Gå til innhold
Hundesonen.no

BDD Girl

Medlemmer
  • Innholdsteller

    895
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Hunderase
    Snart bedliss

Nylige profilbesøk

4,795 profilvisninger

BDD Girl's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hunden er ca. 3 år gammel og het Stella før den ble omplassert. Er det noen som kjenner til denne hunden? Kan dere ikke sende meg en pm da for jeg lurer så på hvordan det går med henne.
  2. BDD Girl

    Basenji

    TonjeM: Tusen takk for at du tok deg noen minutter før oppvasken (den forsvinner desverre ikke av seg selv har jeg erfart) og delte litt av hverdagen med deg og din lille Basnji. Jeg fikk meg en god latter her, hun klarer helt klart å løse ting ja. Og det er jo ganske logisk da, hvorfor komme seg ut av selen før det er ytterst nødvendig, som en lunsj på McDonald
  3. BDD Girl

    Basenji

    nowisclee: Tusen takk for dine opplevelser med rasen og om hvordan din hund er. Også så søt som hun er da
  4. BDD Girl

    Basenji

    Fikk tips om å legge inn spm mitt her, så da gjør jeg det. Har ikke gått gjennom infoen som står her om rasen men skal gjøre det nå. Spm: Var en tur på McDonald på Vestby i dag og på hytteområdet rett ved var det utstilling av Basenji. Vi måtte jo bort og titte litt på hundene og er egentlig ganske nysgjerrig på hvordan rasen er. For man har hørt så ymse og lest like så. Noen sier man ikke kan dressere dem, andre mener man kan dressere dem, noen sier de ikke går med barn, andre sier de elsker barn, noen sier de må leve i flokk, aNå får man som regel masse forskjellig om hunderaser man spør om men tror aldri jeg har vært så forvirret noen gang som når det kommer til denne rasen. Det var desverre ikke tid til å prate med noen av utstillerene, så derfor spør jeg her. Nå vet jeg at det er (mener å huske vaffal) en oppdretter av Basenji her inne og kanskje noen flere som har rasen. Kan ikke dere fortelle litt om den? Og dere som kanskje ikke har rasen men som har noe erfaringer med den, hva synes dere om den?
  5. Nei, skrifttypen er ikke lik. Det ser ut som du bruker Arial eller Times New Roman på Tara sin side mens på Ganzie sin side ser det mer ut som Comic Sans eller noe. I tillegg er skriften på ordet Stamtavle på Tara sin side større en den er på Ganzies.
  6. Har ei venninne/bekjent som skal kjøpe seg hest og googlet navnet til selgeren. Da kom det opp link til hestemarked.no, men denne lot seg ikke åpne. Det lille man kunne lese virket ikke særlig positivt og vi tror at Blue Mist er hesten kjøpt fra denne selgeren så om noen kjenner eieren, kanskje de kunne be dem sende meg en pm?
  7. BDD Girl

