Jump to content
Hundesonen.no

klaraolivia

Medlemmer
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About klaraolivia

 • Rank
  Nykommer

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Hunderase
  Goldendoodle

Recent Profile Visitors

3443 profile views
 1. Hei

  Jeg får ikke til denne hjemme siden.

  Jeg har et goldendoddle kull som er født forige uke. Der finns mange valper ledige.

 2. Takk Emma, for godt begrunnede grunner til å sjekke litt utover mor og far! Dette skal vi virkelig ta til etterretning nå vi ser på hunder ;-)
 3. Men kanskje for forumet generelt? ;-) Noen som vil vise meg ?
 4. Ok, ja da kjenner du sikkert til de personene som driver der. <kom dere ikke særlig godt overens?
 5. Ok.. Dette er hva du synes er greit, andre har kanskje andre syn på det. Så det er egentlig pengene som er problemet og ikke hverken blanding av rasen eller hundens helse? Men rett og slett at noen avler en hun som enormt mange setter pris på og som det er stor ettersørsel etter.. Nå begynner jeg å få taket på det! Det er de 10000 norske kronene noen får for en hund som er blandet med en rase som ikke er samme rase som er problemet ... Og det er uavhengig av dokumentasjon på forfedres helse og sånn går jeg ut fra..?? Bor du langt unna Drøbak? Kanskje du endrer litt mening om du tar deg en
 6. Men herregud og unnskyld for at jeg er i ferd med å miste tolmodigheten nå. Vi ER ikke ut etter en renraset hund. Og tilgang til hele slekta får vi.. Hva er det nå som er problemet???
 7. At du tør!!??? Dette vel også noe av det jeg har ment da ;-) Fint at det er flere som tenker som så. Hva jeg er villig til å betale for min hund synes jeg egentlig det er nokså frekt å blande seg opp i.
 8. Unnskyld.. Kunne du vær brydd med å vise meg hvor dere har den?
 9. jeg er litt nysgjerrig på gjennomsnittsalderen til forumets aktive medlemmer ;-) Hadde vært morsomt å vite sånn ca alder på brukerne her ;-)
 10. Jeg er imponert over engasjementet i dette forumet. Og ikke minst den kunnskapen dere innehar. Jeg hadde flat coated retriver for noen år tilbake og behøvde en pause med hundehold når han var borte... Nå er vi imidlertidig i den situasjonen at hund har blitt ett behov igjen. Særlig for meg og datter på 10 år. Mannen er med, men dog ikke så entusiastisk ;-) Vi ønsker oss en snill og god hund med evne til å engasjere seg og slite seg litt ut, men ikke hver dag og ikke hele tiden.. den vil få masse oppmerksomhet hele tiden, mest lange turer i helgen, i hverdagen blir det litt mer passivt,
 11. Nei, nå får dere slutte!! Jeg skal ikke ha en labradoodle!! Jeg lover...!!!
 12. Takk ;-) Jeg skal sjekke litt videre jeg. Er kanskje lurt å gjøre som dere sier ...
 13. Ok. ok.... ;-) Blandingshunder er ikke bra ;-)... Skal undersøke litt mer om portugisisk vannhund jeg.. Bare den ikke er for krevende for oss.. Liker størrelsen på hunden og det litt frekke og freidige, men vet for lite om den også ennå til å inngå noen voldsom diskusjon;-) Takk for raske og engasjerte svar. skjønner at dette er noe som engasjerer mange, dette med blanding og avl... Vi finner nok ut av det tenker jeg ;-)
 14. http://www.dagbladet.no/tekstarkiv/artikke...rds=labradoodle Fra Wikipedia Temperament They are lovable, well-mannered, intelligent dogs with a great charm. These dogs are highly intelligent and one of the most trainable breeds. Loyal, confident, sweet and eager to please, the Goldendoodle tends to be a bit calmer than the smaller variety of poodle crosses, although they tend to be moderately high-strung. Goldendoodles enjoy pleasing their masters, so obedience training can be fun. They need to be with people and dislike being alone. Friendly with everyone, including other dogs, the Gol
 15. Jeg skjønner jo til dels hva dere mener om blandingshund, men er ikke alle blandingshunder mer eller mindre da, før de blir godkjent.. De har jo blitt avlet og mixet frem til det de er i dag. Med respekt å melde, så ville jeg vel tro at dersom mor er frisk og med friske aner langt tilbake, og det samme gjelder for far, så blir vel valpene også det enten det er blanding eller ikke.. Kanskje de til og med får de beste egneskapene fra begge foreldrene..
×
×
 • Create New...