt meg helt for å omplassere/selge men jeg heller mot det. Forøvrig om det er noen her som er, eller vet om noen som er veldig interessert så er det bare å skrive en IM. Men som sagt, det er ikke sikkert enda om jeg klarer å "kvitte meg" med henne... Hun er jo gullet mitt...
  5. Vingle

    Anita

    Ja hun er en skikkelig flott hund. På alle måter... Men nå ser det desverre kanskje ut som jeg må omplassere henne. Noe jeg finner kjempetrist Det har jo lenge vært en drøm for meg å få en Catahoula og etter jeg fikk henne har jeg ikke vært et sekund skuffet, det er en fantastisk rase. Og min "lille" Anita har ikke vært noe unntak... Hun er en kjempegod hund. Og jeg var hundre prosent overbevist om at jeg hadde funnet rasen for meg. Men ting går ikke alltid som planlagt, og nå pga jeg har fått diagnosert en kronisk sykdom kan ikke jeg ha en så aktiv og krevende hund i lengden. Jeg har vel egentlig ikke helt valgt å innse dette selv enda. Og jeg får meg ikke til å legge henne ut for salg. Hun er jo drømmen min som gikk i oppfyllelse! Så det er jo skikkelig trist... Men begynner det å synke mer og mer inn at dette kanskje ikke kommer til å fungere. Hun kommer ikke til å få det hun trenger/fortjener og jeg får ikke fullført visjonene mine treningsmessig med henne... Så hva gjør man da? Hvordan skal man klare å selge den hunden man er blitt så ufattelig knyttet til og glad i? Jeg aner ikke. Slike ting er alt for tungt..
  6. Vingle

    Anita

    Kanskje på tide med litt nye bilder nå som våren er kommet :) Må smake litt på treet ^^ Smake litt mer på ett annet tre... Rulle seg litt... plaske litt i dammen... før man prøver seg i sjøen, men det var forsatt litt kaldt syntes Anita... hihi ^^ så da spiser man litt på en pinne Men pinnene som andre har smaker alltid best... Og så hopper man litt rundt for å tørke pelsen :)
  7. Vingle

    Anita

    Oppdatering ja.. hehe.. Jeg er ikke så flink til det, ei heller noe særlig flink å ta bilder... Men.. Det går veldig bra med Anita. Og jeg syntes jo selvfølgelig hun er verdenst nydligste og fantastiske hund. Stor er hun blitt, godt over 20 kg sist jeg veide henne og hun er nok sikkert blitt tyngre siden den gang... Som hund (og rase) er hun alt og jeg håpte på og forventet meg, og mer til, både på godt og vondt. Hun er utrolig milijøsterk, lærevillig, ufattelig sta, en skikkelig klovn innendørs, høylytt utendørs innen lek og "arbeid", utolmodig, hengiven, utholden, lat til tider, frekk, leken, brelete, hard, tøff, voldsom, pen, sjarmerende, vanskelig, smart, spesiell, kosete, og så er jeg overbevist om at dyret har sin egen sans for humor.. hihi Litt bilder, er jo det som pleier å være kjekkest uansett.. hihi Jeg er forresten superdårlig til å ta bilder så... Og modellen min står sjeldent i ro.. dårlig kombo.. hihi Et bilde fra litt idligere i høst/vinter... Frisbee er gøy..! Ute i snøen nå nylig Anita er veeldig glad i å rulle seg i/over ting... Hun ruller seg over bl.a over pinner, hestemøkk, spennende gresstuster, småstein.. og nå også snø...
  8. Vingle

    Anita

    Nå er det en uke siden jeg var i Tsjekkia for å hente hjem det lille vidunderet mitt. De første dagene etter reisen var hun litt slapp og trøtt som forventet, men det tok ikke lange tiden før hun våknet til live og ble en skikkelig liten piraya.. også som forventet.. Hun er en skikkelig deilig liten valp, utrolig milijøsterk og en real tøffing. Skal bli spennende å se etterhvert som hun vokser opp Men nå... litt bilder.. snuse litt rundt... "lek med meg da.."
  9. Vingle

    Molly

    ser ingen bilder...
  10. Hvor mange raser er han blandet av?
  11. Nå er jeg kjempedårlig på å gjette blandinger, man han var nå iallefall ufattelig nydelig
×
×
  • Opprett ny...