    Rottweiler

    Det er mange avlsgodkjente rottiser fra rottweiler klubben som mentalt sett er elendig og gir elendig til avkom. To røde sløyfer og en Funksjonsanalyse er ikke ensbetydende med at bikkja er bra. Flere av de godkjente som har ligget på hannhundlista til rottisklubben er hunder med en mentalitet som jeg aldri ville hatt noen valp fra uansett hvordan rase det måtte være med utageringer i ringen både mot andre hunder og folk. Når du skryter så av godkjente avlshunder fra norsk rottisklubb kan du jo komme med masse god ord omrolex da, champion, ipo og godkjent fa? Og når man ser på en fa så skal man se på hva som ligger i forhold til hverandre.En godkjent fa gjør at de slenger bikkja på avlslista og folk går fem på og risikerer kjøpe en valp etter hunder med stor skarphet og lavt mot. Hipp hurra det vil vi alle ha liksom. Xato har gjort det bra han og han har en bra mentalitet også og er vel av de godkjente på lista de siste åra som man kan si det om. Å troi blindt at valper godkjent etter rottisklubbens regler er bedre enn f.eks da kull hos Kimura som ikke havner på lista er ikke bestandig lurt.Det har noe med hva oppdretteren sitter med av kunnskaper også. Og Kimura sitter med en del mer kunnskaper og kjenner vel rasen en god del mer enn enkelte som sitter i styret hos nrk om dagen. Gode oppdrettere klarer avle frem hunder med stabil mentalitet, sunn helse og et godt utseende i tillegg til gode bruksegenskaper uten denne oppskrytte godkjenninga til rottisklubben.Det er så mange som har brent seg på å kjøpe etter godkjente kombinasjoner som så sterkt annbefales.
  8. Og jeg griner *snufs* Fine hunden han var. Også ler jeg litt da. Men du, når kommer boka? Du skriver så sabla bra og alle de historier du har, samle dem sammen og send til alle forlag rundt om. Noen må jo bare ville utgi det. Folk elsker jo hundebøker og historier om andre folks gale hunder. Se bare på Marley&Me, selger som bare det om dagen, så noen smarte forlag burde jo se et lys i det fjerne og skjønne at dette er det penger i for dem, og masse underholdning til oss som garantert vil kjøpe denne boken. Jeg tilbyr meg å fritt lese den inn på lydbok også.
  9. Belgerpia: Hvordan får du sjekket HD statestikken over blandingshunder på Dogweb? Klarer ikke finne frem til det jeg. Får ikke brukt dogweb på firefox så jeg bruker google chrome, når jeg skal sjekke statestikk på hd på en rase så får jeg opp new_owners.nkk ,men det får jeg ikke åpnet. Noen tips? Hva gjør jeg.
  10. Å herregud! Jeg går og spikrer gele på veggen jeg. Dette er jo bare renspikka kverulering som du driver med. Så jeg ser jo at å forsøke svare på det dere spør om ikke fører noen vei med seg. Trenger ikke dra dit for å skifte mening. Har hatt hund på pensjonatet der mm. Det holdt for meg. ;-)
  11. Du burde kanskje LESE svaret mitt et annet sted her! Og med å lese så mener jeg LESE og ikke bare fokusere på at jeg er i mot den spekuleringen som visse oppdrettere driver med med kun ett formål for øye. Det er riktig det som MariaN skriver om årsaken, jeg er ikke i mot balndingshunder. Jeg er i mot bevisst avl på dem utelukkende for å tjene penger. Men jeg ser jo at du og flere ikke klarer eller vil se og skjønne det jeg skriver og helelr da komme med påstander om at jeg ikke liker blandingshunder og det er en forbrytelse å like dem. Og det får du da bare fortsette med, men da ser jeg jo at å forsøke å svare saklig og forklarende til enkelte av dere har like stor effekt som å spike gele på veggen.
  12. Arvbarheten er like stor ved blandinger som ved renraser: 50/50. Ved avl på samme rase har man i grunnen kun "en" type sykdom å forholde seg til. Hos to forskjellige raser har man "to" sykdommer. Vi har ca. 400 godkjente hunderaser her i landet, og en av dem burde fylle de krav man ser etter hos en hund. Så jeg ser ikke grunnen til å avle frem blandinger uten annen grunn enn å tjene penger. De fleste oppdrettere av raserene registrerte hunder avler for å bidra med noe til rasen, for å hjelpe til med å fremme rasen. Dette kan man ikke, om man så legger aldri så mye godvilje til, si at en som avler på blandingshunder gjør. Eneste grunnen til slik avl er penger. Og det ser man på antall kull som blir født og de lovnader som kommer fra oppdrettere. Eneste avlen på blandingshunder jeg synes er greit er de som avler mot et bestemt formål og sjelden selger hundene sine fordi de avler dem frem for å bruke dem til noe. Dette gjelder enkelte jegere og det gjelder trekkhundfolk som avler frem Alaska Husky. Oppdrettere av ulike blandinger som får fancy navn har ett formål: Penger! For enkelhetens skyld: 400 NKK registrerte raser (ca - tall, gidder ikke søke opp) og penger. Årsak til at jeg ikke liker avl på blandingshunder.
  13. Sykdom kan det jo være greit å kjenne til? Eller nervøsitet? Agressjon? Men det er klart, slikt finnes vel ikke hos blandingshunder, for de skal man ikke stille ut.
  14. Amen. Det er bare så innmari synd at de som har eller vil ha blandingshund (eller har hatt) de tror at man er så i mot blandingshunder fordi man heller anbefaler folk å kjøpe seg en renraset hund. Det later til at så mange ikke klarer eller vil se de faktiske årsaker fremfor å føle seg snurte og komme med fraser om at blandinger er friskere enn andre hunder (for det står det på wikipedia) og en gang var alle hunder blandinger og da at vi som anbefaler renrasede registrerte hunder og også gir god forklaring på hvorfor, nei, vi er bare i mot blandinger og liker dem ikke vi. Bare så innmari trist at noen støtter slike oppdrettere.
  15. Superdupert :-) Da skal jeg sende smiskemailer til butikkene i området :-)
×
×
  • Opprett ny...