Gå til innhold
Hundesonen.no

elins_70

Medlemmer
  • Innholdsteller

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om elins_70

  • Bursdag 05/26/1970

Contact Methods

  • Website URL
    http://bullekompis.blogspot.com

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Kristiansand
  • Hunderase
    Bullmastiff

Nylige profilbesøk

3,401 profilvisninger

elins_70's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. elins_70

    Whippet

    Ok, skjønner Ja hvis man skiller mellom aktivisering på den måten skjønner jeg jo bedre hva infoen på Canis evt betyr. Forøvrig ser jeg jo at det må være kjekt å da ha minst 2 whippets, så kan de springe, herje og leke sammen. Takk for tilbakemelding
  2. elins_70

    Whippet

    Tispe vs hannhund: ok, har et spørsmål til da til dere som har whippet. Whippet blir ofte omtalt som omgjengelige hunder, lette å ha med å gjøre etc. Merkes dette også i forhold til forskjell på hann-hund og tispe?? (Selvsagt individuelle forskjeller.) Er det ikke de store forskjellene sånn mentalt/temperament-messig?
  3. Tusen takk for tilbakemelding Ja dette virker som noen "rakkere" og hunder som tåler mye både psykisk og fysisk. Tydelig en hund som kan brukes til mange ting. Eneste som virker tungvint er den der nappinga, men hvis man er heldig å ha noen som gjør slikt i nærheten er det jo en grei sak å betale for å ta bikkja til "frisøren" og få det ordentlig gjort. Søkte litt på Hundeprat-forumet her også, og fant noen flere kommentarer om cairn. Masse å lære Takk igjen!
  4. elins_70

    Whippet

    Høres bra ut dette Jeg la inn en liten kommentar på Canis-forumet også fordi i rasebeskrivelsen på Canis blir whippet klassifisert som en hund med LITE behov for aktivisering. Men dette høres helt feil ut utifra det jeg har lest og hørt her. Skulle ønske jeg kjente noen med whippet så jeg kunne få hilst på en. Har kun sett de på bilder og Youtube-videoer. Jeg bor i Kristiansand. Noen her med whippet som bor i Kr.sand? Jeg faller mer og mer for rasen jeg...........Får se lengre frem hva det blir til. Foreløbig har jeg masse hund i min kjære bullmastiff. Men han er kronisk syk og jeg vet ikke hvor lenge jeg har han. Kan være noen måneder til, kan være flere år. Så det er litt uti det blå. Uansett spennende å kikke på alternative raser. Holder en knapp på whippet etter det jeg har lært i det siste Takk for tilbakemeldinger folkens.
  5. elins_70

    Whippet

    I og med at whippeten gjerne da skal slippes løs må vel innkalling være spikra......det bør den jo uansett rase. Men har whippet en hang til å ville stikke av når den er på løperunde? Eller holder den seg i nærheten av eier?
  6. elins_70

    Whippet

    Et lite spørsmål om whippet og fysisk aktivitet: Jeg har bullmastiff pr idag og er vant til å være ute 2 turer pr dag i forskjellige omgivelser med bikkja (i tillegg kommer selvfølgelig lek i hagen o.a.). Det er få steder der det er gunstig å slippe løs hunder her jeg bor. Jeg har skjønt at whippeter trenger å springe en del - vil det si at gåturer og sykkelturer daglig ikke er tilstrekkelig mht fysisk utfoldelse? Trenger de DAGLIG å få løpe fritt og ta ut masse energi på den måten? Hilsen ei som har lagt sin elsk på rasen og vil lære mest mulig
  7. Ser ingen har startet en tråd med info om cairn terrieren. Jeg har ikke cairn selv, men er veldig veldig nysgjerrig på å lære alt jeg kan om rasen. Så er det noen her på Dyresonen som har cairn og kan legge ut litt personlig info og bilder av sine dyr?? Jeg har lest info på raseklubben sine sider og kjøpt meg bok om cairn. Men alltid interessant å høre personlige erfaringer og ikke kun det som går på rasestandard og rasebeskrivelse fra bøker Anyone?? F.eks. noen som kan si noe om mengden pelsstell? Jeg skjønner at denne rasen ikke røyter, men må nappes jevnlig (4-6 ggr i året?). Hvis man søker en rase det er relativt lite pelsstell med, vil da denne rasen være uaktuell? Det høres så deilig ut med en hund som ikke røyter.
  8. elins_70

    Whippet

    Så utrolig trivelig whippet'en høres ut!! Jeg er ny bruker her på Dyresonen fra igår, og meldte meg inn bl.a. fordi jeg såg her var eget whippet forum. Veldig interessant å lese hva dere skriver som har rasen. Har bullmastiff pr idag. Men snuser litt på whippet som neste rase. Har kjøpt meg whippet-bok, og leser det jeg kommer over på nettet. Så nå prøver jeg å lære det jeg kan om rasen inntil videre Mange herlige bilder av hundene deres.
×
×
  • Opprett ny...